Skip to content

Digia Oyj:n vuoden 2022 raportointikokonaisuus on julkaistu

Digia Oyj
Pörssitiedote
1.3.2023 klo 15.00

Digia Oyj on julkaissut vuoden 2022 raportointikokonaisuuden suomeksi ja englanniksi. Kokonaisuus sisältää vuosikertomuksen, hallituksen toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin ja vastuullisuusraportin.

Raportit ovat pdf-tiedostoina tämän tiedotteen liitteinä ja yhtiön internet-sivuilla osoitteessa digia.com/sijoittajat.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätös on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 (uudistettu) mukaisesti. ESEF-tiedostot ovat tämän tiedotteen liitteenä. 

Lisätietoja:
invest@digia.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
digia.com

 

wkr0008.zip

Digia Oyj Vuosikertomus 2022.pdf

Digia Oyj Vastuullisuusraportti 2022.pdf

Digia Oyj Selvitys hallinto- ja ohjausja¨rjestelma¨sta¨ 2022.pdf

Digia Oyj Palkitsemisraportti 2022.pdf

Digia Oyj Hallituksen toimintakertomus ja tilinpa¨a¨to¨s 2022.pdf

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com