Skip to content

Digian ja Cloudrivenin ryhmittymä on valittu Aalto-yliopiston Microsoft-sovellusalustojen asiantuntijakumppaniksi

Aalto-yliopisto on valinnut Digian ja Cloudriven Oy:n muodostaman ryhmittymän Microsoft-sovellusalustojen asiantuntijakumppanipalvelun toimittajaksi. Ryhmittymä toimii Aalto-yliopiston kokonaisvaltaisena asiantuntijakumppanina. Digia on johtava korkeakoulusektorin Microsoft D365 -järjestelmien toimija ja asiantuntija.

Aalto-yliopisto hankki asiantuntijaosaamista muun muassa Sharepoint-, Dynamics 365-, Office 365- ja Power BI -alustoista. Digian ja Cloudriven Oy:n asiantuntijat toteuttavat ja suunnittelevat Aalto-yliopistolle kokonaisvaltaista alustojen kehittämistä ja muutoksia yliopiston IT-strategian ja tarpeiden mukaisesti, hyödyntäen Microsoft-sovellusalustoja. Ryhmittymän laaja teknologinen osaaminen ja kokemus korkeakoulusektorilta rakentavat vakaan pohjan yhteistyölle.

”Korkeakoulusektori on meille tärkeä asiakaskunta, johon Digialta löytyy vahva osaaminen ja johon panostamme jatkuvasti. Korkeakouluilla on usein monipuoliset alustatarpeet, joita ratkomme yhdessä asiakkaan kanssa Microsoftin ekosysteemi pohjana, Digian kokonaistarjoomaa hyödyntäen. Me pystymme tarjoamaan kentälle monipuolisia kokonaisalustaratkaisuja ja osaavia asiantuntijoita ratkomaan heidän monimuotoisia tarpeitaan. On ilo tehdä työtä nyt myös Aalto-yliopiston kanssa ja olla mukana kehittämässä tulevaisuuden korkeakoulujen digitalisaatiota.”, sanoo Maria Hintikka, Digian Asiakkuudenhallinnan ja datan hyödyntämisen palveluista vastaava johtaja.

”Yhteistyömme Aalto-yliopiston kanssa tarjoaa mahdollisuuden sertifioiduille Microsoft-teknologiaosaajillemme työskennellä mielenkiintoisissa hankkeissa. Laaja kokemuksemme korkeakoulusektorilta ja vahva osaaminen keskeisistä Microsoftin pilviratkaisuista tarjoavat mainion tuen digitalisaatiokehitykselle Aalto-yliopistolla.”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Koskenkanto Cloudriven Oy:ltä.

"Aalto-yliopiston digitalisaatiohankkeille valittu teknologiaympäristö alustoineen ja oma osaamisemme täydentyvät vahvojen avainkumppanuuksien myötä. Microsoft-alustojen asiantuntijakumppanuus on tärkeä osa digitalisaatiostrategiamme toteuttamista. Digian ja Cloudrivenin muodostama ryhmittymä pystyi yhdessä tarjoamaan tähän vaatimustemme mukaisen kyvykkyystason", sanoo Aalto-yliopiston alustaratkaisujen kehittämisestä vastaava johtaja Matti Kuha.

Digia on johtava toimija korkeakoulusektorin Microsoft D365 -järjestelmien kumppanina, ja asiakkaita korkeakoulusektorilta löytyy jo 15. Nyt asiakaskunta laajenee entisestään, kun Digian ja Cloudriven Oy:n ryhmittymä toimittaa kesäkuusta alkaen Aalto-yliopistolle asiantuntijakumppanipalvelua, joka kattaa Microsoft-ratkaisujen kehittämisen, niiden sovellusalustojen ja tuotteiden konsultoinnin sekä sovellusalustojen ja -ratkaisujen ylläpidon. Hankinnan arvo on neljälle vuodelle vähintään 4,2 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:

Median yhteydenotot: communications@digia.com

Maria Hintikka
johtaja, Customer Apps & Power Platform ja Data Driven Solutions, Digia Oyj
p. 040-750 7777
maria.hintikka(a)digia.com

Jukka Koskenkanto
Toimitusjohtaja, Cloudriven Oy
p. 050-560 4607
jukka.koskenkanto(a)cloudriven.fi

Cloudriven lyhyesti

Cloudriven on Microsoftin pilviteknologioihin erikoistunut yhtiö, joka auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan toimintojaan 40 sertifioidun konseptoinnin, ohjelmistokehityksen ja -konsultoinnin sekä jatkuvien palveluiden ammattilaisen voimalla. Cloudrivenin pro forma liikevaihto vuonna 2022 on n. 4,5 miljoonaa euroa.

Digia lyhyesti

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300. Juuremme ovat Suomessa ja toimimme sekä kotona että kansainvälisesti. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. Digian liikevaihto vuonna 2021 oli 156 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1400 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2022 oli 171 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com