Uutinen

Digia ja AW Academy kouluttavat uusia Microsoft-osaajia

Intensiivikoulutuksen jälkeen osaajat työllistyvät Microsoft Dynamics 365 -tehtäviin Digialle. Hakuaika koulutukseen on käynnissä.

Digia on mukana Academic Work Academyn intensiivikoulutuksessa, jonka tarkoituksena on kouluttaa 10 Microsoft Dynamics 365 -alustaan erikoistunutta ratkaisukonsulttia. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti teknologian ja liiketoiminnan yhdistämisestä kiinnostuneille alanvaihtajille.

Intensiivikoulutuksessa keskitytään taloushallintoon, tuotantoketjujen optimointiin, asiakashallinnan- ja palvelun kehittämiseen sekä Power Platformiin osana kokonaisratkaisua. Koulutuksen jälkeen osaajat pääsevät aloittamaan työt Digialla joko Microsoft Dynamics 365 Unified Operations tai Customer Engagement -yksikössä.

‍AW Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa tehokkaan tien uudelle uralle. 12 viikon aikana opiskellaan itsenäisesti ja ryhmässä käytännön harjoittelun ja teorian avulla. Koulutukseen valitaan hakemusten ja alkutestien perusteella 10 opiskelijaa. Startti koulutuksella on syyskuussa 2020 ja intensiivijakso järjestetään 12.10.-22.1., jonka jälkeen työskentely Digialla alkaa.  

Lue lisää blogista, millaista arki Digialla ja Microsoft Dynamicsin parissa on ja ota selvää, miksi juuri Digia on uranvaihtajalle loistava ponnahduslauta >>

Lisätiedot ja hakemukset >>

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*