Skip to content

Verkkokaupankäynti

Aloita asiakkaan ostopolkua tukevan, helppokäyttöisen verkkokaupan suunnittelu kartoittamalla huolellisesti asiakkaidesi tarpeet. 
brand_image27

Asiakaskokemus kärkeen verkkokaupan suunnittelussa

Ilahduttavan sujuva asiakaskokemus on erinomainen keino erottua kilpailijoista. Tämä pätee yhtä lailla niin verkkokaupassa kuin kivijalkaliikkeessä.

Jotta verkkokauppasi menestyy, tulee sinun huomioida miellyttävän käyttöliittymän, kattavien tuotetietojen ja helpon ostoprosessien lisäksi se, että taustajärjestelmät sekä osto- ja toimitusketjut on integroitu saumattomasti yhteen.

Äläkä erehdy kuvittelemaan, että mobiilisovellus on pelkkä lisäpalvelu, jonka tarjoat asiakkaillesi. Yhä useammin mobiili on jo pääasiallinen ostokanava. Mutta vain, jos se toimii moitteettomasti.

Huolehdi myös siitä, että verkkokauppasi tuottaa sinulle monipuolista dataa, jota voit hyödyntää kauppasi kehittämisessä ja markkinoinnissa.  

2023-03 wbn verkkokauppawebinaari hero

Hurmaa asiakas ajankohtaisella tuotetiedolla

Asiakkaat odottavat löytävänsä verkosta tarkkaa ja ajantasaista tietoa tuotteista, joita he vertailevat tai aikovat ostaa. Kysymys kuuluu, eksyvätkö he sitä etsiessään kilpailijan sivustolle?

Keskitetty tuotetiedonhallinta auttaa sinua varmistamaan, että kauppasi tuotetarjonta on aina ajan tasalla. Voit hallinnoida, rikastaa ja luokitella tuotetietoja fiksuimmin PIM-järjestelmän avulla. Alusta toimii keskusvarastona, jonka kautta tuotetiedot päätyvät eri kanaviin.

Yhdessä paikassa ylläpidetty tieto on samanaikaisesti sekä oman organisaatiosi että asiakkaittesi saatavilla. Voit hyödyntää samoja tuotetietoja verkkokauppasi lisäksi markkinointimateriaaleissa ja katalogeissa.  

Kumppanisi verkkokaupan kehityksessä

Meiltä löytyy vahva osaaminen asiakaslähtöisten B2C- ja B2B -verkkokaupparatkaisujen suunnittelusta, mobiilisovellusten rakentamisesta sekä datan keruusta ja analytiikan hyödyntämisestä johtamisessa ja jatkokehityksessä.

Me osaamme auttaa sinua myös tuotetiedonhallintaratkaisun käyttöönotossa ja hoidamme integraatiot tarvittaviin järjestelmiin. Voimme huolehtia myös palvelusi ylläpidosta ja markkinoinnista. 

Tarvitsimme nykyaikaisen verkkokaupan, joka mahdollistaa jatkuvan kehityksen myös tulevaisuudessa 

Anne Männistö, eCommerce Manager, Holiday Club Resorts Oy

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle verkkokaupankäyntiin liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 

Lue lisää >

light_lime_square

Dataohjattu digimarkkinointi

Datajohdettu markkinointi edistää toimenpiteiden tehokkuutta, tuloksellisuutta sekä jatkuvaa kehittymistä.

Lue lisää >

light_lime_square

Asiakaskokemus  

Personoitu, kaikki kanavat huomioiden rakennettu asiakaskokemus ilahduttaa asiakkaita, auttaa erottumaan kilpailijoista ja tukee tuloksellisen liiketoiminnan tekemistä. Ota data avuksi monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Lue lisää >

light_lime_square

Sovelluskehitys verkkoon, mobiiliin tai vähäkoodisesti

Tämän päivän digipalveluiden pitää vastata käyttäjien tarpeisiin ja odotuksiin. Niiden on myös toimittava moitteettomasti kaikissa laitteissa ja käyttökohteissa. 

Lue lisää >

light_lime_square

Integraatiot ja rajapinnat

Fiksusti rakennetut integraatiot vaikuttavat suoraan siihen, kuinka sujuvasti data on liiketoiminnan hyödynnettävissä sekä välillisesti siihen, kuinka tehokasta ja älykästä yrityksen toiminta ja johtaminen on.

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelunhallinta ja pilvipalvelut

Monen yrityksen ja organisaation toiminta on riippuvainen digitaalisista prosesseista, järjestelmistä ja palveluista. Näiden häiriöttömyys, tietoturvallisuus ja toimivuus on toiminnan jatkuvuuden kannalta ratkaisevaa. Yhteiskunnan palveluihin liittyvät järjestelmät ovat usein toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä. 

Lue lisää >

Ville Mäkinen

Head of Sales

ville makinen@digia.com
ville_makinen_450x450