Digia Career Compass

 

Monien mahdollisuuksien urastartti opiskelijoille

Career Compass 2019 järjestetään alkuvuodesta - lisätietoja tulossa pian

Digian Career Compass tarjoaa mahdollisuuden päästä kiinni ohjelmistoalan töihin. Voit päästä osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja oppia tuntemaan nykyaikaisen ict-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Career Compass sopii sinulle, jos olet it-alan opintojesi loppusuoralla tai pian valmistumassa. Sinulla on mielellään jo takanasi opintoja ohjelmistokehityksestä tai mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Ennen kaikkea olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään alan osaamistasi.


Mitä tarjoamme?

Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja uutta opittavaa kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat projektiluontoisista tai osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita tuotekehityksestä tai -hallinnasta kiinnostuneille.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat (API).

Miten haen?

Haku Career Compass -ohjelmaan aukeaa taas loppuvuodesta 2018. Kutsumme sopivimmat hakijat aamiaiselle tutustumaan digialaisiin ja tekemisiimme. Aamupalan äärellä voimme jutustella rennoissa merkeissä, ja jos synkkaa puolin ja toisin niin pyydämme sinut kahdenkeskiseen haastatteluun.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com

Takaisin ylös