Skip to content

Digia on kutsuttu Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle -kumppaniverkostoon

Microsoft on huomioinut Digiaa vahvasta kasvusuorituksesta ja innovatiivisuudesta. Valinta Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle -kumppaniverkostoon mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön Microsoft Dynamics -tuoteryhmän kanssa.   

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digia on kutsuttu arvostettuun Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle -kumppaniverkostoon. Jäsenyys tässä eliittiryhmässä perustuu myyntisaavutuksiin, jotka asettavat Digian Microsoftin maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kärkeen. Sisäpiirin jäsenet ovat toimittaneet asiakkaille korkeatasoisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita menestymään.

Sisäpiirin jäsenet kutsutaan maaliskuussa 2022 pidettävään huippukokoukseen sekä heinäkuun 2021 ja kesäkuun 2022 virtuaalikokouksiin. Näissä tapahtumissa kumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella ja verkostoitua Microsoftin johtajien ja muiden kumppaneiden kanssa.

Inner Circle for Microsoft Business Applicationsin -tunnustus jaettiin samaan aikaan vuosittaisen Microsoft Inspire -kumppanitapahtuman kanssa, joka järjestettiin 14.-15.7.2021. Microsoft Inspire tarjoaa Microsoftin kumppaniyhteisölle mahdollisuuden kuulla yrityksen tulevan vuoden suunnitelmista, verkostoitua, jakaa parhaita käytäntöjä, kokea uusimpia tuoteinnovaatioita ja oppia uusia taitoja. Tämän vuoden Microsoft Inspire -tapahtumassa Digia valittiin myös Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi Suomessa.

"Kaikkien toimialojen liiketoimintaan vaikuttaneena vuonna on erityisen palkitsevaa huomioida yhteisasiakkaidemme digitaalista muutosta vauhdittaneita Microsoft Business Applications -kumppaneita ympäri maailmaa", sanoo Cecilia Flombaum, Microsoft Business Applications Ecosystem Lead. "Sisäpiirin jäsenemme valitaan sekä liiketoiminnan suorituskyvyn että organisaation ominaisuuksien perusteella, olipa kyse sitten IP:n luomisesta, ratkaisujen kehittämisestä tai johtavasta asemasta alan digitaalisessa muutoksessa. Microsoftilla on kunnia antaa tunnustus Digialle viime vuoden saavutuksista, asiakkaille omistautumisesta ja heidän innovaatioistaan Microsoftin pilvipalveluiden ympärillä."  

”Autamme asiakkaitamme menestymään vahvan osaajajoukon pitkäjänteisellä työllä. Digialla on Suomen johtavat Business Applications -osaajat ja on todella hienoa, että Digia nostettiin ainoana suomalaisena kumppanina Microsoft Business Applications 2021/2022 Inner Circle -kumppaniverkostoon”, sanoo Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta. “Valinta tähän eliittijoukkoon avaa mahdollisuuden entistä tiiviimpään ja syvempään yhteistyöhön Microsoft Dynamics -tuoteryhmän kanssa ja tämä auttaa meitä palvelemaan yhteisiä asiakkaitamme yhä monipuolisemmin.”

Digia on erikoistunut monipuolisten, asiakkaille kilpailuetua tuottavien ratkaisujen toimittamiseen. Digian vahva asiakastuntemus auttaa tunnistamaan asiakkaiden kannalta parhaat ratkaisut ja palvelut, jotka mukautuvat juuri heidän liiketoimintansa tarpeisiinsa. Tekemällä tiivistä yhteistyötä Microsoftin tiimien kanssa Digia pystyy tarjoamaan asiakkaille vahvaa Microsoft-alustan asiantuntemusta innovatiivisten ratkaisujen ja palveluiden sekä arvon luomiseksi. Digia tarjoaa digitaalisia palveluita Suomessa pienille, keskikokoisille ja suuryrityksille. Digia on erikoistunut Microsoft Dynamic 365 ja Power Platform -tuoteryhmien ratkaisuihin, jotka auttavat johtavia globaaleja yrityksiä muun muassa energian, kaupan ja teollisuuden aloilla menestymään.

Lisätietoja:

Jukka Kotro, liiketoimintajohtaja, Business Platforms

P. 0400 497 886

jukka.kotro(a)digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com