Skip to content

Helsingin kaupunki valitsi Digian asiakkuudenhallintajärjestelmän kumppaniksi

Digia Finland Oy toimittaa Helsingin kaupungille asiakkuudenhallintajärjestelmien asiantuntijapalvelut sisältäen Microsoft Dynamics 365 -ratkaisun ja siihen liittyvät teknologiat. Puitesopimus on neljä vuotta ja hankinnan arvioitu kokonaisarvo on 12 M€.

Helsingin kaupunki yhtenäistää ja kehittää asiakkuudenhallintaansa ja siihen liittyviä järjestelmiä. Tavoitteena on tehostaa ja yhdenmukaistaa asiakaspalvelua ja -kommunikaatiota sekä palvella kaupunkilaisia entistä paremmin. Kaupunki kilpailutti käyttöönsä asiakkuudenhallintajärjestelmien asiantuntijapalvelut sisältäen Microsoft Dynamics 365 -alustan ja siihen liittyvät teknologiat. Hankittavien tuotteiden valintaperusteena oli kokonaistaloudellinen edullisuus ja perusteena käytettiin hinta-laatusuhteeltaan parasta tarjousta.

"On hienoa päästä mukaan kehittämään Suomen suurimman kaupungin toimintamalleja ja sitä kautta tulevaisuuden kaupunkipalveluita. Menestyminen kilpailutuksessa osoittaa kilpailukykymme vaativien Microsoft D365-kokonaisuuksien toimittamisessa sekä julkisen sektorin kumppanina", sanoo Digian johtaja Samuli Forsman.

Asiakkuudenhallintajärjestelmä helpottaa käytännön työtä ja parantaa asiakaspalvelua

Digialla on vahva ja pitkä kokemus Microsoftin CRM-ratkaisujen toimittamisesta ja yhtiössä työskentelee yksi Suomen suurimmista Dynamics 365 CRM- ja Power Platform -osaajayhteisöistä. Yhtiön vahvuutena on Microsoft-osaamisen lisäksi kattava ja monipuolinen osaaminen mm. analytiikassa, integraatioissa ja pilvialustoissa sekä palvelunhallinnassa ja ylläpidossa.

"Oikeanlainen ja tehokas asiakkuudenhallintajärjestelmä tukee kaupungin asiakkuuksienhallintaprosessia sekä auttaa jäsentämään ja hyödyntämään asiakkuustietoa toiminnan ja kehittämisen tukena. Sujuvat CRM-prosessit ja tietojärjestelmäkokonaisuus tuo myös tiedon helpommin kaikkien tarpeellisten osapuolten käyttöön, joka mm. tehostaa ja helpottaa sekä käytännön työtä että päätöksentekoa", Forsman sanoo.

Digia on Microsoftin Cloud Business Applications Gold -kumppani sekä Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppani Suomessa. Yhtiö on myös valittu ainoana suomalaisena IT-toimittajana mukaan Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon toisena vuotena peräkkäin. 

Lisätietoja:

Samuli Forsman
Johtaja, Intelligent Solutions, Digia Oyj 
p. 040 709 2521 / samuli.forsman(a)digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com