Uutinen

Digiarki jatkuu – Digia on varautunut koronavirukseen

Arkemme on digitaalista normaalioloissakin, joten asiakkaille tarjoamamme palvelut ovat toiminnassa katkotta ja digialaisten työskentely jatkuu normaaliin tapaan etäyhteyksien kautta myös koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa.

Digialla on kattava turvallisuusorganisaatio sekä suunnitelmat ja prosessit poikkeustilanteisiin.

”Olemme ennakoineet nopeasti kehittyvää tilannetta ja aloitimme varautumisen, kun maailmalta tuli ensisignaalit uudesta, nopeasti leviävästä viruksesta”, Chief Security Officer Mikko Jylhä kertoo.

Digia toimii Suomessa seitsemällä paikkakunnalla 1200 hengen voimin. Ehkäisemällä viruksen leviämistä turvaamme osaltamme suomalaisen yhteiskunnan ja terveydenhoitojärjestelmän kantokykyä.
 

Arkemme on digiarkea normaalioloissakin – palvelut tarjolla tuttuun tapaan
 
Suurin osa asiantuntijoistamme työskentelee tällä hetkellä etänä. Olemme siirtäneet sisäiset palaverit pääasiassa virtuaalisiksi, emmekä tällä hetkellä esimerkiksi matkusta toimistojen välillä. Ohjeita on tiukennettu etätöihin jäämiseksi matkalta palattua. Olemme lisänneet toimistoilla siivousta sekä tuoneet käsidesiä saataville. Emme kättele.
 
Varotoimista huolimatta Digian asiantuntijat työskentelevät normaaliin tapaan etäyhteyksien kautta ja Digian palvelut ovat toiminnassa katkotta myös koronatilanteen pitkittyessä. Sovitut asiakastapaamiset järjestyvät etäyhteyksien avulla suunnitellusti. Erityisjärjestelyistä keskustellaan asiakaskohtaisesti tarpeen mukaan.

"Korona on levinnyt nopeasti Suomessa. Teemme kaikkemme viruksen leviämisen hidastamiseksi, mutta on erittäin haastavaa välttyä viruksen vaikutukselta, vaikka varautuminen olisi kuinka hyvällä tasolla. Meidän tehtävämme on huolehtia ihmistemme turvallisuudesta sekä asiakkaiden palveluiden jatkuuvudesta ja ammattimaisesta liiketoiminnan johtamisesta: ympäristöolosuhteet muuttuvat, mutta Digia pysyy toimintakykyisenä kaikissa oloissa. Arkemme Digialla on pitkälle digitalisoitunutta, mikä auttaa meitä toimimaan myös tässä uudessa, yllättävässä tilanteessa. Etätyökin on ollut osa kulttuuriamme jo vuosia", toimitusjohtaja Timo Levoranta sanoo.

Tarjoamme asiakkaillemme jo nykyisellään monenlaista digitaalista sisältöä. Kevään asiakastilaisuuksissa painopiste oli jo valmiiksi digitaalisissa kanavissa. Kasvokkain järjestettävien asiakastilaisuuksien tilalle on tulossa muun muassa webinaareja – esimerkiksi Vältä pilviloukku integraatiopalveluissa -tilaisuus 19.3. järjestetään ensi viikolla webinaarina. Muuttuneessa tilanteessa emme järjestä kesäkuulle suunniteltua Digiarvoa-tilaisuutta. Tilaisuuden teema, datan hyödyntäminen, näkyy keväällä kanavissamme monin tavoin.

 

 

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*