Skip to content

Älykäs asiakaskokemus

Personoitu, kaikki kanavat huomioiden rakennettu asiakaskokemus ilahduttaa asiakkaita, auttaa erottumaan kilpailijoista ja tukee tuloksellisen liiketoiminnan tekemistä. Ota data avuksi monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämisessä. 
asiakaskokemus

Parasta matkakokemusta – Näin HSL ja Eckerö Line sen tekevät

Mobiili on keskeinen käyttöliittymä pääkaupunkiseudun liikkumispalveluissa, ja HSL:n mobiilisovellus on parissa vuodessa vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suosituimmista sovelluksista.

Eckerö Linen tavoitteena on, että asiakkaan polku on joka käänteessä mahdollisimman sujuva ja yksinkertainen. Digitaaliset palvelut ovat yksi osa kokonaisuutta.

Katso oheisesta videosta, kuinka HSL ja Eckerö Line hyödyntävät digipalveluita ensiluokkaisen asiakaskokemuksen rakentamisessa!

  Älykäs asiakaskokemus tuntuu parhaimmillaan taikuudelta – ostokokemus on niin sujuva ja hoituu kuin itsestään.

Tähän yrityksien on keskityttävä yhä enemmän, jos haluaa pysyä kilpailukykyisenä nykypäivän dynaamisilla markkinoilla.


Sami Paihonen, digitaikuri & Senior Vice President, Digia

Luo kasvua älykkäällä asiakaskokemuksella - pintaa syvemmältä

Digitalisoituneessa maailmassa kokonaisvaltainen ja personoitu asiakaskokemus on välttämättömyys, jos haluat erottua kilpailijoista ja kasvattaa liiketoimintaa pitkäjänteisesti.

Me Digialla uskomme, että onnistunut asiakaskokemus rakennetaan pintaa syvemmältä: Digipalvelut saavat voimansa järjestelmistä, integraatioista ja datasta niiden taustalla. Data ja tekoäly auttavat kehittämään asiakaskokemusta entistä älykkäämmäksi ja personoidummaksi.

Hallitsemme tämän kokonaisuuden ja autamme sinua rakentamaan  asiakaskokemusta, joka ilahduttaa ja sitouttaa asiakkaita ja tuo liiketoiminnallesi kestävää kasvua.

Autamme asiakaskokemuksen kehittämisessä seuraavilla osa-alueilla:

Palvelut asiakaspolun eri vaiheisiin

 • Verkkopalvelut
 • Mobiilipalvelut
 • Verkkokauppa
 • Asiakaspalvelun ratkaisut

Asiakasymmärrys ja -kokemus

 • Palvelumuotoilu
 • Käyttäjäkokemuksen suunnittelu (UX)
 • Käyttöliittymäsuunnittelu (UI)
 • Konsultointi asiakaskokemuksen ja asiakaspolun kehittämiseen

Teknologiat ja toteutus

 • Prosessit ja järjestelmät
 • Robotiikka, automaatio ja integraatiot
 • Digitaaliset palvelut
 • Kehitys, ylläpito ja tuki 24/7

Data ja tekoäly

 • Datan keruu, yhdistäminen ja analysoiminen
 • Datan hyödyntäminen kaikissa kanavissa ja toiminnoissa
 • Tekoäly
230824_0560_Photo_PasiSalminen_com (1)

Auditoinnilla liikkeelle asiakaskokemuksen kehittämisessä

Perehdymme yrityksesi asiakaskokemuksen nykytilaan sekä autamme tunnistamaan kehityskohtia ja digitalisoinnin mahdollisuuksia. Lopputuloksena saat selkeän tiekartan asiakaskokemuksen kehittämiseen teknologiasuosituksineen.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan keskustelut!

Webinaaritallenne, jonka haluat nähdä:

Asiakaspolkujen uusi aika – AI ja käyttäjäkeskeinen digikehitys mullistavat

Älykkään asiakaskokemuksen (Intelligent Customer Experience, ICX) tarjoaminen on nykyään strateginen välttämättömyys organisaatioille, jotka haluavat kasvattaa asiakasuskollisuuttaan ja liikevaihtoaan. 

Kurkistaessamme hypen tuolle puolen olemme huomanneet kilpailijoista erottuvien älykkäiden kokemusten syntyvän muutamilla käytännön toimenpiteillä.

Tässä webinaarissa  esittelemme kuusi tapaa muokata asiakaslähtöisen organisaation tulevaisuutta datan ja kehittyneiden teknologioiden kuten tekoälyn (
Artificial Intelligence, AI) avulla.

Avalon_logo_1000x1000

Kokonaisvaltainen asiakaskokemus- ja digimarkkinointikumppanisi

Digian asiakaskokemus- ja digimarkkinointiyksikkönä toimii Avalon, jolla on yli 25 vuoden kokemus asiakaslähtöisestä, dataohjatusta digitaalisesta markkinoinnista.

Meillä on myös yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten markkinoinninautomaatiojärjestelmien hyödyntämisestä, sosiaalisen median mainonnasta ja hakukonemarkkinoinnista.

Toimimme teknologiariippumattomana kumppanina kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Avalonin ja Digian välinen yhteistyö on saumatonta, olitpa kiinnostunut markkinoinnin ohella tekoälyn hyödyntämisestä, MA-järjestelmän teknisestä toteutuksesta, uusien digipalveluiden kehittämisestä tai verkkokaupparatkaisun uudelleen suunnittelusta. 

668x473_trendiopas_DS_kansi2

Älykäs digitaalinen liiketoiminta -trendiopas

Trendioppaassamme käsittelemme teemoja liittyen datan kokonaisvaltaisen hyödyntämisen mahdollisuuksiin osana niin personoitua asiakaskokemusta kuin digitaalista työntekijäkokemusta

Tutustu myös muihin palveluihimme

Asiakaskokemukseen liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Dataohjattu digimarkkinointi

Miellyttävä ja yksilöllinen asiakaskokemus edellyttää määrätietoista asiakaskeskeisyyttä sekä datan jakamista asiakaspalvelun, markkinoinnin ja myynnin kesken.

Lue lisää >

light_lime_square

Verkkokaupankäynti

Aloita asiakkaan ostopolkua tukevan, helppokäyttöisen verkkokaupan suunnittelu kartoittamalla huolellisesti asiakkaittesi tarpeet. 

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 

Lue lisää >