Digia Envision

Kotimainen toiminnanohjausjärjestelmä - ERP

Digia Envision on Suomessa kehitetty ja ylläpidetty toiminnan- ja taloudenohjausjärjestelmä, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Asiakkaamme ovat monialakonserneja, pieniä perheyrityksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

digia-envision-kuvake.png

Digia Enterprise on nyt Digia Envision! 

Digia Enterprise juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan. Samalla myös tuote on kokenut isomman uudistuksen. Uuden nimen ja logon lisäksi tarjolla on myös uusia, käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

Uuden nimen tarina >>

 

 

Avainlippu_Sininen_rgb.png

Kotimainen ERP - tuotekehitys ja tuki lähelläsi

 

Olemme ylpeästi kotimainen ja asiakasläheinen toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja. Tuotekehitys ja palvelut löytyvät läheltä asiakasta ja Digia Envision toiminnanohjaus kehittyy jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Läheisyytemme ja tuen tarjoaminen suomeksi ovat merkittäviä tekijöitä palvellessamme kotimaisia yrityksiä. Tuntemuksemme suomalaisorganisaatioiden erityistarpeista yhdistettynä palvelumuotoiluosaamiseen on kaava, jolla kehitämme järjestelmää jatkuvasti helppokäyttöisemmäksi. Digia Envisionille on myös myönnetty avainlippu suomalaisuuden merkiksi.

 

 

Asiakkaamme kertovat: 
Laattapiste

Laattapiste on jo usean vuoden ajan käyttänyt Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmää liiketoimintojensa ohjaamiseen.

Petteri Haru ja Antti Tarkkala kertovat videolla, miten Laattapisteen asiakkaat hyötyvät ehjästä tilaus-toimitusketjusta ja rutiinitöiden automatisoinnista. Digitalisaatio ja rutiinitöiden automatisointi tuovat lisävoimaa asiakaspalveluun ja asiakkaita pystytään palvelemaan entistä yksilöllisemmin.Valmiit toimialaratkaisut nopeasti käyttöösi

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto on iso hanke, joka vaikuttaa koko organisaatioon. Digia Envisionin käyttöönotto onnistuu tavallisesti 4-8 kuukaudessa, kun perinteisesti ERP-hanke kestää 9-12 kuukautta. Nopea käyttöönotto on mahdollista, koska Digia Envision -järjestelmä on valmiiksi sovitettu eri toimialoille sopivaksi.

Digia Envision skaalautuu liiketoiminnan koon mukaan ja sopii monille eri toimialoilla toimiville yrityksille.

Valmiit ratkaisut keskeisimmille toimialoille:

  • Maahantuonti ja tukkukauppa
  • Erikoistavarakauppa
  • Valmistava kappaletavarateollisuus
  • Elintarviketeollisuus
  • Ammattikeittiöt

 

Edistyksellinen järjestelmä on tehostanut päivittäistä tuotantoamme huomattavasti.
Jarno Kääpä, tietohallintopäällikkö, MP-Maustepalvelu Oy

 

Mauste_pyöreä.png

Asiakkaamme kertovat:

MP-Maustepalvelun toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa päivittäistä työtä ja varmistaa tuotteiden seurattavuuden

Elintarviketeollisuudelle maustesekoituksia kehittävä ja myyvä MP-Maustepalvelu halusi uudistaa toiminnanohjausjärjestelmänsä, joka vastaisi sekä lainsäädännön että tuotannon ja tuottavuuden vaatimuksiin. Ratkaisuksi valikoitui Digia Enterprise, jota on kehitetty edelleen Digian kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Lue lisää >>

 

Kattavat ominaisuudet tarjoavat yrityksellesi mahdollisuuden toimia entistä tehokkaammin

 

Roolien mukaiset mobiili- ja selainpohjaiset ratkaisut ohjaavat ja tehostavat toiminnanohjauksen päivättäiskäyttäjien toimenpiteiden ja päätösten tekemistä. Rutiinityöt on automatisoitu. Järjestelmän käytön tavoitteena onkin manuaalisen työmäärän ja virheiden väheneminen sekä työn laadun parantaminen ja toimintatapojen standardointi. Dataa visualisoimalla tuodaan tärkeät tiedot käyttäjän ulottuville graafisessa muodossa.

Kattavien mobiilipalveluiden avulla ERP-järjestelmä on käytössä laiteriippumattomasti missä tahansa - niin varaston työntekijälle, ostolaskujen tarkastajalle kuin huollon työnohjaajalle. Digia Ote -tuoteperhe tuo yrityksesi keskeisimmät toiminnot ja palvelut mobiiliin helppokäyttöisesti ja skaalautuvasti. Tutustu Digia Ote -tuoteperheeseen >>

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paketissa

Digia Envision kattaa yrityksen tilaus- ja toimitusketjun, tuotannon ja asiakkuudenhallinnan. Lisäksi:

  • Laajat varastonhallinnan (WMS) toiminnallisuudet upotettuna osaksi toiminnanohjausta.
  • Reaaliaikainen talousohjaus, joka kattaa tarpeet konsernikirjanpidosta aina moniyrityskäsittelyyn.
  • Huollon, kunnossapidon sekä laadun ja omavalvonnan hallintaan löytyy omat tuotteistetut moduulit.

 

 

Työkaluja vihreämmän arjen rakentamiseen

 

 

 

Digia Envisionin kehityksessä korostuu asiakaslähtöisyyden ja kotimaisuuden lisäksi vihreät arvot. Yrityksen toiminnan ja resurssien käytön ohjaamisessa huomioidaan hiilijalanjäljen minimointi osana operatiivista toimintaa.

Toiminnanohjausjärjestelmään kertyy tietoa kaikesta, mitä yrityksessäsi päivittäin tapahtuu, olipa kyse tuotantomääristä, toimitusketjuista tai vaikka raaka-aineiden hyödyntämisestä. ERP-data voikin olla kullanarvoinen tietolähde, joka tuo tukea sekä nykytilanteen seurantaan että toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää >>

 

 

Asiakkaamme kertovat: 
Lojer

100-vuotias Lojer Oy on luottanut Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmään jo vuodesta 2011 lähtien. Peter Johansson kertoo videolla, miten ERP-ratkaisun avoimet rajapinnat ja datan luotettavuus mahdollistavat Lojerin asiakkaille joustavan ja luotettavan tavan tilata ja konfiguroida tuotteita myös verkkokaupassa.Digia Envision monikanavaisen liiketoiminnan alustana

 

Monikanavainen toiminnanohjaus toimii osana yrityksesi järjestelmien ekosysteemiä, jonka seuranta, johtaminen ja poikkeamavalvonta voidaan rakentaa reaaliaikaiseksi tai määrävälein tapahtuvaksi.

Sekä yrityksen sisäisessä että ulkoisessa integraatiossa voidaan hyödyntää Digian tehokkaita integraatiotuotteita sekä useita valmiita ja tuotteistettuja rajapintoja. Nämä tarjoavat joustavan ja skaalautuvan tavan järjestelmien ja yritysten välisten prosessien ja tietovirtojen yhteen liittämiseen.