netsuite.jpg

NetSuite

Kansainvälinen pilvipohjainen ERP-ratkaisu kasvuyrityksille

________  _

Onko yrityksesi kasvuhakuinen, keskisuuri, kansainvälistyvä ja konserni? Nopeasti kasvava yritys kohtaa usein tilanteen, jota voisi kutsua järjestelmäviidakoksi: järjestelmiä hankitaan sitä mukaa, kun yksittäisiä tarpeita ilmenee, minkä seurauksena tieto ei ole keskitetysti yhdessä paikassa ja kokonaisuuden hallinta on työlästä.

NetSuite tarjoaa kansainvälisiin tarpeisiin skaalautuvan aidon pilvipohjaisen liiketoiminta-alustan, jonka modulaarisuus mahdollistaa juuri sopivan ratkaisukokonaisuuden rakentamisen yrityksellesi.

Kumppaninasi Digia toteuttaa projektit tehokkaasti ja laadukkaasti hyödyntämällä vakioituja toimintamallejamme. Kansainvälisen kumppaniverkostomme kautta onnistuu myös talouden lokalisointi muualle. Digian kattavien muiden palveluiden ansiosta saat NetSuitesta pohjan yrityksen digitaaliselle kasvupolulle.

Miksi valita NetSuite?

NetSuite sisältää kattavat ratkaisut taloudenohjaukseen, asiakkuudenhallintaan, tuotannonohjaukseen sekä projektinhallintaan. Helposti muokattavassa roolipohjaisessa järjestelmässä käyttäjälle annetaan ennalta määritellyn profiilin mukainen ohjausnäkymä, jossa esillä on vain tehtävän kannalta olennaiset toiminnot. 

  • Koko konsernin taloudenhallinta ja toiminnanohjaus samassa järjestelmässä reaaliaikaisesti ilman integraatioita – tarjoaa kaikille käyttäjille saman rakenteen
  • Automaation lisääminen helppoa – onnistuu joka pääkäyttäjän toimesta workflow-työkalulla
  • Monikielinen ja monivaluuttainen ympäristö – aidosti kansainvälinen alusta
  • Pilvinatiivi järjestelmä – huolettomat ja kustannustehokkaat versiopäivitykset kahdesti vuodessa
  • Puhtaasti selainpohjainen – käytä järjestelmää juuri sillä päätelaitteella, kuin haluat
  • Toimialakohtaiset vertikaaliratkaisut hankittavissa Suiteapp kaupasta – kustannustehokkaat toimialaratkaisut
  • Muokkaukset asiakkaan omissa käsissä (point & click) – tee itse ja säästä rahaa
  • Helppo ja kustannustehokas laajentaminen Digian ja kumppaniverkoston kanssa – tehosta toimintaasi ja säästä aikaa


Digia NetSuite-kumppaninasi

Digia on täyden palvelun digitalisaatiokumppanisi kehityskartan suunnittelusta kattaviin jatkuviin palveluihin asti. NetSuite-projektistasi vastaa sertifioituneet asiantuntijamme, jotka tuntevat kattavasti koko järjestelmän.

Voit käynnistää NetSuite-hankkeesi helposti parhaiten tarpeeseesi soveltuvalla käynnistyspaketilla tai vaihtoehtoisesti analyysivaiheella. Olemme kumppaninasi myös asiakas- tai liiketoimintaprosessien kehittämisessä. Käyttöönottoprojektin jälkeen saat Digialta myös kattavat ylläpito- ja jatkokehityspalvelut.

Kumppaniverkostomme kautta voimme suositella useita eri NetSuiten tuntevia taloudenulkoistuskumppaneita, joiden kanssa meillä on vakioidut toimintamallit.

Digian NetSuite-tapahtumat

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!