Skip to content

Räätälöity sovelluskehitys verkkoon, mobiiliin tai vähäkoodisesti

Tämän päivän digipalveluiden pitää vastata käyttäjien tarpeisiin ja odotuksiin. Niiden on myös toimittava moitteettomasti kaikissa laitteissa ja käyttökohteissa.
brand_image26

Käyttäjäkokemus ja -data palvelu- ja sovelluskehityksen keskiöön

Digitaalisia palveluita ei voi enää kehittää teknologian tai palvelua tarjoavan yrityksen ehdoilla. Asiakkaan, tai palvelun käyttäjän, on voitava hoitaa asiansa helposti ja nopeasti, olipa kyse nettishoppailusta tai työasioiden hoitamisesta.

Palvelukehityksen tulee perustua käyttäjäkeskeisyyteen ja datan hyödyntämiseen. On tärkeä miettiä, kenelle palvelua suunnitellaan ja miksi, sekä se, mitä käyttäjä palvelulta edellyttää ja toivoo.

Jos palvelua suunnitellessa on hyvä miettiä myös, miten siitä saa kerättyä käyttäjä- ja käyttödataa, jotta palvelun jatkokehityksessä voit tukeutua relevanttiin ja ajantasaiseen tietoon. 

web_image_6

Varmista ylivoimainen käyttäjäkokemus verkko- ja mobiilipalveluissasi

Voittava käyttäjäkokemus syntyy, kun hyödynnät modernin teknologian parina palvelumuotoilua. Kyse ei ole vain ulkoasun suunnittelusta, vaan palvelun selkeydestä ja helppokäyttöisyydestä.

Verkkopalvelun voi helpommillaan rakentaa valmiin sisällönhallintajärjestelmän päälle, jolloin käyttöön saa erilaisia sisällön hallintaa ja jakelua helpottavia toiminnallisuuksia. Verkkokaupaksi suosittelemme valitsemaan räätälöitävän alustan, joka tarjoaa valmiita työkaluja, prosesseja ja datatoimintoja. Myös integraatiot taustajärjestelmiin kannattaa hoitaa ammattilaisen kanssa, kuten myös tietoturvan varmentaminen.

Mobiilisovelluksen kehittäminen vaatiikin jo enemmän työtä. Sovelluksen toiminnan ja käyttöliittymän suunnittelu vaativat vahvaa osaamista, minkä lisäksi taustajärjestelmä on joko rakennettava itse tai räätälöitävä valmisratkaisun pohjalta. Eikä integraatioita olemassa oleviin prosesseihin ja järjestelmiin sovi unohtaa.

Asiantunteva kumppani on kullan arvoinen apu kaikissa yllä mainituissa tapauksissa. Voit parhaimmillaan saada teknologia- ja dataosaamisen sekä 24/7-tukipalvelut samalta toimijalta kuin palvelumuotoilun ja liiketoimintakonsultoinnin. Näin ainakin, jos käännyt meidän puoleemme.  

Vähäkoodista sovelluskehitystä (Low-code)

Mobiilisovelluksia on mahdollista toteuttaa myös ilman syvällistä IT- ja koodausosaamista, ns. Low-code -alustalla. Tällöin yrityksen omat asiantuntijat voivat hyödyntää prosessiosaamistaan sovelluksen rakentamisessa.

Tyypillisiä käyttökohteita vähäkoodiselle sovelluskehitykselle ovat yrityksen omaan käyttöön tulevat mobiilityövälineet, robottiautomaatiot sekä erilaisten Excel-pohjaisten kirjaustarpeiden korvaaminen näppärällä sovelluksella. Matalakoodiset alustat soveltuvat myös laajempien, jopa liiketoimintakriittisten, kokonaisratkaisujen pohjaksi.

Yleisin syy vähäkoodiseen sovelluskehitykseen on nopea toteutus: uuden palvelun voi saada käyttöön alle viikossa. Eikä tämä edellytä kompromisseja toiminnallisuuksiin: automaatio, analytiikka ja botit löytyvät samalta alustalta.

Me Digialla olemme tukenasi myös Low-code -sovelluskehityksessä: voimme rakentaa ratkaisun valmiiksi puolestasi tai tarjota asiantuntijoita oman tiimisi jatkeeksi. Vahva integraatio- ja analytiikkaosaamisemme sekä erinomaiset tukipalvelumme ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissäsi. 

Low-code selvitys  

 Low-code Microsoft Power Platform   

Kartoitustyöpaja verkkokauppaa suunnitteleville

Tarjoamme veloituksettomia työpajoja asiakkaille, jotka suunnittelevat verkkokauppaa nykyaikaisella asiakaskokemuksella ja ketterällä teknologialla.

Työpajan aikana selkeytämme yhdessä suunnitelmaa, liiketoiminnan tavoitteita, tarvittavia prosesseja sekä hankkeen laajuuden. Priorisoimme yhdessä tehtävät ja autamme tunnistamaan asiat, joista ei tule tinkiä. Lopuksi kartoitamme vielä ylläpitoon liittyvät tarpeet ja sovimme seuraavista askeleista. 

Fast track parempaa mobiilipalvelua suunnitteleville

Fast trackimme sopii asiakkaalle, jotka suunnittelevat mobiilipalvelun julkaisemista tai joiden nykyinen mobiilipalvelu ei täytä tavoitteita.

Haastattelujen, taustamateriaalien ja työpajojen avulla konkretisoimme liiketoiminnan tarpeet, visualisoimme palvelun ja teemme hahmotelman arkkitehtuurista, teknologiavalinnoista ja integraatioista. Tämän perusteella määritämme karkean kustannusarvion toteutukselle ja sovimme seuraavista askelista.  

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

  It’s unlock o’clock  

Koskaan ei ole liian myöhäistä skarpata.

Me Digialla luomme älykkäitä ratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaillemme parempia työtapoja ja fiksumpaa päätöksentekoa. Vapauttamalla aitoon tietoon pohjautuvan toiminnan avaamme ovet äärettömiin mahdollisuuksiin. Yrityksille, ihmisille ja planeetalle. Sillä vain historiaa emme voi kirjoittaa uusiksi mutta koodinne kyllä.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle sovelluskehitykseen liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.

light_lime_square

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 

Lue lisää >

light_lime_square

Verkkokaupankäynti

Aloita asiakkaan ostopolkua tukevan, helppokäyttöisen verkkokaupan suunnittelu kartoittamalla huolellisesti asiakkaittesi tarpeet. 

Lue lisää >

light_lime_square

Tietoturvallisuus ja kyberturvallisuus

Riski joutua kyberhyökkäysten kohteeksi kasvaa liiketoiminnan digitalisoitumisen edetessä. Eivätkä tahattomatkaan tietovuodot ole mahdottomia. Riskien minimoimiseksi turvallisuusnäkökulmat tulee huomioida kehitystyön kaikissa vaiheissa suunnittelupöydältä käyttökokemukseen saakka. 

Lue lisää >

light_lime_square

Data-analytiikka ja liiketoimintatiedon hallinta

Moni yritys on jo matkalla kohti dataohjautuvaa liiketoimintaa, jossa avainlukujen seurannasta edetään automatisoituun toiminnanohjaukseen, luotettaviin ennusteisiin ja toimenpiteiden vaikuttavuuden arviointiin.  

 Lue lisää >

light_lime_square

Integraatiot ja rajapinnat

Fiksusti rakennetut integraatiot vaikuttavat suoraan siihen, kuinka sujuvasti data on liiketoiminnan hyödynnettävissä sekä välillisesti siihen, kuinka tehokasta ja älykästä yrityksen toiminta ja johtaminen on. 

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelunhallinta ja pilvipalvelut

Monen yrityksen ja organisaation toiminta on riippuvainen digitaalisista prosesseista, järjestelmistä ja palveluista. Näiden häiriöttömyys, tietoturvallisuus ja toimivuus on toiminnan jatkuvuuden kannalta ratkaisevaa. Yhteiskunnan palveluihin liittyvät järjestelmät ovat usein toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä. 

Lue lisää >

Ville Mäkinen

Head of Sales, Digital Solutions

ville.makinen@digia.com
ville_makinen_450x450