rekrybanneri-2019.jpg

Meillä jokainen on Senior Trainee

________  _

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Kutsumme meillä jokaista Senior Traineeksi, oli sitten vastavalmistunut tai kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. 

Teknologioita on valtava määrä eikä kukaan meistä yksinään ehdi tutustua kaikkeen maailmaan tietoon. Onnekkaasti meillä Digialla on yli 1200 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

Avoimet työtehtävät

Etkö löytänyt sopivaa avointa työtehtävää? Ei hätää!

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia esimerkiksi analytiikan,
toimminnanohjauksen, konsultoinnin, verkkokaupan, ohjelmistokehityksen,
myynnin sekä ketterän kehityksen tiimeihimme.

Haluamme kuulla osaamisestasi sekä toivestasi! 

Avoin hakemus >>

 

Kysymyksiä rekrytoinnista? 
Ota yhteyttä: rekry@digia.com

 

Koulutus- ja rekrytointiohjelmat

Järjestämme myös erilaisia koulutusohjelmia ympäri vuoden. Tulevista koulutusohjelmista löydät lisää tietoa niiden lähestyessä. Kiinnostaisiko esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa kierrättämistä helpoittava sovellus API-teknologioiden avulla? Tämä on mahdollista vuosittain järjestettävässä API Hackatemiassamme. Tällä hetkellä koulutusohjelmat ovat käynnissä ja uusista seuraa lisätietoja niiden varmistuttua. Voit tutustua akatemioihin jo etukäteen:Tarjoamme digialaisille kattavia etuja

lounasetu
sairaskuluvakuutus
hammashoito
sairaan lapsen hoitopalvelut
teknologiayhteisöt
henkilökunta-alennukset

liikunta- ja kulttuurisetelit
vapaa-ajan mökit Vierumäellä, Tahkolla ja Rukalla
aktiiviset harrastusklubit
modernit työvälineet
joustavat työajat
rekrytointipalkkio