Skip to content

Digia ja Traficom ovat solmineet hankintasopimuksen sovelluskehittäjäresurssien toimittamisesta

Digia Oyj
Sisäpiiritieto
4.11.2020 klo 14:20

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom ja Digia ovat allekirjoittaneet hankintasopimuksen, jolla Traficom hankkii Digialta kokeneita ohjelmistokehittäjiä Traficomin järjestelmäkehitystehtäviin. Traficom arvioi hankkivansa seitsemän vuoden sopimuskauden aikana Digialta asiantuntijaresursseja enintään 50 000 henkilötyöpäivän verran.

Sopimus ei pidä sisällään määräostovelvoitetta ja Traficom hankkii asiantuntijat toimeksiantokohtaisesti vaadittavan osaamisen, kokemuksen ja saatavuuden perusteella.

Digian sovelluskehittäjät tulevat toimimaan Traficomin tietohallinnon operatiivisten järjestelmien ketterissä kehitystiimeissä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Timo Levoranta, puhelinvaihde 010 313 3000

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com