Skip to content
ERP

Digia Enterprise ERP uudistuu: Digia Envision on kotimainen ja vastuullinen visionääri

Toiminnanohjausjärjestelmämme saa juhlavuotensa kunniaksi uuden nimen. Millainen tarina uudistetun nimen takaa löytyy? Entä missä piilee järjestelmän pitkän iän ja vuosikymmenien mittaisten asiakassuhteiden salaisuus?

Asiakkaitamme jo yli 25 vuotta palvellut, Digia Enterprise -nimellä tunnettu toiminnanohjausjärjestelmämme täydentyy jälleen uusilla ominaisuuksilla. Vuosikymmenien työ yritysten ydintoimintojen ohjaajana sekä alusta asti mukana kulkeneet asiakkaat ovat onnittelujen arvoisia saavutuksia mille tahansa järjestelmälle. Siksi pitkään kehitetty ERPimme saa ansaitsemansa lahjan paitsi uusien ominaisuuksien ja päivitetyn ulkoasun myös uuden nimen muodossa. Saammeko esitellä – Digia Envision!

Taustalla sinivihreä visio

Maailma muuttuu nopeasti, mikä tekee kehityksen kelkasta pudonneesta ERP-järjestelmästä nopeasti hyödyttömän. Toiminnanohjausjärjestelmämme kehitystyötä ei ohjaakaan ainoastaan pyrkimyksemme pitää tuotteemme ajan tasalla, vaan tapamme kohdistaa katseemme tulevaan. Haluamme visionäärisen otteemme ulottuvan myös tuotteen nimeen: emmehän tarjoa mitä tahansa enterprise-ratkaisua, vaan organisaatioiden muuttuviin tarpeisiin nopeasti reagoivan järjestelmän, jonka ominaisuuksia hiomme yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Visiossamme on kaksi väriä, vihreä ja sininen. Teemme Digialla työtä kestävämmän tulevaisuuden edistämiseksi, eikä Digia Envision jää vastuullisuusponnistelujemme ulkopuolelle. Tiedämme, että vastuullisuustavoitteet kuuluvat myös asiakkaidemme arkeen, ja siksi uudistuksen kehityssuuntaviivoissa huomioidaan myös hiilijalanjäljenlaskenta. Vastuullisuustyömme lisäksi olemme erityisen ylpeitä Digia Envisionin kotimaisuudesta ja tuotteellemme myönnetystä avainlipputunnuksesta. Suomenkielinen, Suomessa turvallisesti ympäristössä sijaitseva ja asiakkaiden kanssa kehitettävä ERP-järjestelmä ei ole markkinoilla itsestäänselvyys.

Vaikka Digia Envision symboloi meille uutta aikakautta, jätimme nimeen tarkoituksella myös vanhaa. Palanen tuttua ja turvallista on säilössä uuden nimen kahdessa ensimmäisessä kirjaimessa.

Nimen tarina kuvana esitettynä

Luotettava ja pitkäaikainen kumppani tekee mitä lupaa

Koska Digia Envision on tehty asiakkaidemme arjen tehostamista varten, uskomme, että asiakkaan pitäminen mukana tuotekehityksessä on luotettavan ja menestyksekkään järjestelmän elinehto. Digia Envisionin kohdalla asiakkaaseen asennoituminen ennen muuta elämänkumppanina on epäilemättä myös pitkän iän ja vuosikymmenien mittaisten asiakkuuksiemme salaisuus. Kaikki järjestelmään 25 vuoden aikana tehdyt uudistukset pohjautuvat asiakastoiveisiin, joiden ansiosta olemme pystyneet tuomaan ensin yhdelle asiakasryhmälle optimoituja toimintoja myös osaksi järjestelmän vakio-ominaisuuksia. Juhlavuoden kunniaksi julkaistavia toimintoja on hiottu muun muassa eri toimialojen omissa kehitysryhmissä, joissa osallistujat pääsevät jakamaan kehitysideoitaan ja äänestämään Digia Envisioniin lisättävistä ominaisuuksista.

Lue myös blogi: Passiivisesta työkalusta aktiiviseksi ohjaajaksi – 4 tapaa, joilla Digia Envision ERP tehostaa organisaatiosi arkea

Toiminnanohjausjärjestelmä on yrityksen aivot – ja kukapa haluaisi laskea olemassaolonsa kannalta välttämättömimpiä toimintojaan epävarmoihin käsiin. Digia Envisionin pitkää ikää selittääkin myös luotettavuus, toimitusvarmuus ja kehittymiskyvykkyys. 25 vuotta ERP-järjestelmämme kehittämisen parissa on tehnyt mahdolliseksi myös järjestelmän poikkeuksellisen nopean käyttöönoton. Tavallisesti 9–12 kuukauden pituiset käyttöönottoprojektit sujuvatkin meiltä tarvittaessa jopa 3 kuukaudessa.

Etsitkö luotettavaa elämänkumppania, joka pitää uskollisesti huolen kaikista organisaatiosi ydintoiminnoista? Tutustu Digia Envisioniin lisää täällä>

 

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi