microsoft-crm.jpg

Microsoft Dynamics 365 CRM

Älykäs liiketoiminta-alusta myynnin, asiakaspalvelun ja asianhallinnan tarpeisiin

________  _

Microsoft Dynamics 365 CRM on pilvipohjainen liiketoiminta-alusta, joka sisältää muokattavat ja laajennettavat valmisratkaisut muun muassa myynnin johtamisen, asiakaspalvelun, kenttätyön ohjauksen ja markkinoinnin tarpeisiin. Kokonaisuuteen kuuluvat Sales, Marketing, Customer Service, Project Operations ja Field Service -ratkaisut. Kiinteäksi osaksi kokonaisuutta voidaan tuoda myös asianhallinnan (XRM) eri kokonaisuuksia Power Platform -teknologiaa hyödyntäen.

Digia on kokenut ja luotettava kumppani, jolla on lähes 20 vuoden kokemus Microsoftin CRM-ratkaisujen toimittamisesta ja lähes 100 henkilön Dynamics 365 CRM ja Power Platform -osaajajoukko. Vahvuutenamme on Microsoft-osaamisemme lisäksi kattava ja monipuolinen osaamisemme muun muassa analytiikassa, integraatioissa ja pilvialustoissa sekä palvelunhallinnassa ja ylläpidossa.


Microsoft Dynamics 365 CRM organisaatiosi toimintojen tukenatausta-pallo.jpg

Ennakoivaa myynnin johtamista datan ja tekoälyn avulla

Organisaatiot, jotka pystyvät hyödyntämään dataa omassa toiminnassaan älykkäästi, ovat myös tulevaisuuden menestyjiä. Myyntijohdon perinteisiä haasteita ovat, ettei data ole kunnossa tai se on puutteellista, data sijaitsee hajallaan eri paikoissa eikä sen pohjalta pystytä tekemään toimenpiteitä.

Microsoft Dynamics 365 Sales tukee myynnin johtoa kaikissa datan hyödyntämisen vaiheissa: datan keruussa, tulkinnassa ja dataohjautuvassa toiminnassa.  

Digialla on vahva kokemus myyntijohdon haasteiden ratkomisesta Microsoft Dynamics 365 -alustan mahdollisuuksia hyödyntäen. Yhdistämme Microsoftin alustan valmiit datan hyödyntämisen toiminnallisuudet sekä data-analyytikkojemme asiantuntemuksen. Näin pystymme suunnittelemaan ja rakentamaan asiakkaillemme ainutlaatuiset välineet dataohjautuvaan myynnin johtamiseen.Älykästä asiakaspalvelua

Asiakkaat odottavat tänä päivänä henkilökohtaista palvelua eri kanavissa. Toinen kaipaa puhelinpalvelua päivisin, toiselle sopii hoitaa asiat chatbotin kanssa iltamyöhään. Yrityksen on päätettävä, missä kanavissa se haluaa asiakkaitaan palvella. Hyvin hoidettu asiakaspalvelu luo myös kasvua yritykselle.

Kun tahtotila on kirkas, Microsoft Dynamics 365 Customer Service tarjoaa teknisen alustan monikanavaisen asiakaspalvelun toteuttamiseen sekä tiedon keräämiseen eri kanavista yhteen paikkaan helposti saataville ja hyödynnettäväksi.

Digia toteuttaa monikanavaisen asiakaspalvelun ratkaisut tarpeen mukaan, joko Dynamics 365:n perustoiminnallisuuksia hyödyntäen tai kumppanien ratkaisuilla rikastaen. Tuomme kokonaisuuteen myös datan hyödyntämisen ja analytiikan asiantuntijuutemme.

tausta-tabletti.jpgtausta-kone.jpg

Toteuta asianhallinnan tarpeet samalla alustalla

Jotta asiakasta voidaan palvella onnistuneesti, on asiakkuudesta oltava saatavilla kokonaisvaltainen kuva. Microsoft Dynamics 365 CRM ja Power Platform taipuvat joustavasti asianhallinnan (XRM) prosesseihin: voit toteuttaa ratkaisun avulla esimerkiksi tilausten- ja sopimustenhallinnan samalle liiketoiminta-alustalle asiakkuudenhallinnan kanssa, jolloin asiakkuuteen liittyvä tieto on keskitetysti samassa paikassa.

Digia auttaa tuomaan asianhallinnan prosessit tiiviisti osaksi CRM-ratkaisua. Meillä on myös vahva kokemus integraatioista ja datan hyödyntämisestä, jotka ovat olennainen osa toimivan asianhallinnan ratkaisun toteuttamista.

Tutustu asiakastoteutuksiimme: