kulttuuri-tausta.jpg

Kulttuuri

Digiarkemme simppelit säännöt

________  _

Kulttuuri on arkemme toiminnanohjausjärjestelmä. Kulttuurin jatkuva kehittäminen takaa meille paremmat edellytykset onnistumiseen. Kulttuuriperiaatteemme on luotu yhdessä jokaisen yli 1 300 digialaisen voimin, ja jokainen meistä tekee päivittäin asioita kulttuurimme vahvistamiseen ja kehittämiseen. Kulttuuriperiaatteemme auttavat toimimaan tavalla, joka tukee kykyä uudistua ja mennä eteenpäin, yhdessä määrittelemäämme suuntaan. 

Uskomme, että yrityksen kulttuuri on keskeinen valintaperuste, kun ihmiset miettivät sopivaa työpaikkaa. Siksi haluamme tuoda esiin, millainen kulttuurimme on ja mihin suuntaan sitä kehitämme. 

Kulttuuriperiaatteemme ovat:

1. Oppiminen – jokainen digialainen on Senior Trainee

2. Jakaminen – yhdessä tiedämme enemmän

3. Rohkeus – ei se polta pahasti

4. Ammattiylpeys – seisomme työmme takana

Lue lisää digialaisen käsikirjasta >>

Kulttuuriperiaatteemme

Heimotoiminta

Esimerkki kulttuurimme ytimestä on Digialla aktiivisesti pyörivä heimotoiminta. Heimot ovat digialaisten tapa jakaa tietoa ja oppia uutta. Ne mahdollistavat myös ammattiylpeyden omasta osaamisesta sekä rohkeuden näyttää omia taitoja. Heimot ovat saman kiinnostuksen kohteen ympärille rakentuneita yhteisöjä, joissa keskustellaan ja käsitellään valittua aihealuetta. Jokainen digialainen voi osallistua heimoihin tai perustaa heimon haluamansa aihealueen ympärille. Esimerkkejä heimoistamme ovat muun muassa Agile-heimo, integraatioheimo ja esimiestyöhön keskittyvä heimo. Lue lisää heimotoiminnasta:

Heimotoiminta