cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Monien mahdollisuuksien urastartti

________  _

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee

Career Compass 2022 -hakuaika alkaa vuoden lopussa. Lisätietoa tulevasta ohjelmasta julkaistaan sivulla lähempänä ajankohtaa. Järjestimme Career compass 2021 -ohjelman virtuaalisesti. 2021 haimme uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Ohjelmassa oli mahdollisuuksia suuntautua eri koulutuspoluille ja osaamisalueille muun muassa toiminnanohjauksen, integraatioiden tai talouden pariin. Järjestimme myös avoimen webinaarin, jossa kerroimme lisää Career Compassista, pääset katsomaan webinaaritallenteen täällä.

Career Compass 2022 -haku alkaa pian!

Haku avautuu sivuillamme 7.12.2021

Tällöin kerromme myös lisää haettavista rooleista, hakuun osallistumisesta ja sen etenemisestä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Miten haen?

Career Compass 2022 -haku tapahtuu pääasiallisesti virtuaalisesti. Päivitämme tänne lisätietoa joulukuun alussa, miten pääset hakemaan mukaan ja kuinka haku tulee etenemään.  

Tutustu sillä välin avoimiin työtehtäviimme täällä >>


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com