Uutinen

Digian toteuttama Liiga-mobiilisovellus on julkaistu

Jääkiekon SM-liigalle toteutettu Liiga-mobiilisovellus julkaistiin 19.3. Digia on toteuttanut sovelluksen ja taustajärjestelmän.

Liiga-mobiilisovellus on toteutettu mobiilialustojen (Android, iOS) omilla natiivikehitystyökaluilla. Taustajärjestelmä on toteutettu hyödyntäen mikropalveluarkkitehtuuria, AWS-pilviympäristöjä ja sen eri palveluita. Järjestelmä on rakennettu kestämään kovatkin liikennemäärät kauden eri kohokohdissa. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa erillisten seurakohtaisten sovellusten tuottamisen. Samassa yhteydessä julkaistiin myös kahden Liiga-seuran omat sovellukset.

Liiga-mobiilisovelluksen tarkoituksena on koota virallinen tulospalvelu reaaliaikaisesti kaikista otteluiden tapahtumista ja tilastoista. Lisäksi pelipäivän kokoonpanot ovat aina tuoreeltaan saatavissa. Sovelluksessa pääsee myös seuraamaan sarjataulukkoa ja syventymään koko kauden joukkue- ja pelaajatilastoihin. Myös lippujen ostaminen otteluihin onnistuu applikaation kautta. Applikaatio on ladattavissa App Storesta ja Google Play -kaupasta iOS- ja Android-puhelimille.

Sovelluksen on toteuttanut Starcut, joka liittyi Digiaan yrityskaupalla tammikuussa. Yrityskaupan myötä Digia vahvisti mobiiliosaamistaan erityisesti iOS:stä ja Androidista, kahdesta tärkeimmästä mobiilialustasta.

Lisätietoja:

Mikko Sairanen
Delivery Lead, Digia
040 761 1842

Antti-Jussi Aro
CDO, Jääkiekon SM-liiga Oy
040 730 2539

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*