Oracle NetSuite

Kansainvälinen pilvipohjainen ERP-ratkaisu kasvuyrityksille

Onko yrityksesi kasvuhakuinen, keskisuuri, kansainvälistyvä ja konserni? Toimiiko yrityksesi teollisuudesssa, palveluliiketoimnnasa, ohjelmistoliiketoiminnassa tai tukkukaupassa? NetSuite on oikea ratkaisu sinulle.

________  _

 

Tyypillisesti asiakkaamme aloittavat digitaalisen transformaation tilanteesta, jota voisi kutsua järjestelmäviidakoksi: järjestelmiä on hankittu sitä mukaa, kun yksittäisiä tarpeita on ilmenennyt, minkä seurauksena tieto ei ole keskitetysti yhdessä paikassa ja kokonaisuuden hallinta on työlästä.

Samalla prosessit ovat usein manuaalisia ja epäluotettavia, millä on suoravaikutus organisaation palvelukykyyn ja kannattavuuteen. NetSuite sisältää kattavat ratkaisut koko taloudenohjaukseen, asiakkuudenhallintaan, tuotannonohjaukseen sekä projektinhallintaan.

Me operoimme yhdessä asiakkaidemme kanssa jo yli 10 maassa

Alustan edut

NetSuitea käyttää kansainvälisesti yli 26 000 asiakasta ja alustan suurimmat edut ovat erinomainen laajennettavuus, sekä poikkeuksellisen kevyet versiopäivitykset. Järjestelmästä löytyy valmis tuki yli 100 maan talouden ohjaukseen ja 27 käyttöliittymäkieltä mukaan lukien Suomi, Ruotsi ja Englanti.Digia NetSuite -kumppaninasi

 

Palvelu_ympyrä.png

Täyden palvelun digitalisaatiokumppani 

Olemme täyden palvelun digitalisaatiokumppanisi kehityskartan suunnittelusta kattaviin jatkuviin palveluihin asti. 

Suomen paras_ympyrä.png

Suomen paras osaaminen

Digialla on Suomen paras osaaminen teollisuuden, palvelu- ja ohjelmistoliiketoiminnan sekä tukkukaupan toimialoilta. NetSuite-projektistasi vastaavat sertifioituneet asiantuntijamme.

Jatkuvaa_pyöreä.png

Kattavat ylläpito- ja jatkokehityspalvelut

Toimimme kumppaninasi myös käyttöönottovaiheen jälkeen ja laajan palvelutarjoamme ansiosta voimme tukea yrityksesi kasvua sen kaikissa vaiheissa.Asiakkaamme kertovat:

Premix modernisoi arkkitehtuurinsa NetSuitella

Johtava muovin raaka-ainetuottaja Premix siirtyi eri tarpeita palvelevista erillisistä ERP-järjestelmistä NetSuiteen. Dataohjautuvaksi tähtäävälle organisaatiolle muutos oli välttämätön ja prosessien sekä järjestelmien yhtenäistäminen kaikissa lokaatioissa toi myös kustannussäästöjä.

NetSuite tukee Premixin tiedolla johtamisen tavoitteita ja uudistuksen myötä yritys pystyi rakentamaan ennakoivasti myös tulevaisuuden kasvua tukevia järjestelmiä ja automatisoitua tiettyjä rutiinitöitä.

Lue koko asiakastarina

NetSuite on ollut meille hyvä valinta, jonka laajennettavuus on ollut meille selkeä etu. Näin vuoden käytön jälkeen voin sanoa, että olemme nähneet ison osan suunnitelluista ja tavoitelluista hyödyistä.
Jan Järveläinen, Palvelukehitysjohtaja, Premix Group

Helposti asiakkaan tarpeisiin sovitettavissa

Digialla on tehokas käyttöönottomalli sekä valmiskomponentit, joilla ratkaisu pystytään kustannustehokkaasti sovittamaan yrityskohtaisiin vaatimuksiin. 

Vakioidut ratkaisut kattava mm. seuraavat toiminnot: 

Kattavimmat standardiratkaisut kansainvälisen organisaation läpinäkyvään talouden ohjaukseen

 • Konsernilaskenta 
 • Varastonhallinta 
 • Tuotannonohjaus 
 • Asiakkuudenhallinta CRM 
 • Projektienhallinta (resursointi, laskutus ja projektien seuranta) 
 • Avoin API rajapinta integraatioita varten 

Digian tuotteistamat palvelut 

 • Kansainvälinen sähköinen laskutus ja pankkiliikenne  
 • Logistiikanhallinta 
 • Keskusliiketilaustenhallinta  
 • Helppokäyttöinen graafinen työjonojenhallintatyökalu 
 • Hankita, ostolaskujen kierrätys ja hyväksyntä  
 • Integroitu verkkokauppa 
 • Valmiit integraatiot matkalaskujärjestelmään  
 • Tietovarasto ja edistynyt analytiikka  Laaja kumppaniverkosto tukenasi

Talouden kumppaniverkostoomme pystymme tukemaan monipuolissa talouden asiantuntija- ja ulkoistuspalveluissa. Tyypillisimmät tarpeet liittyvät asiakkaidemme kansainvälistymiseenrahoituksen hankintaan ja taloustehtävien osa- tai kokonaisulkoistukseen. Digian suositteleman verkoston kautta pystymme tarjoamaan talouden tukea yli 126 maahan. Pystymme myös kouluttamaan nykyiset talouden ulkoistuskumppanit toimimaan NetSuitella.