liiketoimintajarjestelmat.jpg

Toiminnanohjaus ERP

Toiminnanohjaus monikanavaisen palveluketjun tukena

________  _Toiminnanohjauksen tulee tukea koko monikanavaista palveluketjua. Lisäksi sillä parannetaan toiminnan suoritustasoa. Kilpailukyvyn parantamiseen ei välttämättä riitä olemassa olevien prosessien tehostaminen, vaan on luotava valmiuksia uusille toimintamalleille esimerkiksi operatiivisen toiminnan, tuotannon ja henkilöstön ohjauksessa. Muutoskyky tulevaisuuden tarpeita silmällä pitäen edellyttää tietojärjestelmiltä joustavuutta.

Digian toiminnanohjauksen ratkaisuilla varmistetaan toiminnan luotettavuus ja saumaton asiakaskokemus.

Tutustu alta tarkemmin toiminnanohjauksen ratkaisuihimme.Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.

Osana Microsoft Dynamics 365 -tarjoamaamme on myös Dynamics 365 Business Central, helppokäyttöinen talouden- ja tuotannonohjauksen järjestelmä keskisuurille ja kasvaville yrityksille.

Tutustu Microsoft Dynamics 365 -osaamiseemme

IT-arkkitehtuurin tilkkutäkistä yhtenäiseen Dynamics 365 Business Centraliin

 

Unisport tarvitsi toimintansa kasvua tukemaan yhtenäisen ja skaalautuvan liiketoimintajärjestelmän. Digian avulla Unisport on ottanut käyttöönsä yrityksen tarpeisiin räätälöidyn Microsoft Dynamics 365 Business Centralin.

"Nyt kun alusta on teknisesti kunnossa, sen päälle on mahdollista lähteä rakentamaan uutta ja myös optimoida sekä kehittää järjestelmää eteenpäin."

Marika Launonen, Head of IT, Unisport

Lue koko asiakastarina >> 

Digia Envision

Digia Envision on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Järjestelmä tukee joustavasti liiketoimintasi tarpeita ja kehitystä sen eri vaiheissa.

Digia Envision sisältää valmiit ratkaisut tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin. Digia Envisionin tyytyväisiin käyttäjiin kuuluu monialakonserneja, pieniä perheyrityksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

Tutustu Digia Envisioniin

Joustava kokonaisuuden hallinta pitää tukkualan toimijan ajan hermolla

Kattaus- ja keittiötarvikkeiden ja sisustusratkaisujen toimittaja ja maahantuoja E. Ahlström uudisti toiminnanohjausjärjestelmänsä. Kiivastahtiselle tukkualalle tarvitaan jouheva ja muuntautumiskykyinen ERP, johon voidaan integroida tarvittavia lisäpalveluita. E. Ahlström päätyi Digia Enterprise -järjestelmään muun muassa sen monipuolisuuden vuoksi.

"Uusi ERP on tuonut meille valtavasti tiedon yhteneväisyyttä ja ajantasaisuutta."

Petri Nupponen, toimitusjohtaja, E. Ahlström Oy

Lue koko asiakastarina >>

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite on kansainvälisiinkin tarpeisiin skaalautuva pilvipohjainen ERP-järjestelmä, jonka modulaarisuus mahdollistaa yrityksellesi juuri sopivan ratkaisukokonaisuuden rakentamisen. Oracle NetSuite sisältää ratkaisut taloudenohjaukseen, asiakkuudenhallintaan sekä projektinhallintaan.

Eri toimialoille kehittämämme NetSuite-käynnistyspaketit mahdollistavat kustannustehokkaan käyttöönoton organisaatiosi toimintaympäristön erityispiirteet ja -tarpeet huomioiden.

Tutustu NetSuite-osaamiseemme

NetSuite auttoi Robitin nopeaan kansainväliseen kasvuun

Porauskalustoa valmistava Robit on kokoisekseen harvinaisen kansainvälinen yritys. Yksi nopean kasvun mahdollistajista on ollut moderni toiminnanohjausjärjestelmä. Digian kanssa kehitetyt ratkaisut auttavat Robitia esimerkiksi palvelemaan asiakkaita paremmin ja automatisoimaan toimintaa.

"Uskon, että Digia on tuotannon ja logistiikan alueella tässä järjestelmässä Suomen paras."

Ilpo-Karri Kontio, Head of Information Management & Operational Excellence, Robit Oyj

Lue koko asiakastarina >>