pilvialustat.jpg

Pilvialustat

Innovaatioiden ja skaalautuvan liiketoiminnan perusta

________  _

Pilvialustojen kokonaisvaltainen käyttö on tehokkain tapa parantaa yrityksen tuottavuutta ja kilpailukykyä digitaalisessa liiketoiminnassa. Verrattuna perinteiseen palvelinkeskuskeskeiseen malliin, pilvialustat tarjoavat ylivoimaisen luotettavuuden ja turvallisuuden, edistyksellisimmät alustapalvelut ja kehitystyökalut sekä skaalautuvat, kustannustehokkaat ajoympäristöt.

Monille asiakkaistamme tarkoituksenmukaisinta ei ole siirtää kaikkia käyttö- ja sovellusympäristöjä pilveen, ainakaan aluksi. Tavoitteenamme on tarjota parhaiten asiakkaalle sopiva kokemus, oli kysymys sitten yhden tai monen pilven mallista tai hybridimallista.

Digialla kehitämme ratkaisuitamme johtavien pilvipalvelualustojen (Microsoft Azure, Google Cloud ja Amazon Web Services) läheisenä kumppanina, joita täydennämme lisäpalveluilla kuten turvapilvi, Digia Iiris ja parhaat avoimen lähdekoodin ratkaisut.

Tarjoamme myös transformaatiopalveluita asiakkaiden infrastruktuurin modernisoimiseksi digitaalisen strategian ja arkkitehtuurin suunnitteluun, pilvimigraatioihin, DevOps-ympäristöjen rakentamiseen ja käyttöön sekä jatkuvien palveluiden valvontaan, hallintaan ja jatkokehitykseen.

pilvilogot.jpg

Digia pilvikumppaninasi

Digia palvelee asiakkaita kaikilla digitaalisen liiketoiminnan tasoilla pilvikapasiteetista arkkitehtuurikonsultointiin, transformaatioihin, integraatioihin, tietoturvallisuuteen, ohjelmistokehitykseen, liiketoimintajärjestelmiin, analytiikkaan ja jatkuviin palveluihin saakka. Pilvi on kaikkien digitalisaation tasojen tuotantoalusta.

Digialla ei ole omia konesaleja, jolloin pystymme rakentamaan asiakkaalle parhaiten sopivan ratkaisun puhtaalta pöydältä käyttäen edistyksellisimpiä ja tarkoituksenmukaisimpia teknologioita sidoksitta tiettyyn toimittajaan tai teknologiaan. Monesti tämä ratkaisu syntyy asiakkaan käytössä olevien konesalien sekä julkisen pilven yhdistelmästä, jota hallitaan kokonaisuutena.

Palvelumme

Uusia palveluita ja bisnestä pilviympäristössä

Pilvi tarjoaa joustavan alustan digitaalisille palveluille, datan varastoinnille ja hyödyntämiselle tai ydinprosesseja ohjaaville järjestelmille.

Tutustu asiakastoteutuksiimme