Uutinen

Digian Microsoft-kompetenssit täydentyivät Microsoft Cloud Solutions Gold -kompetensseilla

Digia on toiminut tiiviissä yhteistyössä Microsoftin kanssa useiden vuosien ajan. Digialta löytyi jo aiemmin kultatason kumppanuuskompetensseja eri kokonaisuuksista, mutta nyt kultakompetenssit täydentyivät Microsoft Cloud Solutions -kompetensseilla.

Digia on saavuttanut Microsoft Cloud Business Solutions Gold -kompetenssin Microsoft Dynamics 365 Unified Operations ja Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement -alueilta. Tämän Microsoftin myöntämän tunnustuksen saavuttaminen vaatii merkittävän määrän sertifioituja osaajia ja osoitettua kykyä toimittaa Microsoft Dynamics 365 -pilviratkaisuja.

”Kompetenssit kertovat Digian kyvystä ja osaamisesta vastata asiakkaiden vaatimiin tarpeisiin. Pilvipohjaiset järjestelmät ja pilviteknologioiden hallinta on yksi tärkeimmistä osaamisalueista nyt ja tulevaisuudessa. Tämä tunnustus on Suomessa harvinainen, etenkin molemmilla vaihtoehdoilla saavutettuna, joten olemme iloisia tästä tunnustuksesta”, Digian liiketoimintajohtaja Jukka Kotro kertoo.

”Pyrimme jatkuvasti varmistamaan, että asiantuntijoillamme on ajantasainen tietotaito uusimmista järjestelmistä ja teknologioista. Tämä on myös yksi kulttuuriperiaatteemme, sillä jokainen digialainen on Senior Trainee, eli oppiminen ei koskaan pääty”, Kotro jatkaa.

Lue lisää kompetensseista: https://docs.microsoft.com/en-us/partner-center/learn-about-competencies

Haluatko pysyä ajan tasalla Digian kuulumisista?

Tilaan:

Uutiset / Lehdistötiedotteet / Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet
Lehdistötiedotteet
Pörssitiedotteet / Johdon liiketoimet

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Valitse 'En ole robotti'
*