netsuite.jpg

Oracle NetSuite

Kansainvälinen pilvipohjainen ERP-ratkaisu kasvuyrityksille

________  _

Onko yrityksesi kasvuhakuinen, keskisuuri, kansainvälistyvä ja konserni? Nopeasti kasvava yritys kohtaa usein tilanteen, jota voisi kutsua järjestelmäviidakoksi: järjestelmiä hankitaan sitä mukaa, kun yksittäisiä tarpeita ilmenee, minkä seurauksena tieto ei ole keskitetysti yhdessä paikassa ja kokonaisuuden hallinta on työlästä. Samalla prosessit ovat usein manuaalisia ja epäluotettavia, mikä taas näkyy usein huonona suorituskykynä, joka vaikuttaa kannattavuuteen.

NetSuite tarjoaa kansainvälisiin tarpeisiin skaalautuvan aidon pilvipohjaisen liiketoiminta-alustan, jonka modulaarisuus mahdollistaa juuri sopivan ratkaisukokonaisuuden rakentamisen yrityksellesi. Yksi alusta mahdollistaa kustannustehokkaan rutiinien automatisoinnin ja turhien prosessivaiheiden karsinnan. Järjestelmässä kaikki prosessit ovat vahvasti kytketty talouteen, joka tarjoaa laajan ja realiaikaisen näkymän yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

Kumppaninasi Digia toteuttaa projektit tehokkaasti ja laadukkaasti hyödyntämällä vakioituja toimintamallejamme. Kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta onnistuu myös talouden lokalisointi muualle. Meiltä löytyy myös NetSuiteen suunnitellut analytiikka-, verkkokauppa- ja integraatioratkaisut, joita voidaan joustavasti hyödyntää tarpeen mukaan. Digian kattavien muiden palveluiden ansiosta saat NetSuitesta pohjan yrityksen digitaaliselle kasvupolulle.

Miksi valita NetSuite?

NetSuite sisältää kattavat ratkaisut taloudenohjaukseen, asiakkuudenhallintaan, tuotannonohjaukseen, varastonhallintaan, toimitusketjunhallintaan, hankintojenhallintaan, tilaustenhallintaan sekä projektinhallintaan.

Järjestelmää käyttää kansainvälisesti yli 26 000 asiakasta ja sen kehittämiseen panostetaan voimakkaasti. NetSuite on yksi luokkansa parhaista järjestelmistä, josta esimerkkinä ovat muun muassa Gartnerin Magic Quadrant -vertailut.

Lue myös:

NetSuiten keskeisimmät hyödyt:

  • Helppokäyttöinen: Roolipohjaisessa järjestelmässä käyttäjälle annetaan ennalta määritellyn profiilin mukainen ohjausnäkymä, jossa esillä on vain tehtävän kannalta olennaiset toiminnot.
  • Modulaarinen: Laajenna ratkaisua tarpeiden mukaan: ostolaskujen käsittely, konsernilaskenta, laskutusmallit, asiakkuudenhallinta, verkkokauppa, operatiivinen tuotannon- ja logisitiikanohjaus. Netsuiten omasta SuiteApp -kaupasta löytyy yli 500 sovellusta.
  • Muokattava: Merkittävä osa mukautuksista onnistuu järjestelmän omalla kehitystyökaluilla ja työnkulkumoottorilla, jolla muutokset ovat mahdollista tehdä pääkäyttäjän toimesta. Vakiona löytyy SuiteAnalytics -raportointityökalu, joka mahdollistaa omien raporttien tekemisen ja koko yrityksen datan analysoinnin helposti
  • Kustannustehokas: Pilvipalvelussa ei ole erillisiä konesalikustannuksia. Kaikki moduulit ovat saman alustan päällä, jonka takia moduulien välille ei tarvita integraatioita. Lisäksi alustaan tehdään vuodessa kaksi kaksi versiopäivitystä, jotka sisältyvät lisenssihintaan.
  • Kansainvälinen: NetSuitesta löytyy tuki 27 kielelle ja sama ympäristö käytettävissä ympäri maailmaa (215 tuettua maata). Näin ollen myös kaikki kertaalleen rakennetut prosessit ovat monistettavissa uuteen yhtiöön.
  • Turvallinen: Järjestelmällä on pankkitason tietoturvasertifiointi ISO 27001:2013 ja se tukee 12 kk:n datan replikointia. Kaikki data sijaitsee Euroopassa sijaitsevissa datakeskuksissa.


Digia NetSuite-kumppaninasi

Digia on täyden palvelun digitalisaatiokumppanisi kehityskartan suunnittelusta kattaviin jatkuviin palveluihin asti. NetSuite-projektistasi vastaa sertifioituneet asiantuntijamme, jotka tuntevat kattavasti koko järjestelmän.

Olemme kehittäneet eri toimialoille suunnatut NetSuite-käynnistyspaketit, jotka mahdollistavat kustannustehokkaan käyttöönoton. Aloitamme projektit analyysivaiheella, jonka aikana käymme läpi projektiin kuuluvat liiketoimintaprosessit ja varmistamme asiakaskohtaiset toiminnalliset tarpeet. Viemme projektit läpi ketterällä projektimallilla, joka mahdollistaa jatkuvan läpinäkyvyyden sprinttien tuotoksiin ja laadukkaaseen lopputuloksen.

Digialta löytyy myös laaja joukko integraatio-osaajia. Käytämme moderneimpia IPaaS (Integration Platform as a Service) integraatioteknologioita, kuten Dell Boomi ja Oracle Integration Cloud. Käyttöönottoprojektin lisäksi tarjoamme myös kattavat ylläpito- ja jatkokehityspalvelut.

Kumppaniverkostoomme kuuluu laaja joukko kansainvälisiä NetSuiten talouden lokalisointikumppaneita, joiden kanssa yhteistyössä eri maiden käyttöönotot onnistuvat tehokkaasti. Tarjoamme kumppaniverkostomme kautta laajaa tukea myös muihin talouspalveluihin, kuten rahoituksen tai verotuksen suunnitteluun.

Lue myös:

Toimialakohtaiset NetSuite-ratkaisut:


Digian NetSuite-käynnistyspaketit

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!