Skip to content

Näin otat NetSuiten päivitykset hallitusti käyttöön

Miten varmistat pilvialustasi toimivuuden sekä uusien ominaisuuksien käyttöönoton päivitysten yhteydessä? NetSuiten tapauksessa Digialla on tarjolla valmis toimintamalli päivitysprosessiin, testaamiseen sekä uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.

Teksti on päivitetty 22.9.2021.

Palaat rentouttavan viikonlopun jälkeen töihin ja ryhdyt käynnistelemään virkeänä uutta päivää ja työviikkoa. Kone käyntiin, sähköposti auki ja jossain kohtaa myös muita järjestelmiä. Niitäkin, joiden opiskelussa meni muutama ylimääräinen ilta ja viikonloppu, mutta vihdoinkin käyttö alkoi sujua.

Ajattelet, että kaikki on hyvin, mutta huomaat jonkin muuttuneen, kun avaat työsi kannalta tärkeää järjestelmää. Se ei näytä enää samalta, navigaatio on muuttunut ja juuri opitut toiminnot ja toimintatavat eivät enää onnistu. Järjestelmä ilmoittaa iloisesti sinut tervetulleeksi “uudistettuun ympäristöön” ja saattaa jopa tarjota jonkinlaisen “tourin”. Tajuat sillä hetkellä päivityksen tapahtuneeksi.

Näin NetSuiten päivitysprosessi toimii

Entä jos päivitysprosessi olisikin sellainen, että se ei riko totuttuja käytäntöjä vaan tapahtuu pinnan alla ilman, että käyttäjien tarvitsee tehdä mitään? Vieläpä niin, että toiminta sujuvoituu ja päivitettyjä ominaisuuksia voi ottaa käyttöön halutessaan eikä väkisin? Näin toimii NetSuiten kahdesti vuodessa tapahtuva New Release-päivitysprosessi. NetSuite tarjoaa valmiin toimintamallin päivitysprosessiin ja sen testaamiseen kaikille asiakkaille, jota tukemaan ja rikastamaan olemme Digialla luoneet asiakaskohtaisen pilvialustojen päivityksen palvelun.

Lue myös: Näin NetSuiten ominaisuudet palvelevat SaaS-yrityksiä

Kuinka Digian NetSuite-tiimi auttaa päivityksissä?

Ymmärrettävästi ihmiset ovat kiinni yrityksen omassa liiketoiminnassa, ja odotusarvona on järjestelmien moitteeton ja katkeamaton toiminta myös päivityksissä. NetSuite-tiimimme käy tarkkaan läpi tulossa olevat päivitykset, arvioi niiden merkityksen asiakkaille, testaa yleisesti kriittiset toiminnot, tiedottaa ja neuvoo päivityksissä asiakkaitaan. Tiimin jäsenet koostuvat jokaisen aihealueen asiantuntijoista. Tiimi kokoaa yhteen tärkeimmät muutokset sekä asiakkaidemme kannalta mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet.

NetSuiteen rakentamiemme räätälöityjen komponenttien testaus tehdään Digian tiimissä, jotta asiakkaiden sujuva NetSuiten päivitys varmistetaan ja mahdollisista toimenpiteistä voidaan informoida asiakkaita. Useimmiten asiakkaidemme ei tarvitse siis tehdä mitään.

NetSuite suosittelee hyvänä käytäntönä testaussuunnitelman laatimista yrityksen kriittisten toimintojen osalta. NetSuite-konsulttimme tuntevat päivitysprosessin ja tarvittaessa auttavat testaussuunnitelman laadinnassa ja uusien ominaisuuksien käyttöönotossa. Testaussuunnitelman tarkoituksena on käydä läpi askel askeleelta yrityksen kriittiset prosessit ja testata roolien toimivuus.

Digian palvelun avulla voit unohtaa epävarmuuden päivitystilanteessa, sekä varmistaa pilvialustainvestointisi kannattavuuden ottamalla käyttöön sen tarjoamat uudet ominaisuudet!

 

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi