Uutinen

Dell Boomin toimitusjohtaja Digian vieraana – Chris McNabb tutustui Digian laajaan integraatiokyvykkyyteen

Digia sai kunnian olla ainoa McNabbin tapaama Dell Boomi -toimittaja tämän Suomi-vierailulla.

dell-boomi.jpg

Kuvassa vasemmalta: Jonas Källström, Teemu Virtanen, Chris McNabb, Ari Rikkilä, Petri Ahveninen ja Isto Kaitosaari

Dell Boomin toimitusjohtaja Chris McNabb vieraili Digialla keskiviikkona 10.10. osana pidempää Euroopan matkaansa. Mukana vierailulla oli McNabbin lisäksi Dell Boomi Finlandin myyntijohtaja Petri Ahveninen.

Iltapäivävierailun aikana McNabbille esiteltiin Digian tarinaa ja tarjoamaa, erityisesti integraatio- ja API-kyvykkyyden osalta. Lisäksi tapaamisessa esiteltiin myös Digian perinteikästä, jälleen syyskuussa järjestettyä Integraatioakatemiaa, jossa Dell Boomi oli yhtenä opetettavista työvälineistä.

Vierailulla Chris McNabb pääsi tutustumaan Digian Dell Boomi -asiakasprojekteihin, sekä siihen, kuinka Dell Boomi on otettu käyttöön Digian sisäisissä integraatioissa. McNabb oli myös kiinnostunut Digian ICC-mallista (Integration Competency Center), jolla Digia tarjoaa integraatioasiakkaille jatkuvia palveluita. McNabbin mukaan vahva ylläpitokyky ja 24/7 -tuki ovatkin asioita, joita Dell Boomi arvostaa kumppaneissaan.

”Tavoitteenamme on syventää Digian ja Dell Boomin kumppanuutta entisestään. Dell Boomi on merkittävä, Gartnerinkin noteeraama teknologia pilvi- ja hybridi-integraatioissa, jotka ovat keskiössä, kun asiakasyrityksemme kehittävät omaa digitaalista liiketoimintaansa”, sanoo Digian Integraatio ja tiedon hyödyntäminen -liiketoiminta-alueen vetäjä Teemu Virtanen.

Lue myös Isto Kaitosaaren blogikirjoitus: Integraatiot pilvessä – teknologiaesittelyssä Dell Boomi

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*