Skip to content

NetSuiten tuotannonohjauksen paketointimalli helpottaa käyttöönottoa

NetSuite toiminnanohjausratkaisu kootaan erilaisista moduuleista. Nämä ovat useimmiten toteutettu globaaliksi ratkaisuksi, eikä se sellaisenaan välttämättä täytä asiakkaan tarpeita. Onneksi NetSuite on kustomoitavissa kumppaneiden toimesta niin, että hyvistä moduuleista saadaan asiakkaan tarpeet täyttävä ratkaisu. Usein asiakaskohtaista kustomointia ei tarvita lainkaan, mikäli hyödynnetään käynnistyspaketteja, jotka sisältävät jo valmiiksi tarvittavat täydennykset.

Teksti on päivitetty 22.9.2021.

NetSuite on maailman johtava pilvipohjainen ERP, joka sisältää ERP ja CRM toiminnallisuudet. Ratkaisua käyttää yli 26 000 yritystä ympäri maailmaa ja sillä on päivittäin miljoonia käyttäjiä. NetSuitea voidaan laajentaa erilaisilla moduuleilla. Nämä ovat kuitenkin useimmiten toteutettu globaaleiksi ratkaisuiksi, joten paikallisten tarpeiden ja vaatimusten täyttyminen on ”lasten kengissä”. Kovin usein ratkaisu näyttää päällisin puolin toimivalta, mutta tarkemmin tutkittuaan asiakas pettyy, kun ratkaisusta puuttuu oleellisia toimintoja ja ominaisuuksia.

Digian ratkaisu valmistavalle teollisuudelle

Valmistavan teollisuuden järjestelmätarpeet ovat usein hyvinkin samankaltaisia: yleisesti tarvitaan esimerkiksi täydennyksiä toimitusketjun ja tuotannonhallintaan. Maa- ja kulttuurikohtaiset tarpeet tuovat oman haasteensa kansainvälisille ratkaisuille. Toki järjestelmää voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle erikseen, nykyisin jopa helposti. Kiitos tästä kuuluu modulaariselle pilviratkaisulle NetSuitelle. Ongelma näissä asiakaskohtaisissa ratkaisuissa on, että sama asia keksitään aina uudelleen ja uudelleen ja asiakkaat maksavat räätälöinnistä aina täyden hinnan.

Me Digialla olemme toteuttaneen NetSuiteen valmistavan teollisuuden yrityksille erilaisia käynnistyspaketteja. Nämä käynnistyspaketit sisältävät lukuisia toiminnallisuuksia, joita on totuttu käyttämään pienemmissä paikallisissa ratkaisuissa sekä ”Best Practise” -esikonfigurointeja. Olemme analysoineet toimitusprojekteissamme tehtäviä konfigurointeja ja kartoittaneet niitä asioita, jotka asetetaan projektista toiseen aina samalla tapaa. Esikonfiguroinnilla tästä työstä päästään eroon.

Hankkiessaan NetSuiten laajennettuna Digian valmistavan teollisuuden käynnistyspaketeilla, saa yritys kansainvälisen tason järjestelmän sekä paikalliset vaatimukset täyttävän ratkaisun ilman asiakaskohtaista räätälöintiä. Näin toimiessaan asiakkaidemme budjettiin jää varoja liiketoimintaa edistäviin kehityshankkeisiin.

Käynnistyspaketeista saatavat hyödyt:

  • ”Best Practise” -konfiguroinnit
  • Perustoiminnallisuuksien räätälöinnin tarve pienenee
  • Säästetty aika
  • Säästetyt kustannukset
  • Projektista odotettujen hyötyjen nopeampi kapitalisointi

Sopisiko teollisuuden käynnistyspaketti sinun organisaatiollesi?

 

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi