Skip to content

Integraatiot ja rajapinnat

Fiksusti rakennetut integraatiot vaikuttavat suoraan siihen, kuinka sujuvasti data on liiketoiminnan hyödynnettävissä sekä välillisesti siihen, kuinka tehokasta ja älykästä yrityksen toiminta ja johtaminen on.
brand_image16

Sujuvan tiedon hyödyntämisen mahdollistajat

Integraatioiden ja rajapintojen tehtävänä on mahdollistaa datan liikkuminen sekä järjestelmien että yritysten välillä. Ne ovat keskeisessä roolissa myös digitaalisten verkostojen ja ekosysteemien toiminnassa.

Liiketoiminnan digitalisoituminen ja verkostoituminen kasvattaa datalähteiden monimuotoisuutta, mikä voi muodostaa haasteen integraatioiden toteutukselle ja hallinnalle. Kyky hyödyntää omaa ja kumppanien tuottamaa dataa nopeasti ja tietoturvallisesti, vaatii kontrolloitua otetta.

Ratkaisujen tulee olla hallittuja ja tietoturvallisia sekä niiden tulee mahdollistaa kustannustehokas ja ketterä kehittäminen. Modernissa arkkitehtuurissa hyödynnetään usein pilvipalveluita, avointa lähdekoodia, API-rajapintoja ja tapahtumapohjaisuutta. 

pilvipalvelut615x350

Järjestelmällisyyttä integraatioiden hallintaan ja kehitykseen

Me olemme kehittäneet systemaattisen toimintamallin ja tehokkaita hallintavälineitä integraatioiden ja rajapintojen koko elinkaarelle. Kokeneet asiantuntijamme auttavat integraatioiden suunnittelussa, toteutuksissa ja hallinnassa sekä yhtenäisen arkkitehtuurin kehittämisessä. Näin voimme varmistaa datan liikkuvuuden sujuvuuden pitkällä tähtäimellä, myös monitoimittajaympäristössä.

Miksi valita integraatiokumppaniksi Digia?

Digia on Suomen suurin integraatiopalveluiden tarjoaja ja yksi Pohjoismaiden suurimmista. Meillä on yli 25 vuoden kokemus integraatio- ja tiedonhallintaratkaisujen tarjoamisesta tuhansiin asiakasprojekteihin. Hallitsemme laajan ja jatkuvasti kehittyvän teknologiaportfolion, johon kuuluu sekä kaupallisia että avoimen lähdekoodin teknologioita.

 

Integraatioiden, APIen ja alustojen hallinta keskitetysti Digialta

Me voimme toimia kokonaisvastuullisena kumppaninasi hoitaen koko IT-ekosysteemisi johtamisen ja hallinnan. Kokeneet asiantuntijamme ohjaavat monitoimittajaverkostoa hyödyntäen yhdenmukaisia prosesseja ja työkaluja. Saat paremman näkyvyyden palvelutuotantoon ja -kustannuksiin ja varmistat, että IT-palvelusi tukevat liiketoimintasi jatkuvaa kehitystä.

Katso webinaaritallenne

Kuinka kehittää integraatioarkkitehtuuria hallitusti?

Integraatioarkkitehtuurin hallittu kehittäminen vaatii selkeää kuvaa nykytilanteesta, tarkkaa näkemystä tavoitearkkitehtuurista sekä suunnitelmallisia välivaiheita haluttujen tulosten saavuttamiseksi.

Kuinka kehittää integraatioarkkitehtuuria hallitusti? -webinaarissa käymme läpi kolme vaihetta, jotka auttavat sinua organisaatiosi integraatioarkkitehtuurin hallitussa kehittämisessä. 

Integraatioarkkitehtuurin Fast Track – liiketoimintasi uudistamiseen

Kartoituksen avulla tunnistamme liiketoimintasi tarpeet ja suunnittelemme yrityksellesi sopivan integraatioarkkitehtuurin, perustoiminnot sekä kehitystiekartan. 

API Fast Track – kestävä pohja kehitykselle

Autamme kehittämään yrityksesi rajapinnoille systemaattisen hallintamallin, joka huomioi liiketoimintasi luonteen sekä teknisiin ratkaisuihin, tietosuojaan ja -turvaan liittyvät tarpeet.  

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.
MS_trendiopas_kansi_2

Älykkään digitaalisen liiketoiminnan perustukset -trendiopas

Trendioppaan tarkoituksena on tarkastella muutamaa älykkään digitaalisen liiketoiminnan perustuksiin liittyvää trendiä. Mitä kriittisten palveluiden toiminnan ja turvallisuuden varmentaminen edellyttää? Kuinka kaikki järjestelmädata saadaan hyödynnettyä kehitys- ja innovaatiotoiminnassa? 

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle integraatioihin ja rajapintoihin liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Robotiikka ja automaatio

Kun annat ohjelmistorobotin hoitaa rutiininomaiset työtehtävät, voit itse keskittyä tuottamaan arvoa asiakkaillesi.

Lue lisää >

light_lime_square

Tekoäly ja esineiden internet

Reaaliaikaista dataa keräävien laitteiden ja järjestelmien määrä kasvaa, mutta datan hyödyntäminen vaatii suunnitelmallisuutta ja älykkäitä työkaluja. Tekoäly auttaa johtamaan datamassoista ennakoivaa analytiikkaa ja älykäs datan hyödyntäminen petaa tulevaisuuden menestystä. 

Lue lisää >

light_lime_square

Data-analytiikka ja liiketoimintatiedon hallinta

Moni yritys on jo matkalla kohti dataohjautuvaa liiketoimintaa, jossa avainlukujen seurannasta edetään automatisoituun toiminnanohjaukseen, luotettaviin ennusteisiin ja toimenpiteiden vaikuttavuuden arviointiin.

Lue lisää >

light_lime_square

Toiminnanohjaus

Älykkäässä toiminnanohjauksessa järjestelmät, prosessit ja tietovirrat liitetään yhteen luotettavaksi, dataohjattavaksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia automaatiolle ja optimoinnille.

Lue lisää >

Mikko Hakola

Vice President, Integration & API

mikko.hakola@digia.com
mikko_hakola_450x450