liiketoimintajarjestelmat.jpg

Liiketoimintajärjestelmät

Vakaa ja joustava alusta liiketoiminnalle

________  _

Yritysten ja organisaatioiden päivittäinen toiminta nojaa toiminnanohjauksen ja asiakkuudenhallinnan kaltaisiin liiketoimintajärjestelmiin. Järjestelmät pyörittävät organisaatioiden ydinprosesseja ja tukevat työntekijöitä heidän päivittäisessä työssään. Tällöin sekä liiketoimintajärjestelmien toimintavarmuus että käytettävyys korostuvat.

Liiketoimintajärjestelmillä on kasvava merkitys myös digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä. Ne toimivat alustoina, joiden päälle on mahdollista rakentaa uusia digitaalisia palveluita ja laajentaa kumppaniverkostoa. Järjestelmät vaikuttavat vahvasti asiakasrajapinnan palveluiden toimivuuteen ja sitä kautta suoraan asiakaskokemukseen.

Toteutamme asiakkaillemme järjestelmiä, jotka mahdollistavat liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen joustavan kehittämisen ja turvaavat liiketoimintakriittisten prosessien toiminnan.

 

Digian tarjoamat ratkaisut

 

Valittaessa järjestelmäratkaisuja yrityksen liiketoiminnan tueksi on tärkeää huomioida nykyisten tarpeiden lisäksi myös tulevaisuuden kehityssuunnat. Modulaarinen ja skaalautuva järjestelmä takaa sen, että se pysyy yrityksesi kehityksessä mukana sen kaikissa vaiheissa – kustannustehokkaasti.  

Oli kyse sitten yrityksen ydinprosesseja pyörittävästä ERP-järjestelmästä, myyntiä ja asiakaspalvelua tehostavasta XRM-järjestelmästä tai taloudenohjauksesta, Digian tarjoamien ratkaisujen avulla saat liiketoimintasi mahdollistajat kuntoon. Toimitamme tarjoamamme ratkaisut asiakkaan toiveiden mukaiseen ympäristöön.

Toiminnanohjausjärjestelmän ei kuulu olla yrityksessä päänsärky, vaan tärkeä kilpailukyvyn kasvattaja. Lataa Toiminnanohjaus kilpailukyvyn kasvattajana -oppaamme >>

 

Digia Enterprise – Monipuolinen toiminnanohjauksen ratkaisu kehittyvän liiketoimintasi tueksi


Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Järjestelmä tukee joustavasti liiketoimintasi kehitystä sen eri vaiheissa. Digia Enterprise sisältää valmiit ratkaisut tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin.

Tutustu Digia Enterpriseen

Digia Financial Solutions – Finanssialalle räätälöity ratkaisu


Digia Financial Systems on Pohjoismaiden laajimpia finanssialan järjestelmäkokonaisuuksia. Se koostuu moduuleista, joista rakentuu liiketoiminnan tarpeita vastaava kokonaisuus suuremmille ja pienemmille toimijoille.

Tutustu Digia Financial Solutionsiin

Microsoft Dynamics 365


Microsoft Dynamics 365 tarjoaa liiketoiminnan kokonaisratkaisun yhdestä pilvestä paketoituna myynnin, palvelun, markkinoinnin ja toiminnanohjauksen sovelluksiksi. Ratkaisu mahdollistaa järjestelmän rakentamisen ja laajentamisen yritykselle sopivassa järjestyksessä ja tahdissa.

Osana Microsoft Dynamics 365 -tarjoamaamme on myös Dynamics 365 Business Central, helppokäyttöinen talouden- ja tuotannonohjauksen järjestelmä keskisuurille ja kasvaville yrityksille.

Tutustu Microsoft Dynamics 365 -osaamiseemme

Digia Logistics – ERP-järjestelmä logistiikka- ja huolintayrityksille


Digia Logistics on kansainvälisten logistiikka- ja huolintayritysten tarpeisiin suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. Modulaarisuutensa ansiosta Digia Logistics skaalautuu tarpeidesi mukaan ja voit sisällyttää siihen vain ne toiminnot, joita todella tarvitset.

Tutustu Digia Logisticsiin

NetSuite


NetSuite on kansainvälisiinkin tarpeisiin skaalautuva aito pilvipohjainen ERP-järjestelmä, jonka modulaarisuus mahdollistaa yrityksellesi juuri sopivan ratkaisukokonaisuuden rakentamisen.

Tutustu NetSuite-osaamiseemme

Tutustu asiakkaisiimme