Uutinen

HSL-sovellus Grand One -kilpailun finaaliin

Digian tiimi on työskennellyt tiiviisti osana HSL:n kehitystiimiä, joka suunnitteli ja toteutti yhden Suomen käytetyimmistä sovelluksista.

Suomen suurimmassa digitaalisen median kilpailussa palkitaan vuosittain parhaita suomalaisia digitaalisen median töitä. HSL-sovellus kilpailee parhaan mobiilisovelluksen, parhaan verkkokaupan ja parhaan UX-designin kategoriassa.

Digia on ollut mukana erityisesti sovelluksen teknisessä toteutuksessa, jota tiimi on tehnyt syksystä 2017 lähtien. Kesäkuussa 2018 julkaistu sovellus on toteutettu React Nativella ja se on ladattu jo yli miljoona kertaa. Digian tiimi jatkaa edelleen sovelluksen kehittämisen parissa.

Grand Onen perusteli HSL-sovelluksen pääsyä finaaliin seuraavanlaisesti:

”HSL-sovellus on ensimmäinen palvelu, joka vastaa kaikkiin joukkoliikenteen käyttäjien tarpeisiin: sopivan reitin löytämiseen, oikean lipun hankintaan sekä kohdennettuun viestintään liikenteen sujuvuudesta.

Helppokäyttöisyydellään matkustajat hurmannut palvelu on ollut vuoden 2018 ladatuimpia mobiilisovelluksia Suomessa, ja noussut yhdeksi HSL:n tärkeimmistä myyntikanavista.”

Lue perustelut täältä.

Kilpailun voittajat julkaistaan 28.3. Grand One Gaalassa.

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*