Skip to content
Webinaaritallenne

Webinaaritallenne: Microsoft Dynamics 365 – asiakaskohtaiset tekoälyratkaisut käytännössä

Tässä webinaarissamme sukellamme tekoälyn maailmaan ja tutkimme, kuinka voit hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Copilotia ja Power Platformia organisaatiosi prosessien tehostamiseksi.

Tekoäly on mullistanut tapamme työskennellä, ja nyt on organisaatiosi vuoro ottaa seuraava askel. Opit, kuinka voit laajentaa ja räätälöidä tekoälyratkaisuja omien liiketoimintaprosessiesi mukaisesti, hyödyntäen Microsoftin Power Platformia ja AI Builderia. Katso tallenne ja tutustu, miten voimme auttaa sinua luomaan omia AI-avustajia – Copilotteja – jotka integroituvat saumattomasti omiin tietolähteisiisi ja palvelevat juuri sinun tarpeitasi.

Webinaarin agenda

Me Digialla voimme auttaa organisaatiotasi rakentamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivia tekoälyratkaisuja.

Webinaarissa 

  • kerromme, kuinka voit hyödyntää ja laajentaa Microsoft Dynamics 365 tekoälykyvykkyyksiä ketterillä Power Platform ja Lowcode-työkaluilla.
  • saat käytännönläheisen esimerkin siitä, miten voit soveltaa näitä ratkaisuja asiakaspalvelussa.
  • kuulet, miten muut organisaatiot ovat jo onnistuneesti laajentaneet omia tekoälykyvykkyyksiään.
Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta oppia, kuinka tekoäly voi muuttaa organisaatiosi toimintaa. Katso webinaarin tallenne!

Kenelle tämä webinaari on suunnattu? Olemme räätälöineet tämän webinaarin erityisesti organisaatioille, jotka käyttävät tai ovat kiinnostuneita käyttämään Microsoftin Dynamics 365 tuotteita, ja niiden työkaluja, kuten Lowcodea ja Power Platformia, ja jotka haluavat kehittää tekoälykyvykkyyttään sekä parantaa asiakaspalveluaan.

Webinaarin asiantuntijat

Filipp Koivu

Senior Solution Architect
Digia
Filipp Koivu

Iiro Toivanen

Software Developer
Digia
600pxl_Iiro_Toivanen_Digia2

Tilaa webinaaritallenne