cc-banneri.jpg

Digia Career Compass

Löydä reittisi IT-alan työtehtäviin

________  _

 

Ensimmäisen työpaikan löytäminen voi olla haastavaa. Digian Career Compass viitoittaa tien ja opastaa löytämään uran ohjelmistoalalta. Career Compass sopii sinulle, jos olet suorittamassa it-alan opintoja tai muuten kiinnostunut starttaamaan uraa it-alalla. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti kokemusta ohjelmistokehityksestä opintojen tai oman kiinnostuksen kautta sekä intoa oppia jatkuvasti lisää, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee.

Career Compass 2022-hakuaika on päättynyt.


Hakuprosessi etenee allaolevan mukaisesti ja olemme mahdollisimman pian yhteydessä kaikkiin hakijoihin haun etenemisestä.

 

Haun aikataulu


Haku avautuu:
7.12.2021

Hakuaika päättyy: 9.1.2022

Hakemusten käsittelyaika: 10.1. – 31.1.2022, kutsut jatkoon valituille kandidaateille 1. vaiheen videohaastatteluihin sekä 2. vaiheen live- ja/tai Microsoft Teams -haastatteluihin.

Jatkohaastattelut ja valinnat pyritään tekemään helmikuun 2022 aikana.


Mitä tarjoamme?


Tarjoamme mahdollisuuksia aloittaa uraa koulutuspolkujen kautta tai asiakasprojekteissa kokeneiden tekijöiden opissa it-alalla. Mahtavien työkavereiden lisäksi saat arvokasta työkokemusta ja monipuoliset mahdollisuudet rakentaa uraa erilaisiin tehtäviin. Tarjoamme mahdollisuuden vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen, osa-aikaiseen tehtävään opintojen ohella tai harjoittelupaikkoja ja opinnäytetyöaihioita omaan tilanteesi sopien.

Tekemisen teemoina voivat olla esimerkiksi digitaaliset palvelut, analytiikka, verkkoliiketoiminta, toiminnanohjaus, integraatiot tai ohjelmointirajapinnat oman kiinnostuksen ja kokemuksen mukaan.

Miten haen?


Haku on nyt auki! Career Compass 2022 -haku tapahtuu pääasiallisesti virtuaalisesti. Voit tutustua yllä avoinna oleviin eri rooleihin ja jättämään hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään. Haku tapahtuu näppärästi ja nopeasti esimerkiksi LinkedIn-profiilillasi.

Hakemusten läpikäynnin jälkeen varsinaisia haastatteluita on kaksi – toinen toteutetaan videolla ja toinen tilanteen salliessa kasvokkain toimistoillamme. Nämä haastattelut ajoittuvat tammi-helmikuuhun 2022.

Mikäli nämä paikat eivät tuntuneet sopivilta, tai olet ehtinyt kerryttämään jo enemmän kokemusta alalta, tutustu myös muihin avoimiin työtehtäviimme täällä >>

Katso 16.12.2021 järjestetyn webinaarin tallenne aiheesta

 

Lue lisää Digialla työskentelystä blogistamme


Kysyttävää? Ota yhteyttä: rekry@digia.com