cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee

Hakuaika Career Compass 2022 -ohjelmaan alkaa vuoden lopussa. Lisätietoa tulevasta ohjelmasta julkaistaan sivulla lähempänä ajankohtaa. Järjestimme Career compass 2021 -ohjelman virtuaalisesti. 2021 haimme uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Ohjelmassa oli mahdollisuuksia suuntautua eri koulutuspoluille ja osaamisalueille muun muassa toiminnanohjauksen, integraatioiden tai talouden pariin. Järjestimme myös avoimen webinaarin, jossa kerroimme lisää Career Compass -ohjelmasta, pääset katsomaan webinaaritallenteen täällä.

Career Compass 2021 - Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Haku Career Compass 2022 -ohjelmaan alkaa taas tämän vuoden lopussa.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Miten haen?

Hakuaika Career Compass 2021 -ohjelmaan on päättynyt. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat kaupunkikohtaisiin infotilaisuuksiin, jossa pääset tutustumaan tarkemmin digialaisiin ja tekemisiimme. Infotilaisuuksiin kutsutuille lähetämme myös videohaastattelukutsun. 

Hakuaika Career Compass 2022 starttaa taas loppuvuodesta! Tutustu sillä välin avoimiin työtehtäviimme täällä >>


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com