rekrybanneri-2019.jpg

Meillä jokainen on Senior Trainee

________  _

Toimimme ympäristössä, jossa palikat ympärillämme liikkuvat jatkuvasti. Tarvitaan jatkuvaa oppimista, jotta voi pysyä kehityksessä mukana - ja auttaa muita oppimaan. Kutsumme meillä jokaista Senior Traineeksi, oli sitten vastavalmistunut tai kokenut arkkitehti. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. 

Teknologioita on valtava määrä eikä kukaan meistä yksinään ehdi tutustua kaikkeen maailmaan tietoon. Onnekkaasti meillä Digialla on yli 1200 kollegaa ja satoja asiakkaita, joiden kanssa oppia ja kehittyä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu. Teemme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Lue lisää Digian kulttuurista täällä.

Avoimet työpaikat


Yhdessä luomamme kulttuuriperiaatteet ovat arkemme toiminnanohjausjärjestelmä

OPPIMINEN

Jokainen digialainen on Senior Trainee

Digian liiketoiminta on asiantuntijabisnestä. Arvostamme osaamistamme. Vielä enemmän arvostamme nöyryyttä uuden oppimisen edessä. Oppiminen on jatkuvassa muutoksessa elinehto. Se on aikakautemme metsästystaito. Olemmekin realisteina todenneet, että työt tulevat kyllä valmiiksi, mutta me emme.

 

JAKAMINEN

Yhdessä tiedämme enemmän

Aika on rajallinen. Ja uusien asioiden määrä rajaton. On fiksua varjella aikaansa turhalta –kuten keksimällä uudelleen sellaista, jonka kaveri saman katon alla keksi jo. Jakamalla asioita voi tehdä tehokkaammin. Samalla jakamalla oppii. 

Kun joku meistä onnistuu, niin juhlitaan työkaverin menestystä. Kun joku meistä mokaa, jaetaan opit ja jatketaan. Olemme täällä yhdessä. Ei tänne egoja haluta, vaan asiantuntijoita.

Oppiminen ja jakaminen

Rohkeus ja ammattiylpeys

ROHKEUS

Ei se polta pahasti

Rohkeus on ammattilaisen arkijärkeä ja sopivaa etukenoa. Se ei aina tarkoita jotakin räiskyvää ja suurta. Se on luottamista omaan ammattitaitoon, jatkuvia pieniä valintoja ja vastuun kantamista asioiden sujuvuudesta. Meillä on hyvää porukkaa tekemässä hyvää jälkeä. Siispä luotamme itseemme ja kollegaan, uskallamme kokeilla ja mennä eteenpäin – näkemyksellisen kumppanin asenteella.

 

AMMATTIYLPEYS

Seisomme työmme takana

Hyvä arki ei ole vain suoriutumista, eikä rimaa hipoen yli heilahtamalla rakenneta hyvää liiketoimintaa. Ammattiylpeys syntyy pienistä ja suurista arjen onnistumisista, joista kertoo mielellään myös eteenpäin. Haluamme olla ylpeitä itsestämme, toisistamme ja siitä mitä saamme aikaan. Yhdessä, asenteella, luvatusti.Tarjoamme digialaisille kattavia etuja

lounasetu
sairaskuluvakuutus
hammashoito
sairaan lapsen hoitopalvelut
teknologiayhteisöt
henkilökunta-alennukset

liikunta- ja kulttuurisetelit
vapaa-ajan mökit Vierumäellä, Tahkolla ja Rukalla
aktiiviset harrastusklubit
modernit työvälineet
joustavat työajat
rekrytointipalkkio

 Tutustu meihin lisää

 Kulttuuri   |   Blogit    |    Uutiset


Avoimet työpaikat

Kysymyksiä rekrytoinnista? 

Ota yhteyttä: rekry@digia.com


Koulutus- ja rekrytointiohjelmat

Järjestämme myös erilaisia koulutusohjelmia ympäri vuoden. Tulevista koulutusohjelmista löydät lisää tietoa niiden lähestyessä. Kiinnostaisiko esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa kierrättämistä helpoittava sovellus API-teknologioiden avulla? Tämä on mahdollista vuosittain järjestettävässä API Hackatemiassamme. Tällä hetkellä koulutusohjelmat ovat käynnissä ja uusista seuraa lisätietoja niiden varmistuttua. Voit tutustua akatemioihin jo etukäteen: