Skip to content

Digia Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu

Digia Oyj
Pörssitiedote
24.2.2022 klo 12.00

Digia Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2021 on julkaistu suomenkielisenä ja englanninkielisenä yhtiön internetsivuilla osoitteessa digia.com. Vuosikertomus on myös tämän tiedotteen liitteenä pdf-tiedostona.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen, vuoden 2021 tilinpäätöksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportin. Digian yritysvastuun tavoitteista ja tuloksista raportoidaan osana hallituksen toimintakertomusta.

Tilinpäätös julkaistaan European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy on toimittanut riippumattoman rajoitetun varmuuden antavan varmennusraportin koskien ESEF-tilinpäätöstä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 (uudistettu) mukaisesti. ESEF-tiedostot ovat tämän tiedotteen liitteenä.

Lisätietoja:

invest@digia.com

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
digia.com

wkr0006.pdf

wkr0008.zip

Digia_Vuosikertomus_2021.pdf

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com