palvelunhallinta_2.jpg

Palvelunhallinta

Varmista palveluidesi toimivuus ja jatkuva kehitys

________  _

Tietojärjestelmien ja palveluiden häiriötön toiminta on yhä tärkeämpää, jotta yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaprosessit toimivat mahdollisimman hyvin ja tietoturvallisesti. Toisaalta järjestelmäratkaisut ja niiden päällä toimivat palvelut voivat olla useamman tahon toimittamia, jolloin on erityisen tärkeää varmistaa, että yhteiset toimintatavat ja vastuut ovat selkeitä.

Digian palvelunhallinnalla varmistetaan, että tietojärjestelmät pysyvät kunnossa, asiakas saa tukea nopeasti ja häiriötilanteisiin varaudutaan ennakoivasti. Normaalien häiriö- ja tukitehtävien lisäksi palvelunhallinta kattaa myös järjestelmien ja palveluiden jatkuvan kehityksen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Digian palvelunhallinnan olennaisena osana toimiva kotimainen Service Center -palvelu takaa järjestelmille kokonaisvaltaisen ylläpidon, valvonnan ja tuen yhdestä pisteestä – tarvittaessa vuorokauden ympäri.

Digian laajasta asiantuntijajoukosta löytyy arkkitehtejä, konsultteja ja eri teknologioiden syväosaajia, joiden asiantuntemusta voidaan tarvittaessa hyödyntää palvelutiimin tukena. Digialla on myös oma palvelupäälliköiden sertifiointiohjelma, jolla varmistetaan palvelupäälliköiden ammattitaito.

Palvelunhallinnan kulmakivet

Tutustu asiakkaisiimme

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!