netsuite.jpg

NetSuite

Kansainvälisten yritysten suosima pilvi-ERP-järjestelmä

MAAILMAN KÄYTETYIN: Kasvata liiketoimintaasi modulaarisen NetSuiten avulla.

KASVAMME MUKANASI: Vastaamme skaalautuvan liiketoimintasi tarpeisiin oli kyseessä startup, kansainvälisesti kasvava yritys tai jo pörssiin listautunut yhtiö.

JOUSTAVA: Uudet toimintamallit ja liiketoiminnot on helposti otettavissa käyttöön yritystyypistä ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

TEKOÄLY: Reaaliaikainen analytiikka mahdollistaa liiketoimintakriittisen tiedon saatavuuden milloin vain.

Tuotamme tyytyväisiä asiakkaita ja aktiivisena ekosysteemin jäsenenä jatkokehitämme jo käyttöönotettuja NetSuite-ympäristöjä kansainvälisesti.


Parhaiden NetSuite-toimittajien listalla

Accountor Enterprise Solutions (1.8. alkaen osa Digiaa) oli listattuna pohjoismaisena NetSuite-kumppanina parhaiden toimittajien listalla. Syyt tähän ovat selkeät:

Tuotamme tyytyväisiä asiakkaita ja aktiivisena ekosysteemin jäsenenä jatkokehitämme jo käyttöönotettuja NetSuite-ympäristöjä kansainvälisesti.

Ymmärrämme asiakasta ja tällä on merkitystä, kuten Framery ja Trimble Forestry toimittajavalinnastaan toteavat.

Liiketoiminta-alusta mahdollistaa palvelu-, tuote- ja tilauspohjaisten liiketoimintamallien risteyttämisen. Tämän avulla toimialakonkarit irrottautuvat vanhasta lisäämällä moderneja elementtejä nykyiseen: tilauspalvelut, verkostojen ohjaamista ja itsepalvelua. Disruptoreille järjestelmä merkitsee voimaa alustatalouden mallien toteuttamiseen.

Järjestelmän potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, kuten jätehuoltoalan uberia Enevoa, hyperkasvun puhelinkoppitehdas Framerya ja maailman parhaasta ginistä tunnettua Kyrö Distilleryä. NetSuiten käyttäjinä on kaikkien tuntemia disruptoreita, mm. Hyperloop, Snapchat, Spotify ja Airbnb.