navcloud.jpg

Digia NAVcloud

Microsoft Business Central palveluna

________  _

NAVcloud on Digian tuottama ja ylläpitämä Microsoft Dynamics 365 Business Central -palvelualusta, joka on toteutettu Microsoft Azure -pilviteknologialla. NAVcloud-palvelu on helposti käyttöönotettava, luotettava ja turvallinen. Se on myös Microsoft Azure Market Place ja Microsoft AppSource -hyväksytty.

NAVcloud-palvelu skaalautuu muutamasta käyttäjästä aina satoihin käyttäjiin. Sinun ei siis tarvitse ostaa palvelinresursseja varastoon vaan voit kasvattaa käyttäjämäärää joustavasti tarpeen mukaan. NAVcloud-palvelualusta elää liiketoimintasi mukana. Sinun liiketoimintasi on sinun tehtäväsi. Me hoidamme Business Centralin.

Miksi NAVcloud?

Saavutettava

NAVcloud toimii luotettavalla Microsoft Azure -pilvialustalla. Business Central -järjestelmäsi on käytettävissä SSL-suojatuin yhteyksin missä ja milloin vain tietokoneella tai mobiililaitteella.

Huoleton

Hoidamme kaikki Business Central -järjestelmän alustatarpeet aina kapasiteetista ylläpitoon sekä valvonnasta varmistuksiin. NAVcloud-palvelun asiakkaana et tarvitse omia palvelimia tai ylläpitäjiä, riittää että sinulla on haluamasi päätelaite ja internetyhteys. NAVcloud on palvelu sinulle, joka haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Muokattava

NAVcloud-palvelualusta tarjoaa mahdollisuuksia rajoitusten sijaan. Me olemme erikoistuneet asiakaskohtaisiin Business Central -toiminnanohjausratkaisuihin ja NAVcloud-palvelun avulla voimme toteuttaa juuri sinun liiketoimintatarpeisiin sovitetun Business Central -ratkaisun pilvestä.

Ratkaisut osana NAVcloudia

Microsoft Dynamics 365

Dynamics 365 -liiketoimintasovellukset toimivat osana Business Centralia ja esimerkiksi Dynamics 365 Sales, Field Service ja Project Service Automation (PSA) -liiketoimintasovelluksilla tehostat myynnin, kentällä liikkuvan asiakaspalvelun ja huoltoliiketoiminnan sekä projektiliiketoiminnan prosesseja.

Microsoft Office 365

NAVcloud ja Business Central integroituvat saumattomasti osaksi Office 365 -ympäristöäsi. Dynamics 365 -liiketoimintasovellukset ja Office 365 on suunniteltu toimimaan yhdessä. Löydät sekä Office 365 -sovellukset että Dynamics 365 -liiketoimintasovellukset samasta Office-portaalista ja voit käyttää kaikki näitä kaikkia turvallisesti yhdellä kertakirjautumisella (single sign-on).

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI muuttaa tiedon näkyväksi, esittämällä Business Centralissa olevat tiedot visuaalisina ja interaktiivisina raportteina, joita voidaan jakaa helposti ja turvallisesti käyttäjille.

BI4Dynamics

BI4Dynamics on Business Central -järjestelmälle toteutettu valmis tietovarastoratkaisu liiketoimintatiedon raportointiin ja analysointiin (Business Intelligence). NAVcloud-palvelualusta mahdollistaa täyden BI4Dynamics-ratkaisun Business Central -järjestelmäsi rinnalle valmiina palveluna, jota loppukäyttäjät voivat käyttää esimerkiksi Microsoft Power BI:llä.

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä!