Lehdistötiedote

Digia Enterprise ERP uudistuu: Digia Envision yhdistää kotimaisuuden, vihreät arvot ja vision käyttäjien tulevaisuuden tarpeista

Kotimainen Digia Enterprise ERP on palvellut suomalaisyrityksiä jo 25 vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi tuote uudistui entistä paremmin käyttäjän työpäivää ohjaavaksi. Uutta aikakautta kuvaa myös uusi nimi, Digia Envision ERP.

”Digian oman toiminnanohjausjärjestelmän historia juontaa yli 25 vuoden taakse. Se on mille tahansa tietojärjestelmälle huikea saavutus. Digia Enterprisen pitkän iän salaisuus on, että tuotekehitys tapahtuu Suomessa lähellä asiakkaita, ja järjestelmää on kehitetty tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa”, Enterprise-liiketoiminnan johtaja Stefan Hellstrand Digialta sanoo. 

Tuoteuudistuksen yhteydessä katseet on käännetty rohkeasti tulevaan, jälleen yhdessä asiakkaiden kanssa: erilaisissa kehitysryhmissä on mietitty, miltä näyttävät yritysten toiminnanohjaustarpeet nyt ja tulevaisuudessa. Uudistuksen visioksi nousi – sananmukaisesti – entistä selkeämmin käyttäjän työtä ohjaava ERP, jossa esimerkiksi personointi ja datan visualisointi ovat keskeisessä roolissa.

Taustalla sinivihreä visio: avainlippu kotimaisuudesta, pilottihanke hiilijalanjäljen laskennasta

Stefan Hellstrandin mukaan uudistusvisiossa hehkuu myös kaksi väriä, vihreä ja sininen.

”Teemme Digialla työtä kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi, eikä Digia Envision jää vastuullisuusponnistelujemme ulkopuolelle. Vastuullisuustavoitteet kuuluvat myös asiakkaidemme arkeen, ja uskomme, että ERP voi olla merkittävä työkalu yritysten vastuullisuusraportoinnissa ja -kehityksessä. Alamme tänä keväänä kehittää pilottiasiakkaiden kanssa Digia Envision ERPiin raportointityökaluja hiilijalanjäljen laskentaan”, Hellstrand kertoo.

”Vastuullisuustyömme lisäksi olemme erityisen ylpeitä Digia Envisionin kotimaisuudesta ja tuotteellemme myönnetystä avainlipputunnuksesta. Suomenkielinen järjestelmä, jota kehitetään Suomessa lähellä asiakkaita, ja jonka kehitystyöhön asiakkaat pääsevät suoraan vaikuttamaan, ei ole markkinoilla itsestäänselvyys”, Hellstrand sanoo.

Tutustu blogissa tarkemmin visioon, joka on uuden Digia Envision -nimen taustalla! >>

Mikä tuoteuudistuksen myötä muuttuu?

Tuoteuudistus kokoaa yhteen viime vuosien kehitystyön hedelmät sekä kevään uudet lanseeraukset. Digia Envision ERPin keskeisiä uudistuksia ovat muun muassa:

  • Roolinmukaiset etusivut: Ohjausta personoidusti myyjän, varaston, ostojen ja talouden päivittäiseen työhön
  • Edistynyt tuotannonohjaus: Selkeytystä tuotannon kokonaistilanteen hahmottamiseen ja tehoa tuotannon työjonon, kuormituksen ja kapasiteetin suunnitteluun
  • Aiempaa laajemmat mobiilipalvelut: Sujuvampia kirjauksia ja tiedonjakoa koko organisaatiolle erilaisissa tehtävissä, erityisesti kenttätyössä
  • Uudistunut varastonhallinta: Tehokkuutta varaston työnohjaukseen yli 50 uuden ominaisuuden ja päivityksen kautta
  • Datan visualisoinnin työkalut: Data on saatavilla päivittäisen työn tueksi helposti luettavassa muodossa
  • Uudistuneet verkkokaupankäynnin ratkaisut kevyestä tilausportaalista kattavampiin verkkokauppatoteutuksiin

Digian ERP-tarjoama koostuu omasta järjestelmästä ja kumppaniratkaisuista

Digian tarjoama kattaa peräti neljä erilaista toiminnanohjausratkaisua, jotka soveltuvat erilaisille yrityksille ja erilaisiin tarpeisiin: Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics 365 Business Central, Oracle NetSuite sekä oma Digia Envision ERP -järjestelmämme.

”Olemme todella ylpeitä siitä, että laajan tarjoamamme turvin pystymme palvelemaan asiakasyrityksiä, olipa tarve lähes millainen tahansa. Kumppanuudet ovat toiminnassamme keskeisessä roolissa, mutta niin on myös oma Digia Envision -tuoteperheemme, joka on jo yli 25 vuoden ajan muodostanut kivijalan ERP-liiketoiminnallemme. Kiitän sydämestäni asiakkaita yhteisistä vuosista ja ennen kaikkea yhteisestä kehitystyöstä, jonka ansiosta saamme nyt juhlia uudistunutta, tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaavaa järjestelmää”, sanoo Jukka Kotro, Digian toiminnanohjausliiketoiminnan johtaja ja johtoryhmän jäsen.

Tutustu Digia Envision ERP -järjestelmään >>

Mikä on 25-vuotiaan Digia Envision ERPin pitkän iän salaisuus? Toimittaja Aimo Vaisto iMOT-ohjelmasta (Ihme, Mitä Oli Tutkittava) lähti selvittämään mysteeriä. Katso Aimon raportti videolta!

Lisätietoja:

Stefan Hellstrand
Johtaja, Digia Envision, Digia Oyj
P. 050 544 1323
stefan.hellstrand(a)digia.com

Jukka Kotro
Liiketoimintajohtaja, Business Platforms, Digia Oyj
P. 0
40 049 7886
jukka.kotro(a)digia.com

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*