
Azure-akatemia
Neljänä iltana järjestettävä koulutuskokonaisuus
________ _
Mikä Azure-akatemia? | Miksi Digian Azure-akatemia? | Ohjelma | Kouluttajat | Miksi integraatiota?
Digia on yli 20 vuoden kokemuksella Suomen johtava integraatiotalo. Integraatiot toimivat digitalisaation moottorina ja mahdollistavat uudenlaiset toimintatavat!
Tulevan Azure-akatemian ajankohta tiedotetaan tällä sivustolla myöhemmin.
Mikä Azure-akatemia?
Neljän arki-illan tiivis koulutus, jossa tutustutaan käytännön esimerkin avulla Microsoft Azure -pilviteknologiaan
Digian Azure-akatemia antaa kattavan yleiskatsauksen Microsoft Azure -palveluihin sekä perehdytyksen käytännön tekemisen kautta. Kouluttajina toimivat Digian kovan luokan integraatio- ja API-asiantuntijat. Koulutus lähtee liikkeelle integraatiotyöskentelyn peruskäsitteiden avaamisesta kohti yhä tarkempaa teknisiin ratkaisuihin syventymistä pienryhmissä työstettävän käytännön casen kautta. Tänä vuonna koulutuksessa tutustutaan Microsoft Azure -pilviteknologiaan rakentamalla IoT-liiketoimintaratkaisu Dynamics 365 for Field Serviceen.
Koulutus on startti, jonka jälkeen on mahdollista aloittaa työskentely integraatioiden parissa ja kartuttaa tietotaitoa tekemisen kautta. Koulutus voi myös mahdollistaa rekrytoinnin Digialle.
Kenelle?
Loppuvaiheen IT-opiskelijoille, vastavalmistuneille tai IT-ammattilaisille, jotka etsivät uusia haasteita. Koulutukseen vaaditaan IT-alan AMK- tai yliopisto-opintoja, mutta aiempi kokemus integraatioista ei ole tarpeen. Ohjelmointikokemus ja muu alan työkokemus tuntemus ovat hyödyksi. Hae mukaan, mikäli haluat oppia lisää Azuren palveluista, aiempaa Azure-kokemusta et tarvitse. Tärkeintä on kiinnostus uusia teknologioita kohtaan ja halu oppia lisää!
Miksi Digian Azure-akatemia?
1. Ammattilaisten tehoperehdytys
aiheeseen, jota ei koulussa opeteta
Järjestelmäintegraatioita ei opeteta IT-alan oppilaitoksissa pääaineena. Integraatioammattilaiseksi tullaan työn kautta oppimalla. Akatemiassa Digian ammattilaiset jakavat tietotaitoaan sekä teoriasta että käytännön työssä opitusta. Kouluttajien joukossa on eri teknologioita hyvin tuntevia digialaisia, jotka antavat vinkkejä alkuun pääsemiseen.
2. Verkostoituminen
Akatemiassa työstetään käytännön casea pienryhmissä. Ryhmätyötyöskentelyn kautta sinulla on myös mahdollisuus verkostoitua muiden osallistujien ja asiantuntijoiden kanssa sekä oppia uusia asioita ilman turhia suorituspaineita! Asiantuntijamme ovat koko akatemian ajan paikalla osallistujien apuna.
3. Kädet saveen ja oppimaan
Tarkoitus on, että osallistujat saavat esimakua siitä, millaista integraatioiden parissa työskentely aidosti on. Akatemiassa ratkotaan käytännön esimerkkiä Microsoft Azure -teknologialla. Tehtävässä käytämme IoT-laitteita, jotka raportoivat anturitiedoillaan omasta tilastaan sekä ympäristötekijöistä kenttähuollon järjestelmään.
4. Päivitä osaamisesi
Akatemiassa työstetään integraatioita alan uusimmilla teknologiolla. Akatemia on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kokeilemaan erilaisia Microsoft Azuren palveluita käytännössä, sekä rakentamaan uusia integraatioita demoympäristöissä. Mikäli olet opiskelija, voit tiedustella oppilaitoksestasi mahdollisuutta suorittaa osa opintojaksoa, projektityötä tai harjoittelua akatemian muodossa.
5. Rekrytointi Digialle
Etsimme koulutuksen kautta uusia osaajia Digian integraatio-osaajien iskujoukkoihin. Koulutus mahdollistaa rekrytoinnin Digialle.
Ohjelma 2020
Helsinki
Azure-akatemia järjestetään Digian tiloissa Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Atomitie 2 A neljänä iltana:
Ke 11.3. klo 17:00-20:00 | Johdatus aiheeseen ja Azure-teknologian esittely |
To 12.3. klo 17:00-20:00 | Casen ratkomista pienryhmissä |
Ke 18.3. klo 17:00-20:00 | Casen ratkomista pienryhmissä |
To 19.3. klo 17:00-20:00 | Töiden esittelyt ja ratkaisuiden vertailut, todistukset ja päätöstilaisuus |
Turku
Azure-akatemia järjestetään Turussa Logomossa, osoitteessa Köydenpunojankatu 14.
Ke 11.3. klo 17:00-20:00 | Johdatus aiheeseen ja Azure-teknologian esittely |
To 12.3. klo 17:00-20:00 | Casen ratkomista pienryhmissä |
Ke 18.3. klo 17:00-20:00 | Casen ratkomista pienryhmissä |
To 19.3. klo 17:00-20:00 | Töiden esittelyt ja ratkaisuiden vertailut, todistukset ja päätöstilaisuus |
Kouluttajat
Helsinki
Matti Kalenius
Matti on kokenut konkari integraatioiden parissa, yli 10 vuoden kokemuksella. Hän taitaa teknologiat kuin omat taskunsa; Azure key vault, Azure environment, Logic Apps designer, Logic Apps workflow.. you name it. Hän onkin integraatioiden parissa kuin kameleontti.
”Integraatioissa ei tylsää päivää tule, sillä integroitavat kohteet ja teknologiat vaihtuvat tapauksen mukaan. Asiakkaiden kanssa yhdessä tekeminen on hauskaa.”
Mikko Hakola
Mikko Vallaskivi
Mikko on kandivaiheen opiskelija Helsingin Yliopiston tietojenkäsittelytieteen laitoksella. Taustaltaan vahvasti JS FullStack devaaja joka on sukeltanut Azuren ihmeelliseen maailmaan pää-edellä, ja tutuiksi ovat tulleet C#, Azure functions, Logic Apps, Key Vault, Azure Devops, CI/CD, Logic App testaus ja Azuren toimintojen käyttö Mac’illa ja Visual Studio Codella.
Lendl Gomes
Shurakshya Kharel
Shurakshya is a developer at Digia who has been working with integration tools and technologies. She has a solid background in using Azure technologies to build integrations with APIs and using Azure stack for integrations. Emotion detection tool, chatbot using Azure bot services, data transformation and integration of various interfaces are some of her work for different customers at Digia.
Turku
Matias Paasi
Viktor Candolin
Viktor on pitkän linjan koodari. Hän aloitti koodaamisen jo vuonna 1992 13-vuotiaana Pascalilla ja siirtyi pian sen jälkeen C++ puolelle. Ammattiura alkoi vuonna 2000 rauta-tason koodarina kotimaisessa tiedonkeruupääteyrityksessä. 20-vuotisen uran aikana Viktor on kiivennyt integraatiotasossa ylöspäin ajuritasolta pilviratkaisuihin asti, käyttäen suurinta osaa suosittimmmista tekniikoista ja kielistä. RFID, retail ja logistiikkasektorit ovat hänelle erityisen tuttuja, niin kuin myös arkkitehtuurinen, prosessien ja ongelmien avaaminen ei-teknisille ihmisille.
Miksi integraatiota?
Organisaatiolla on valtavasti tietoa – ja lisää kertyy joka ikinen päivä. Haasteena on tiedon hajanaisuus: sitä on eri järjestelmissä ja eri muodossa. Ilman integraatiota, joka yhdistää toisiinsa eri järjestelmät ja niissä olevan tiedon, kaikki pysähtyy. Tieto ei kulje. Tuotteet eivät liiku. Asiakkaat eivät saa palvelua. Liiketoiminta lamaantuu.
Toimivien integraatioiden avulla varmistetaan tiedon hyödyntäminen päätöksenteossa ja nopeammassa palvelujen kehittämisessä. Integraatiot ja rajapinnat mahdollistavat uudenlaiset liiketoimintamallit sekä yhteistyön yritysten välillä.
Meidän digialaisten tavoitteena on rakentaa asiakkaillemme ennakoiva ja liiketoimintalähtöisesti ohjautuva integraatiokyvykkyys, joka varmistaa sujuvan arjen, tiedon helpon hyödynnettävyyden ja toiminnan kehittämisen.
Lue lisää ja tutustu asiakastarinoihimme >>