career-compass-banneri-ilman-kompassia.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmisto- ja it-palvelualan töihin. Career Compassin kautta pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja saat mahdollisuuden aloittaa uraa kattavan koulutuspolun kautta.

Career Compass sopii sinulle, jos haluat aloittaa uran it-alalla, olet it-alan opintojesi loppusuoralla tai pian valmistumassa tai muuten vain motivoitunut aiemman työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Toivomme, että sinulla on jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä tai kokemusta teknologioista ja järjestelmistä. Ennen kaikkea olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään alan osaamistasi!

Järjestämme Career compass 2020 -aamiaistilaisuuksia Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Career Compass 2020 - Hakuaika on päättynyt.

Tutustu muihin avoimiin työtehtäviimme täällä >>

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uuraa erilaisiin tehtäviin. Tarjomme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita opintojen ohelle. 

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toimminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat.

Miten haen?

Haku Career Compass 2020 -ohjelmaan aukeaa 9.12.2019. Jätä hakemus sopivalle paikkakunnalla ylläolevasta linkistä. Kutsumme sopivimmat hakijat aamiaiselle tutustumaan digialaisiin ja tekemisiimme ja kertomaan lisää itsestään.

Aamiaiselle tarkkennamme kiinnostuksesi mukaan mahdollisuuksia aloittaa eri koulutuspolulla tai liiketoiminta-alueella työskentely. 

Hakuaika Career Compass 2020 on päättynyt.


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com