Skip to content

Digian pääkonttori uusiin toimitiloihin keväällä 2016

Digia on allekirjoittanut BNP-Paribaksen kanssa sopimuksen yhteensä 6 500 neliömetriä käsittävien toimitilojen vuokrauksesta Helsingissä. Digian Helsingin toimiston uudet tilat sijaitsevat Bolero Business Parkissa Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä, aseman välittömässä läheisyydessä. Tilat remontoidaan Digian tarpeisiin.

-          Halusimme työympäristön, jossa joustavat ja monikäyttöiset tilaratkaisut tukevat tavoitteitamme ja nykyaikaisia työtapojamme sekä mahdollistavat miellyttävän asiakaskokemuksen, kuvaa Digian toimitilaprojektia vetävä talousjohtaja Tuula Haataja.

Toimitilat sijaitsevat Bolero Business Parkin A-talossa.

Muutto nykyisistä Valimotiellä sijaitsevista tiloista Bolero Business Parkiin (Atomitie 2) tapahtuu arviolta maaliskuussa 2016.

Lisätietoja:

Digia Oyj
Tuula Haataja, talousjohtaja
tuula.haataja (at) digia.com
p. 040 544 6832

Muuttoon liittyvät käytännön asiat:
Heli Pirttimäki
heli.pirttimaki (at) digia.com
p. 050 357 5208
 

wkr0006.pdf

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com