cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee

Hakuaika Career Compass 2021 -ohjelmaan alkaa joulukuussa 2020. Järjestämme Career compass 2021 -ohjelman virtuaalisesti. Tänä vuonna haemme uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Ohjelmassa on mahdollisuuksia suuntautua eri koulutuspoluille ja osaamisalueille muun muassa toiminnanohjauksen, integraatioiden tai talouden pariin. Järjestimme myös avoimen webinaarin, jossa kerroimme lisää Career Compass -ohjelmasta, pääset katsomaan webinaaritallenteen täällä. Tutustu alla paikkakuntakohtaisiin koulutusohjelmiin ja hakuohjeisiin. 

Career Compass 2021 - Hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Hakuaika Career Compass 2021 -ohjelmaan on käynnissä 7.12.2020-10.1.2021. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Miten haen?

Hakuaika Career Compass 2021 -ohjelmaan on päättynyt. Kutsumme potentiaalisimmat hakijat kaupunkikohtaisiin infotilaisuuksiin, jossa pääset tutustumaan tarkemmin digialaisiin ja tekemisiimme. Infotilaisuuksiin kutsutuille lähetämme myös videohaastattelukutsun. 

Hakuaika Career Compass 2022 starttaa taas loppuvuodesta! Tutustu sillä välin avoimiin työtehtäviimme täällä >>

Career Compass 2021 -aikataulu:  

Haku auki: 7.12.2020
Webinaari kaikille kiinnostuneille:
15.12.2020. Katso webinaaritallenne täältä >>.
Hakuaika päättyy: 10.1.2021
Hakemusten käsittelyaika: 11.1. – 24.1.2021, kutsut jatkoon valituille kandidaateille videohaastatteluihin (Recright) ja siteinfoihin (Teams)
Siteinfot: 26.1.2021 (Turku), 28.1.2021 (Tampere), 2.2.2021 (Helsinki)
Jatkohaastattelut ja valinnat pyritään tekemään helmikuun 2021 aikana.


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com