Uutiset

Digian lehdistötiedotteiden tilaaminen

Voit tilata Digian lehdistötiedotteet sähköpostiisi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen communications@digia.com


2018

RSS
Uutinen

Digia ja Avarea yhdistävät voimansa ja luovat markkinoille yli 200 asiantuntijan data-analytiikkaan ja integraatioon keskittyvän huipputiimin

Digia Oyj ja Avarea Oy:n omistajat ovat allekirjoittaneet 14.3.2018 sopimuksen, jolla Digia Oyj ostaa Avarea Oy:n koko osakekannan. Yritysostolla Digia jatkaa strategiansa toteutusta, jossa datan hyödyntäminen ja edistyksellinen analytiikka ovat tärkeässä asemassa.

Uutinen

Digia mukana Stockmannin digikiihdytyksessä – rekrytointi verkkokauppahankkeeseen käynnissä nyt!

Stockmann on käynnistänyt digitaalisen kiihdytyshankkeen, jolla tähdätään verkkokaupan kasvattamiseen ja monikanavaisuuden vahvistamiseen. Digia on mukana kehittämässä Stockmannin verkkokauppaa. Rekrytointi hankkeeseen on nyt auki.

Uutinen

Tervetuloa tuotetiedonhallinnan webinaariin 27.3. klo 10!

Digian ja inRiverin webinaarin aiheena on, kuinka tehostaa monikanavaista liiketoimintaa tuotetiedonhallinnan avulla.

Uutinen

Tienkäyttäjän linja 112 Suomi -sovellukseen

Hätäpuhelujen paikantamiseen kehitetty 112 Suomi -sovellus laajenee turvallisuustoimijoiden yhteiseksi palvelukokonaisuudeksi. Nyt myös Liikenneviraston Tienkäyttäjän linjalle on mahdollista soittaa sovelluksen kautta.

Uutinen

Älyjääkaappi, kotihoitoa IoT:n avulla sekä pankkipalveluiden avoimia rajapintoja API Hackatemian päätösillassa

Digian API Hackatemia huipentui tiimien tuotosten esittelyihin. Ratkaisut keskittyivät muun muassa vanhusten hoidon tehostamiseen IoT:n avulla, ruokahävikin vähentämiseen älyjääkaapin avulla sekä pankkipalveluiden laajentamiseen avointen rajapintojen avulla. Voittajajoukkueeksi nousi terveydenhoidon palveluita helpottava HealthBot.

Uutinen

Future City Challengen osallistujakaupungit valitsivat kilpailun voittajat – Helsingin haasteen voitto Digian joukkueelle

Future City Challengessa etsittiin uusia innovatiivisia ratkaisuja ja sovelluksia, jotka helpottaisivat kaupunkilaisten arkea. Suomen kattavassa kilpailussa olivat mukana Helsingin lisäksi Espoo, Vantaa, Oulu, Jyväskylä ja Tampere.

Uutinen

Digian API Hackatemia komeasti käyntiin - paikalla ennätysmäärä osallistujia

Digian API Hackatemia käynnistettiin tiistaina 6.2. Digian integraatioliiketoimintajohtaja Ville Ferneliuksen johdolla. Neljän illan kokonaisuudessa osallistujat ratkovat ajankohtaisia liiketoimintahaasteita API-teknologioita hyödyntäen.

Uutinen

Digialla kehitetty APIOps Cycles -menetelmä API-rajapintojen hyödyntämiseen esiteltiin API Hackatemian avausillassa

Avoimen käyttöoikeuden Creative Commons -lisenssillä julkaistu APIOps Cycles -menetelmä keräsi kansainvälistä huomiota viime viikolla Pariisissa APIDays-tapahtumassa.

Uutinen

Digialle jaettu ykkössija Industryhackin ja Airbusin Critical App Challenge -hackathonissa

Münchenissa 2.-4.2. järjestetyssä hackathonissa etsittiin viranomaisille ja muille yhteiskunnallisesti kriittisille tahoille uudenlaisia viestintäratkaisuja, joiden avulla säästyy aikaa, rahaa ja jopa henkiä.

Uutinen

Uusi opas julkaistu: Unelmien verkkokauppaa ammattiostajille

Nykyaikaisen verkkokaupankäynnin ytimessä on saumaton, käyttäjälähtöisesti suunniteltu palvelukokemus. Myös ammattiostamisen verkkokaupassa on aika ottaa mallia menestyneiltä kuluttajabrändeiltä. Digian asiantuntijat antavat uudessa oppaassa vinkkinsä B2B-verkkokaupan hankintaan.

Digian lehdistötiedotteiden tilaaminen

Voit tilata Digian lehdistötiedotteet sähköpostiisi lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen communications@digia.com


Takaisin ylös