Uutiset

2017

Uutinen

Frank App voittoon Blue Arrow Awards -gaalassa – tiimi palkittiin Best performing team -palkinnolla

Palkintogaala järjestettiin 18.5.2017. Frank App oli ehdolla myös Viable Business -kategoriassa.

Uutinen

Frank App Blue Arrow Awards -finalistiksi kahdessa kategoriassa

Sovellus nousi finalistien joukkoon Best performing team ja Viable business -kategorioissa.

Uutinen

112 Suomi -sovellus tuo turvaa jo yli miljoonalle ihmiselle – raja rikkoutui toukokuussa

112 Suomi -mobiilisovellus välittää hätäpuhelun soittajan sijaintitiedon automaattisesti hätäkeskukseen ja nopeuttaa avunsaantia hätätilanteessa. Kesäkuussa 2015 julkaistu sovellus rikkoi miljoonan latauksen rajan hieman alle kahdessa vuodessa julkaisustaan.

Uutinen

Valtakunnallinen sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinto 112 Suomi -mobiilisovellukselle

Hätäkeskuslaitoksen ja Digian yhteistyössä tekemä 112 Suomi -mobiilisovellus on valittu valtakunnallisen sosiaali- ja terveysalan turvallisuuspalkinnon saajaksi. Palkinto myönnettiin 5.5. Helsingissä TERVE-SOS 2017 -tapahtuman ja turvallisuusfoorumin yhteydessä. Palkinnon vastaanottivat hätäkeskuspalvelujen johtaja Marko Nieminen Hätäkeskuslaitoksesta ja projektipäällikkö Jermu Pöllänen Digialta. Turvallisuuspalkinnon lisäksi jaettiin myös yksi tunnustuspalkinto, joka myönnettiin Heli Komulaiselle esimerkillisestä onnettomuuksien ehkäisytyöstä.

Uutinen

Digia vahvistaa asemaansa digitaalisten palveluiden markkinassa ja ostaa ohjelmistoyritys Nord Softwaren

Digia Oyj ja Omni Partners Oy:n omistajat ovat allekirjoittaneet 27.4.2017 sopimuksen, jolla Digia Oyj ostaa Omni Partners Oy:n koko osakekannan ja samalla Omni Partnersin kokonaan omistaman tytäryhtiön Oy Nord Software Ltd:n. Yritysostolla Digia vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa digitaalisten palveluiden markkinassa.

Uutinen

Digia digitalisoi Atrian palvelut tuottajille

Digitalisoimalla ja mobilisoimalla palveluita helpotetaan tuottajien arkea, tehostetaan tuotantoketjun toimintaa ja kohdennetaan henkilöresursseja entistä enemmän tilojen kehittämiseen.

Uutinen

Alkuvuoden Integraatioakatemia takana: Ensimmäiset aloittivat Digialla, tutustu koulutuksen palautteeseen

Digian kaksiviikkoinen Integraatioakatemia järjestettiin 30.1.-9.2. Helsingissä ja Tampereella.

Uutinen

Yritystukien jakaminen helpottuu, uusi digitaalinen toimintamalli ensimmäisenä käyttöön Tampereella

Yritystukien hakemiseen liittyvä byrokratia ja prosessin raskaus on hankaloittanut ja hidastanut yritystukien hyödyntämistä etenkin pienemmissä yrityksissä. Valtakunnallinen palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä mahdollistaa nyt myös yritystukien jakamisen sähköisesti ja madaltaa näin kynnystä tukien hyödyntämiseen. Myös kuntatoimijat ja palveluita tuottavat yritykset hyötyvät.

Uutinen

SharePoint Challenge -koulutus päätökseen, 10 uutta työntekijää aloittaa Digialla

Lokakuussa käynnistynyt, kuuden kuukauden mittainen SharePoint Challenge -koulutus huipentui perjantaina 7.4. päättäjäisjuhlallisuuksiin.

Uutinen

Digialle inRiver PRIME Marketplace Solutions -palkinto – palkittu integraatiomoduuli yhdistää Magento 2 -verkkokauppa-alustan inRiver -tuotetiedonhallintaan

Integraation ansiosta inRiver-tuotetiedonhallintajärjestelmässä tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti myös verkkokauppaan. Moduuli on käytössä muun muassa hollantilaisella PON.bike-konsernilla.

Uutinen

Paytrail valitsi Digian toteuttaman maksumoduulin viralliseksi Magento 2 -moduuliksi

Moduuli mahdollistaa Paytrailin maksutavan käytön Magento 2 -verkkokaupankäyntialustalle rakennetuissa verkkokaupoissa.

Uutinen

St1 vei toiminnanohjauksen pilveen ja hankkii sen nyt kokonaan palveluna Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa – kumppanina Digia

Microsoftin viime vuoden lopulla julkistama Dynamics 365 -uudistus mahdollistaa yrityksille toiminnanohjauksen hankkimisen kokonaan palveluna. St1 siirtyy uuteen toimintamalliin ensimmäisten joukossa. St1:n Göteborgin jalostamossa Dynamics 365 -toteutus tulee käyttöön myös varaosa- ja kunnossapitohankintoihin.

Uutinen

Pörssisäätiö palkitsi parhaat sijoittajasivut - Digialle voitto Pienet pörssiyhtiöt -sarjassa

Pörssisäätiö palkitsi torstaina 6.4.2017 järjestetyssä tilaisuudessa parhaat sijoittajasivut neljässä eri kategoriassa. Voittajat valitsi Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n asettama tuomaristo.

Uutinen

Vuoden 2016 Timanttiteko-palkinto 112 Suomi -sovellukselle

Turvallisuuskomitea on myöntänyt vuoden 2016 Timanttiteko-palkinnon 112 Suomi -sovellukselle, jonka ovat kehittäneet Hätäkeskuslaitos ja Digia Oyj. Palkinto jaettiin Suomen Erillisverkot -konsernin järjestämässä kriittisen viestinnän ja turvallisuusalan ammattilaisten Erve Foorumissa 16.3.2017.

Uutinen

112-päivä 11. helmikuuta tulee taas – Digialaiset mukana Espoon Sellossa

11.2. vietetään valtakunnallista hätänumeropäivää. 112 Suomi -hätäpaikannussovellus on kampanjassa näkyvästi esillä.

Takaisin ylös