Digia-Financial-Systems-tausta.jpg

Digian finanssialan raportointipalvelut

Viranomaisraportoinnin ratkaisuja sinulle ja organisaatiollesi

________  _

Digia on tukesi ja kumppanisi, kun on kyse kansallisten ja eurooppalaisten talousviranomaisten raportoinnista. Tarjoamme laajan valikoiman raportointipalveluita, kuten valmiita raportointirajapintoja, datan muuntamista ja taustajärjestelmän integrointia sekä Digian back-office -järjestelmiin että muihin talouden liiketoimintajärjestelmiin.


XBRL-pohjaiset raportointipalvelut

Digia voi auttaa organisaatiotasi toteuttamaan Finanssivalvonnan XBRL-pohjaista raportointia muun muassa COREP-, FINREP-, AE-, RES-, SBP-, IF-, Solvenssi II- sekä PF-taksonomioiden mukaisesti. 

Digia tarjoaa raportointiin valmiit Excel-pohjat, jotka täydentämisen jälkeen ladataan online-raportointipalveluumme. Tiedot muunnetaan napin painalluksella XBRL-muotoon ja validoidaan automaattisesti aineistoa vastaavan taksonomian perusteella, jolloin XBRL-tiedostot ovat valmiita ladattavaksi ja toimitettavaksi eteenpäin valvojalle.

Digia avustaa mahdollisten validointivirheiden tulkinnassa ja päivittää alustaa jatkuvasti varmistaakseen yhteensopivuuden EBA:n, EIOPA:n ja EKP:n taksonomioiden voimassa olevien versioiden kanssa.

 

Vaihtoehtorahastojen AIFMD-raportointi 

Digian online-raportointipalvelu vaihtoehtorahastojen raportointiin antaa rahastonhoitajille ja rahastoyhtiöille mahdollisuuden päivittää itse rahastojen tietoja sekä validoida ja luoda valmiita AIF- ja AIFM-raportteja verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta. Valmiit raportit konvertoidaan automaattisesti viimeisimmän ESMA:n XML-skeeman mukaisiksi tiedostoiksi.

Raportointipalvelu tukee useamman käyttäjän ryhmätyöskentelyä sekä edellisten raporttien datan uudelleenkäyttöä.

Palvelu on täysin verkkopohjainen ja tukee myös tietojen integrointia rahastohallinnon back office -järjestelmistä.

 

Muu raportointi

Digialla on laaja kokemus erilaisista finanssialan raporteista viranomaisille ja instituutioille. Alustaamme kuuluu muun muassa verotietojen (CRS/DAC2, FATCA) raportointi, arvopaperien kaupparaportointi (MiFID TRS2) sekä SFTR-raportointi.Ota yhteyttä ja kysy lisää!