netsuite.jpg

NetSuite

Kansainvälinen pilvipohjainen ERP-ratkaisu kasvuyrityksille

________  _

Pilvi muuttaa liiketoimintamalleja ja yritysten sisäisiä toimintatapoja tuomalla entisten rinnalle itsepalveluun ja osallistamiseen perustuvia sekä päätelaiteriippumattomia prosesseja. Pilvessä toimiva liiketoimintajärjestelmä puhuttelee erityisesti niitä yrityksiä, joilla on jatkuva halu uudelleenajatella ja muovata liiketoimintaansa – uusia sellaistakin, mikä ei ole vielä rikki.

Pilviteknologioiden kehittyminen on madaltanut keskisuurten yritysten kynnystä hankkia ERP-järjestelmä, joka on monesti nähty isojen yritysten työkaluna pitkien ja kalliiden käyttöönottoprojektien vuoksi. Pilvestä hankittuna toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto hoituu huomattavasti ketterämmin ilman isoja investointeja IT-infrastruktuuriin. Palveluntarjoajan kantaessa vastuun ylläpidosta on toiminnanohjausjärjestelmän hankinnasta tullut järkevää pienemmänkin kokoluokan yritykselle.

NetSuite on kansainvälisiinkin tarpeisiin skaalautuva aito pilvipohjainen ERP-järjestelmä, jonka modulaarisuus mahdollistaa yrityksellesi juuri sopivan ratkaisukokonaisuuden rakentamisen. NetSuite sisältää ratkaisut taloudenohjaukseen, asiakkuudenhallintaan sekä projektinhallintaan. Roolipohjaisessa järjestelmässä käyttäjälle annetaan ennalta määritellyn profiilin mukainen näkymä, jossa esillä on vain roolin kannalta keskeiset elementit.


Digia NetSuite-kumppaninasi

Kanssamme pääset NetSuite-projektissa liikkeelle helposti. Autamme valitsemaan sopivan NetSuite-ratkaisun yrityksesi tarpeisiin ja vastaamme järjestelmän käyttöönotosta sekä jatkuvista palveluista.

Meiltä saat tarvittaessa myös laajat muutosjohtamisen palvelut ja 24/7-tuen. Kanssamme voit myös laajentaa NetSuite-ratkaisuasi muun muassa analytiikan, mobiilisovellusten, IoT:n tai koneoppimisen ratkaisuilla.

NetSuite-projektin aloittaminen Digian kanssa

Digian NetSuite-lisäratkaisut

Varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden, olemme tuotteistaneet omia palveluita, jotka rikastavat NetSuite-liiketoiminta-alustaa. Vastaamme näiden tuotteistettujen palvelujen ylläpidosta ja kehityksestä huomioiden sekä päämiehen tuotekehityksen suuntaviivat että asiakkailtamme tulevat muutospyynnöt.Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!