career-compass-banneri.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmistoalan töihin. Career Compass sopii sinulle, jos olet it-alan opintojesi loppusuoralla tai pian valmistumassa. Sinulla on mielellään jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä tai mahdollisesti kokemusta koodaamisesta.

Career Compass 2020 - haku aukeaa 9.12.2019

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmistoalan töihin. Voit päästä osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja oppia tuntemaan nykyaikaisen IT-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Career Compass sopii sinulle, jos haluat aloittaa uran it-alalla, olet it-alan opintojesi loppusuoralla tai pian valmistumassa tai muuten vain motivoitunut aiemman työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Toivomme, että sinulla on jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä tai mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Ennen kaikkea olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään alan osaamistasi!

Järjestämme Career compass -aamiaistilaisuuksia ympäri Suomea eri paikkakunnilla. Julkistamme paikkakunnat ja päivämäärät loppuvuodesta 2019. 


Mitä tarjoamme?

Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja uutta opittavaa kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat projektiluontoisista tai osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita tuotekehityksestä tai -hallinnasta kiinnostuneille.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat (API).

Miten haen?

Haku Career Compass 2020 -ohjelmaan aukeaa 9.12.2019. Kutsumme sopivimmat hakijat aamiaiselle tutustumaan digialaisiin ja tekemisiimme. Aamupalan äärellä voimme jutustella rennoissa merkeissä, ja jos synkkaa puolin ja toisin niin pyydämme sinut kahdenkeskiseen haastatteluun.

CC.jpg
cc1.jpg
IMG_7335.jpg

Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com