cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee

Hakuaika Career Compass 2021 -ohjelmaan alkaa joulukuussa 2020. Järjestämme Career compass 2021 -ohjelman virtuaalisesti. Tänä vuonna haemme uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Ohjelmassa on mahdollisuuksia suuntautua eri koulutuspoluille ja osaamisaluille muun muassa toimminnanohjauksen, integraatioiden tai verkkokauppaohjelmoinnin pariin. Lue alta lisää paikkakuntakohtaisista ohjelmistamme ja tutustu hakuohjeisiin. 

Career Compass 2021 - Hakuaika alkaa joulukuussa 2020.

Tutustu muihin avoimiin työtehtäviimme täällä >>

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Miten haen?

Haku Career Compass 2021 -ohjelmaan aukeaa 7.12.2020. Jätä hakemus sopivalle paikkakunnalla yllä olevasta linkistä. Järjestämme kaikille kiinnostuneille avoimen webinaarin 15.12.2020, jossa kerromme lisää minkälaisia uramahdollisuuksia tänä vuonna on tarjolla.

Hakuajan päätyttyä kutsumme potentiaalisimmat hakijat kaupunkikohtaisiin infotilaisuuksiin, jossa pääset tutustumaan tarkemmin digialaisiin ja tekemisiimme. Infotilaisuuksiin kutsutuille lähetämme myös videohaastattelukutsun.

Career Compass 2021 aikataulu:  

Haku auki: 7.12.2020
Webinaari kaikille kiinnostuneille:
15.12.2020
Hakuaika päättyy: 10.1.2021
Hakemusten käsittelyaika: 11.1. – 24.1.2021, kutsut jatkoon valituille kandidaateille videohaastatteluihin (Recright) ja siteinfoihin (Teams)
Siteinfot: 26.1.2021 (Turku), 28.1.2021 (Tampere), 2.2.2021 (Helsinki)
Jatkohaastattelut ja valinnat pyritään tekemään helmikuun 2021 aikana.


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com