digia-enterprise-tausta.jpg

Digia Enterprise

Monipuolinen toiminnanohjauksen ratkaisu kehittyvän liiketoimintasi tueksi

________  _

Digia Enterprise on kotimainen skaalautuva toiminnanohjausratkaisu, joka on kehitetty erityisesti suomalaisyritysten tarpeisiin. Asiakkaamme ovat monialakonserneja, pieniä perheyrityksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

Digia Enterprise tukee joustavasti liiketoiminnan kehitystä eri vaiheissa. Modulaarisesti rakennettu ja pilvestä toimitettava järjestelmä muovautuu ja skaalautuu yrityksesi tarpeiden mukaan.

Digia Enterprise sisältää valmiit ratkaisut tukkukaupan, elintarviketeollisuuden, konekaupan ja teollisuuden tarpeisiin.


Digia Enterprise on helppo omaksua ja käyttää

Tuntemuksemme suomalaisorganisaatioiden erityistarpeista yhdistettynä palvelumuotoiluosaamiseen on kaava, jolla kehitämme järjestelmää jatkuvasti helppokäyttöisemmäksi. Roolipohjainen käyttöliittymä ja mobiilikäyttöisyys ovat keränneet kiitosta käyttäjiltä.

Tarjoamme myös asiakaskohtaisia koulutuksia, joiden avulla käyttäjät voivat syventää ja tehostaa omaa Digia Enterprise -järjestelmän osaamistaan.

M-Filter Oy etsi vanhentuneen toiminnanohjausjärjestelmän tilalle uutta, modernia ratkaisua, joka olisi helppo omaksua. Toimitusjohtaja Kai Liesmaa kertoo videolla, miksi valinta oli Digia Enterprise.

Lue myös: Dementiawidget ja muita helppokäyttöisen ERPin tunnusmerkkejä >>

Kotimainen ERP-järjestelmä nopeasti käyttöösi

Toiminnanohjausjärjestelmän vaihto on iso hanke, joka vaikuttaa koko organisaatioon. Digia Enterprisen käyttöönotto onnistuu tavallisesti 4-8 kuukaudessa, kun perinteisesti ERP-hanke kestää 9-12 kuukautta. Nopea käyttöönotto on mahdollista, koska Digia Enterprise-järjestelmä on valmiiksi sovitettu eri toimialoille sopivaksi.

Digia Enterprisen suomalaisuus on asiakkaidemme arvostama piirre. Läheisyytemme ja tuen tarjoaminen suomeksi ovat merkittäviä tekijöitä palvellessamme kotimaisia yrityksiä. Digia Enterpriselle on myös myönnetty avainlippu suomalaisuuden merkiksi.

Avainlippu_Sininen_rgb.png

Välillä ERP-järjestelmän käyttöönotossa tarvitaan ripeämpää toimintaa, kuten Feonin tapauksessa. Digia Enterprise saatiin toimintakuntoon jo kolmessa kuukaudessa.

Feon Oy:n kehityspäällikkö Marko Kähkönen kertoo videolla, kuinka haastavassa aikataulussa onnistuttiin ja kuinka pahimmat pelot vältettiin.

Lue myös: Näin ERP-projekti onnistui 3 kuukaudessa >>

Monessa suomalaisessa yrityksessä kotimaisuus ja suomalaisen työn tukeminen ovat tärkeitä arvoja. It-kumppanin kotimaisuus on monelle asiakkaallemme olennaista.

RTV Yhtymän Yvonne Malin-Hult kertoo videolla näkemyksensä, millainen on hyvä IT-kumppani ja mikä merkitys on kumppanin suomalaisuudella.

Lue myös: Mitä merkitystä on ERP-järjestelmän kotimaisuudella >>

Laattapiste on jo usean vuoden ajan käyttänyt Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmää liiketoimintojensa ohjaamiseen.

Petteri Haru ja Antti Tarkkala kertovat videolla, miten Laattapisteen asiakkaat hyötyvät ehjästä tilaus-toimitusketjusta ja rutiinitöiden automatisoinnista. Digitalisaatio ja rutiinitöiden automatisointi tuovat lisävoimaa asiakaspalveluun ja asiakkaita pystytään palvelemaan entistä yksilöllisemmin.

Stala ja Stalatube ovat käyttäneet Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmää yli 10 vuotta. Videolla Ari Puputti kertoo, mitä hyötyjä digitalisaatio tuo Stalalle ja miksi ERP-ratkaisun joustavuus on tärkeää.

 

 

 

100-vuotias Lojer Oy on luottanut Digia Enterprise -toiminnanohjausjärjestelmään jo vuodesta 2011 lähtien. Peter Johansson kertoo videolla, miten ERP-ratkaisun avoimet rajapinnat ja datan luotettavuus mahdollistavat Lojerin asiakkaille joustavan ja luotettavan tavan tilata ja konfiguroida tuotteita myös verkkokaupassa.

 

 


Digia Enterprise ohjelmistotuki

https://support.digia.com | support.enterprise@digia.com | 09 3158 9660 | Tukipalvelumme on tavoitettavissa palvelukohtaisten palveluaikojen mukaisesti. Vakiopalveluaikamme on arkisin klo 8.30 - 16.30. Kaikissa palveluunne liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä asiakkuutenne palvelupäällikköön.