Skip to content
tiistai 21.5.2024
10.00 - 10.30
Webinaari

Webinaari: Microsoft Dynamics 365 – asiakaskohtaiset tekoälyratkaisut käytännössä

Tervetuloa webinaariimme, jossa sukellamme tekoälyn maailmaan ja tutkimme, kuinka voit hyödyntää Microsoft Dynamics 365 Copilotia ja Power Platformia organisaatiosi prosessien tehostamiseksi.

Tekoäly on mullistanut tapamme työskennellä, ja nyt on organisaatiosi vuoro ottaa seuraava askel. Tässä webinaarissa opit, kuinka voit laajentaa ja räätälöidä tekoälyratkaisuja omien liiketoimintaprosessiesi mukaisesti, hyödyntäen Microsoftin Power Platformia ja AI Builderia. Tutustu, miten voimme auttaa sinua luomaan omia AI-avustajia – Copilotteja – jotka integroituvat saumattomasti omiin tietolähteisiisi ja palvelevat juuri sinun tarpeitasi.

Mitä saat osallistumalla?

Me Digialla voimme auttaa organisaatiotasi rakentamaan juuri teidän tarpeisiinne sopivia tekoälyratkaisuja.

Webinaarissa 

  • kerromme, kuinka voit hyödyntää ja laajentaa Microsoft Dynamics 365 tekoälykyvykkyyksiä ketterillä Power Platform ja Lowcode-työkaluilla.
  • saat käytännönläheisen esimerkin siitä, miten voit soveltaa näitä ratkaisuja asiakaspalvelussa.
  • kuulet, miten muut organisaatiot ovat jo onnistuneesti laajentaneet omia tekoälykyvykkyyksiään.
Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta oppia, kuinka tekoäly voi muuttaa organisaatiosi toimintaa. Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi webinaarissamme!

Kenelle tämä webinaari on suunnattu? Olemme räätälöineet tämän webinaarin erityisesti organisaatioille, jotka käyttävät tai ovat kiinnostuneita käyttämään Microsoftin Dynamics 365 tuotteita, ja niiden työkaluja, kuten Lowcodea ja Power Platformia, ja jotka haluavat kehittää tekoälykyvykkyyttään sekä parantaa asiakaspalveluaan.

Webinaarin asiantuntijat

Filipp Koivu

Senior Solution Architect
Digia
Filipp Koivu

Iiro Toivanen

Software Developer
Digia
600pxl_Iiro_Toivanen_Digia2

Ilmoittautuminen

Webinaari on maksuton ja se tallennetaan. Lähetämme tallenteen kaikille ilmoittautuneille.