Uutinen

Digialla jokainen on Senior Trainee – kulttuuriperiaatteet ja uudet kuvat julkaistu

Henkilöstö on Digian tärkein voimavara. Henkilöstön osaamiseen kehittäminen sekä jatkuva oppiminen ovat keskeisiä vahvuuksia, joihin Digialla panostetaan

Digia on kasvanut viime vuosina vahvasti sekä orgaanisesti että yritysostoin. Digialaisia on jo yli 1 100 yhdeksällä eri paikkakunnalla. Digialla on tehty kulttuurityötä sisäisesti tämän vuoden aikana.

”Kulttuurityön tarkoitus on ollut nostaa esiin kulttuurimme elementtejä eri puolilta taloa ja kirkastaa, millainen on meitä digialaisia yhdistävä kulttuuri, joka ruokkii arjen hyvää fiilistä ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta”, Digian henkilöstöjohtaja Pia Huhdanmäki taustoittaa.

Kulttuuriperiaatteiksi nousivat:

1. Oppiminen – jokainen digialainen on Senior Trainee

2. Jakaminen – yhdessä tiedämme enemmän

3. Rohkeus – ei se polta pahasti

4. Ammattiylpeys – seisomme työmme takana

Yhdeksi tärkeimmäksi teemaksi kulttuurityössä nousi oppiminen sekä osaamisen kehittäminen. Tämä on kiteytetty erään kehittäjän sanomaan sloganiin ”Jokainen digialainen on Senior Trainee”

”Meillä jokainen on Senior Trainee. Se tarkoittaa, että me emme koskaan tule valmiiksi – vaikka työmme tulevat. Omaa osaamista voi aina täydentää jotenkin, ja Digia tarjoaa siihen yli 1000 hengen oppimisyhteisön. Jokaisella meistä on myös tietoja ja taitoja jaettavaksi muille. Jokainen on siis sekä trainee että trainer”, Pia Huhdanmäki kertoo.

Senior Trainee -sloganin taustoja valottaa myös tuore Duunitorin artikkeli, jossa haastattelussa ovat Digian Niko Kortelainen ja Ari Rauhala.

Uskomme, että yrityksen kulttuuri on keskeinen valintaperuste, kun ihmiset miettivät työpaikkaa. Siksi haluamme tuoda esiin, millainen kulttuurimme on ja mihin suuntaan sitä kehitämme. Digian kulttuuriperiaatteet näkyvät jatkossa myös ulkoisessa viestinnässä ja erityisesti rekrytointiviestinnässä: Myös kuvamaailmaa on päivitetty uusilla kuvilla, joissa esiintyy digialaisia eri yksiköistä.

Samassa yhteydessä myös Digiarjessa-blogissa julkaistavat uratarinat uudistuvat. Tarinoissa korostuu jatkussa jatkuvan oppimisen teema ja tarinat digiarjestamme julkaistaan jatkossa Senior Trainee -otsikon alla.

Tutustu uudistuneisiin rekrysivuihimme ja katso avoimet työpaikat >>

senior.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*