Skip to content

DIGIAN JOHDOLLE UUSI TULOKSEEN JA KASVUUN PERUSTUVA KANNUSTINJÄRJESTELMÄ

Digia Oyj           PÖRSSITIEDOTE 19.12.2013 KLO 15.30


DIGIAN JOHDOLLE UUSI TULOKSEEN JA KASVUUN PERUSTUVA KANNUSTINJÄRJESTELMÄ

Digia Oyj:n hallitus on päättänyt uuden osakepohjaisen kannustinjärjestelmän perustamisesta yhtiön toimitusjohtajalle ja muille ylimpään johtoon kuuluville henkilöille. Järjestelmän tarkoituksena on yhdistää omistajien ja yhtiön johdon tavoitteet yhtiön arvon nostamiseksi sekä sitouttaa johto yhtiöön ja tarjota heille kilpailukykyinen yhtiön osakkeiden omistukseen perustuva palkkiojärjestelmä.

Järjestelmässä on kolme ansaintajaksoa, jotka ovat kalenterivuodet 2014-2016. Järjestelmän ansaintakriteerit ovat konsernin osakekohtainen tulos ja liikevaihto hallituksen vuosittain vahvistamin tavoin.

Järjestelmän mukaan kultakin ansaintajaksolta maksetaan yhteensä enintään 200.000 osakkeen arvoa vastaava palkkio. Maksettavista palkkioista puolet maksetaan toimitusjohtajalle ja puolet muille ohjelmaan kuuluville henkilöille yhteensä. Palkkio maksetaan osakkeiden ja rahan yhdistelmänä puoliksi kumpanakin. Rahapalkkio käytetään ensisijaisesti palkkiosta aiheutuvien verojen ja veronluonteisten maksujen kattamiseksi. Palkkiojärjestelmien ehtoja on tarkemmin selostettu yhtiön internetsivuilla osoitteessa www.digia.fi julkaistussa palkkioselvityksessä.

Palkkioiden maksua varten yhtiön hallitus päätti 243.000 osakkeen hankinnan rahoittamisesta yhtiön jakokelpoisilla varoilla ja Evli Alexander Management Oy:n valtuuttamisesta hankkimaan kyseiset osakkeet NASDAQ OMX Helsinki Oy:n järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä. Yhtiöllä on Evli Alexander Management Oy:n kanssa sopimus yhtiön osakepalkkiojärjestelmien koordinoinnista sekä niihin liittyvien osakkeiden hallinnoinnista ja palkkioiden maksamisesta kohdehenkilöille järjestelmien ehtojen mukaisesti.
 
Digia Oyj

Hallitus

Lisätietoja
toimitusjohtaja Juha Varelius,
gsm 0400 855849, sähköposti: juha.varelius@digia.com


Jakelu
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com