Skip to content

Asiakkuudenhallinta

Käy kohti älykästä asiakaspalvelua ja ennakoivaa myynnin johtamista datan ja tekoälyn avulla.
brand_image5

Älykäs datan hyödyntäminen petaa tulevaisuuden menestystä

Nykypäivänä asiakkaat odottavat saavansa henkilökohtaista palvelua kaikissa eri kanavissa. Toinen kaipaa puhelinpalvelua päivisin, toiselle sopii hoitaa asiat chatbotin kanssa iltamyöhään. Palvelukanavia on oltava tarjolla monia ja palvelun tulee olla helppoa ja nopeaa.

Hyvin hoidettu asiakaspalvelu vahvistaa asiakassuhdetta ja luo liiketoiminnalle kasvua. Mutta, jos asiakaspalvelun ja myynnin käyttämä data ei ole kunnossa – on puutteellista tai sijaitsee hajallaan eri paikoissa – ei siitä ole apua asiakkaiden palvelemisessa.

Henkilökohtainen ja laadukas asiakaspalvelu ja tehokas myynti onnistuu vain, jos asiakkaasta on kokonaisvaltainen kuva, joka pohjautuu relevanttiin dataan. Tämä edellyttää asiakkuuteen liittyvän tiedon keräämistä yhteen ja avaamista kaikkien hyödynnettäväksi.

web_image_4

Yhteinen alusta myynnin, asiakaspalvelun ja asianhallinnan tarpeisiin

Organisaatiot, jotka pystyvät hyödyntämään dataa omassa toiminnassaan, ovat tulevaisuuden menestyjiä. Älykkäät data-alustat tehostavat sekä asianhallinnan prosesseja että asiakasdatan kokonaisvaltaista hyödyntämistä. Tuomalla esimerkiksi tilausten- ja sopimustenhallinnan samalle liiketoiminta-alustalle asiakkuudenhallinnan kanssa, saat kaiken asiakkuuteen liittyvän tiedon keskitettyä yhteen paikkaan.

Digialla on runsaasti kokemusta myyntijohdon haasteiden ratkomisesta datan avulla. Teknologinen ymmärryksemme ja data-analyytikkojemme asiantuntemus auttavat meitä suunnittelemaan asiakkaillemme ainutlaatuiset välineet dataohjautuvaan myynnin johtamiseen. 

Microsoft Dynamics 365 CRM

Pilvipohjainen CRM-alusta sisältää valmisratkaisut myynnin johtamisen, asiakaspalvelun, kenttätyön ohjauksen ja markkinoinnin tarpeisiin. Ratkaisu on muokattavissa ja laajennettavissa tarpeidesi mukaisesti.

Meillä Digialla on yli 20 vuoden kokemus Microsoftin CRM-ratkaisujen toimittamisesta ja lähes 100 henkilön Dynamics 365 CRM ja Power Platform -osaajajoukko valmiina auttamaan sinua

Microsoft Power Platform

Pilvipohjainen kehitysalusta tarjoaa työkalut liiketoimintasovellusten kehitykseen ja raportointiin sekä manuaalisten liiketoimintaprosessien automatisointiin. Kustannustehokas ratkaisu tilanteessa, jossa varsinainen sovelluskehitys ei ole mielekästä.

Power Platform integroituu saumattomasti kaikkiin Office 365 ja Dynamics 365 -ratkaisuihin sekä satoihin muihin tietolähteisiin.

Lue lisää vähäkoodisesta sovelluskehityksestä (Low-code) >

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle asiakkuudenhallintaan liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.

light_lime_square

Palvelumuotoilu 

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 

Lue lisää >

light_lime_square

Liiketoimintakonsultointi

Kun kaipaat kasvua liiketoimintaan tai kilpailuetua toimivasta digistrategiasta, me autamme sinua hyödyntämään digitalisaation, teknologian ja ekosysteemien mahdollisuuksia.  

Lue lisää >

light_lime_square

Integraatiot ja rajapinnat

Fiksusti rakennetut integraatiot vaikuttavat suoraan siihen, kuinka sujuvasti data on liiketoiminnan hyödynnettävissä sekä välillisesti siihen, kuinka tehokasta ja älykästä yrityksen toiminta ja johtaminen on.

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelunhallinta

Monen yrityksen ja organisaation toiminta on riippuvainen digitaalisista prosesseista, järjestelmistä ja palveluista. Näiden häiriöttömyys, tietoturvallisuus ja toimivuus on toiminnan jatkuvuuden kannalta ratkaisevaa. Yhteiskunnan palveluihin liittyvät järjestelmät ovat usein toiminnallisuuden kannalta erittäin kriittisiä.

Lue lisää >

light_lime_square

Verkkokaupankäynti

Aloita asiakkaan ostopolkua tukevan, helppokäyttöisen verkkokaupan suunnittelu kartoittamalla huolellisesti asiakkaittesi tarpeet. 

 Lue lisää >

light_lime_square

Tilannekuva ja valvontapalvelu

Kun ydinprosessit digitalisoituvat, on järjestelmien toimintavarmuus yhä tärkeämpää. Samalla järjestelmäympäristöt kehittyvät yhä monimutkaisemmiksi, jolloin tarve järjestelmien hallinnalle ja valvonnalle kasvaa. Pienikin toimintahäiriö digipalvelussa tai taustajärjestelmässä voi vaikuttaa merkittävällä tavalla liiketoimintaasi 

Lue lisää >

Ville Mäkinen

Head of Sales, Digital Solutions

ville.makinen@digia.com
ville_makinen_450x450

Samuli Forsman

Senior Delivery Group Direcor

samuli.forsman@digia.com
samuli_forsman_450x450