Skip to content

Digia toimittaa Hedengren-konsernille kattavan toiminnanohjausjärjestelmän

Digia ja teknisen alan maahantuontikonserni Hedengren ovat allekirjoittaneet sopimuksen Digia Enterprise ERP -järjestelmän toimittamisesta konsernin yhdeksään yhtiöön. Lisäksi toimitus sisältää asiakkuudenhallinta- ja verkkokaupparatkaisun.

”Tämä päättää meillä miltei puolen vuoden selvitys- ja esimäärittelyprojektin, jonka lopputuloksena todettiin Digia Enterprise -järjestelmän soveltuvan kiitettävästi Hedengrenin keskitetyn toiminnanohjausjärjestelmän strategialähtöiseen tarpeeseen. Kolmivuotisen vaiheistetun toteutusprojektin aikana ERP-järjestelmä tulee korvaamaan noin kymmenen nykyistä järjestelmäämme ja kaksikymmentä järjestelmien välistä liittymää. Tavoitteena on asiakaslähtöisempi, kustannustehokkaampi ja monipuolisempi järjestelmäkokonaisuus. Hedengren käyttää jo nykyisellään Enterprise ERP -järjestelmän taloushallintokokonaisuutta. Yhteistyökokemuksemme perusteella uskomme, että Digia on toiminnanohjaushankkeessa Hedengrenille hyvä kumppani”, sanoo konsernijohtaja Berndt Johansson Hedengreniltä.

”Digia Enterprise ERP on monipuolinen ja kattava järjestelmä, jonka avulla varmistetaan toiminnan luotettavuus ja saumaton asiakaskokemus. Se parantaa toiminnan suoritustasoa, tukee monikanavaista palveluketjua ja mukautuu joustavasti tulevaisuuden tarpeisiin. Olemme innoissamme tästä kumppanuudesta ja yhteistyöstä Hedengrenin perinteikkään perheyhtiön kanssa”, sanoo toimialajohtaja Petri Manninen Digialta.  

Lisätietoja:
Berndt Johansson
Konsernijohtaja / Hallituksen puheenjohtaja
Oy Hedengren Ab
puh. 020 763 8 101

Petri Manninen
toimialajohtaja, kauppa ja logistiikka
Digia Plc
puh. 050 344 8799


Hedengren lyhyesti

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Yrityksen toimialat kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan, AV- ja broadcast-tekniikan, kodintekniikan sekä suoramyynnin.

Digia Enterprise ERP -sopimuksen piiriin kuuluvat yhtiöt ovat:

  • Oy Hedengren Ab
  • Oy Hedengren Kodintekniikka Ab
  • Oy Hedtec Ab
  • Oy Hedengren Security Ab
  • Oy Hedcom Ab
  • Oy Hedengren Direct Ab
  • Oy Neptolux Ab
  • Hedengren Security AS / Norja
  • AS Hedengren Eesti

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com