cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Löydä reittisi IT-alan työtehtäviin

________  _

 

Ensimmäisen työpaikan löytäminen voi olla haastavaa. Digian Career Compass viitoittaa tien ja opastaa löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee.

Career Compass 2023-hakuaika alkaa pian.


Haku seuraavaan Career Compassiin aukeaa alkutalvesta. Seuraa siis aktiivisesti sivujamme ja sosiaalista mediaamme, jossa ilmoitamme hakujen avautumisesta.


Mitä tarjoamme?


Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Katso 16.12.2021 järjestetyn webinaarin tallenne aiheesta


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com