Skip to content

Tilannekuva- ja valvontapalvelut

Kun ydinprosessit digitalisoituvat, on järjestelmien toimintavarmuus yhä tärkeämpää. Samalla järjestelmäympäristöt kehittyvät yhä monimutkaisemmiksi, jolloin tarve järjestelmien hallinnalle ja valvonnalle kasvaa. Pienikin toimintahäiriö digipalvelussa tai taustajärjestelmässä voi vaikuttaa merkittävällä tavalla liiketoimintaasi.   
brand_image11

Tee valvonnasta vaivatonta

Monipuolisilla valvontatyökaluilla kyetään valvomaan yksittäisiä palveluita, kokonaisia ympäristöjä ja liiketoimintaprosesseja. Tehokas valvontapalvelu auttaa reagoimaan poikkeamiin jo ennen varsinaisen ongelman syntymistä. Kun häiriöt havaitaan ja korjataan ajoissa, voidaan ehkäistä menetyksiä liiketoiminnalle.

Kattava, reaaliaikainen tilannekuva kaikkien digipalveluiden, IT-järjestelmien ja teknologioiden toiminnasta antaa tärkeää tietoa ennakoivaan ylläpitoon, palvelun ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä kustannusten optimointiin. 

Kokonaisnäkymä järjestelmäympäristöön

Tarjoamme tilannekuvan ja valvonnan kaikille palveluille, järjestelmille ja teknologioille valmiina palveluna yhdestä, helposti ymmärrettävästä näkymästä reaaliaikaisesti.

Ratkaisu vastaa hyvin monitoimittajaympäristön haasteisiin, sillä saat kokonaisnäkymän koko järjestelmäympäristöösi. Näet reaaliaikaisesti tilannekuvan liiketoimintaprosesseistasi ja voit vaikuttaa poikkeamiin jo ennen varsinaisen ongelman syntymistä. 

Digia Iiris, kotimainen valvontapalvelu

Digia Iiris on kotimainen valvontapalvelu, jonka avulla voit seurata mm. sovellusten toimivuutta, sovellus- ja integraatioalustoja, sanomaliikennettä, verkkosivustojen kävijäliikennettä ja palvelun infran käyttämiä resursseja niin pilvipalveluissa kuin perinteisissä konesaleissa. Saat näkyvyyden kriittisiin prosesseihin sekä teknisen valvonnan hälytyksineen ja korjaavine toimenpiteineen.

Digia Iiriksen käyttöönotto on helppoa ja asiantuntijamme määrittelevät ja rakentavat tilannekuvanäkymän valmiiksi, jolloin sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Olemme kehittäneet joukon valmiita palvelupaketteja valvontatarpeitasi varten. Mikäli näistä ei löydy sopivaa, voidaan palvelu räätälöidä sinulle. 

Splunk tarjoaa data-analytiikkaa suorituskyvystä

Splunk tuo näkyvyyden eri järjestelmien toimivuuteen ja auttaa näin parantamaan suorituskykyä, mahdollistaa älykkäämmän datan hyödyntämisen sekä liiketoiminnan kehittämisen. Eri lähteistä generoituvan datan hyödyntäminen helpottuu, kun data kootaan yhteen käyttöliittymään.

Splunk on käytettävissä kokonaispalveluna, sinun itse hallinnoimana tai näiden välimuotona. Sinulla on monipuoliset mahdollisuudet laajentaa palvelua lokienhallinnasta valvontaan (APM & Observability) ja tietoturvan hallintaan. 


Dynatrace tehostaa suorituskyvyn mittausta ja hallintaa

Dynatrace on skaalautuva ja älykäs DevSecOps, APM & Observability -ratkaisu modernien pilvi-, multipilvi- ja hybridiympäristöjen valvontaan. Dynatracen avulla organisaatiot ja sovelluskehittäjät voivat nähdä sovellusmuutoksien vaikutukset suoraan kooditasolla. Näin suorituskykyongelmiin on mahdollista reagoida nopeasti ja luotettavasti.

Palvelu myös skannaa käytössä olevia applikaatioita ja ilmoittaa tietoturvahaavoittuvuuksista, jotta korjaavat toimenpiteet voidaan aloittaa viipymättä. Palvelu osaa arvioida ongelmatilanteiden liiketoiminnalliset vaikutukset, yhteydet julkaisuihin ja ratkaisut voidaan jopa automatisoida. 

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.
Woikosken ja Digian ammattilaiset istuivat koko projektin ajan ikään kuin samalla puolella pöytää, ja kaikilla oli vahva halu tehdä kokonaisuudesta hyvä. Jos tätä hanketta ei olisi tehty, ei yhtiö enää kauan täällä olisi.

Clas Palmberg, hallituksen puheenjohtaja, Oy Woikoski Ab

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle tilannekuvaan ja valvontapalveluihin liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Palvelunhallinta ja pilvipalvelut

Monen yrityksen ja organisaation toiminta on riippuvainen digitaalisista prosesseista, järjestelmistä ja palveluista. Näiden häiriöttömyys, tietoturvallisuus ja toimivuus on toiminnan jatkuvuuden kannalta ratkaisevaa. Yhteiskunnan palveluihin liittyvät järjestelmät ovat usein toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä. 

Lue lisää >

light_lime_square

Tietoturvallisuus ja kyberturvallisuus

Riski joutua kyberhyökkäysten kohteeksi kasvaa liiketoiminnan digitalisoitumisen edetessä. Eivätkä tahattomatkaan tietovuodot ole mahdottomia. Riskien minimoimiseksi turvallisuusnäkökulmat tulee huomioida kehitystyön kaikissa vaiheissa suunnittelupöydältä käyttökokemukseen saakka. 

Lue lisää >

Ilkka Hopponen

Senior Manager, Secure and Scalable Solutions

ilkka.hopponen@digia.com
grey_square