Skip to content

Liiketoiminta-
konsultointi

Kun kaipaat kasvua liiketoimintaan tai kilpailuetua toimivasta digistrategiasta, me autamme sinua hyödyntämään digitalisaation, teknologian ja ekosysteemien mahdollisuuksia.  
brand_image32

Uudista ja digitalisoi liiketoimintaa

Moni yritys on digitalisoinut toimintaa asteittain jo vuosia, jopa vuosikymmeniä. Mutta kaikki eivät ole pysähtyneet miettimään onko vanhoja toimintatapoja oikeastaan järkevä edes sähköistää. Eniten hyötyä digitalisoitumisesta saavutetaan, kun mietitään toiminta kokonaan uusiksi.

Digiajan liiketoimintamallit tuovat tehokkuuden lisäksi toimintaan ketteryyttä ja joustavuutta. Toisinaan nämä saattavat muodostua myös kilpailuetutekijöiksi.

Jos haluat perehtyä digitalisaation käyttömahdollisuuksiin omassa liiketoiminnassasi, me voimme auttaa. Olemme toteuttaneet lukuisia ideointi- ja suunnitteluprojekteja asiakkaidemme kanssa ja kehittäneet selkeitä toimintasuunnitelmia ja uusia palveluideoita.

Digia-2022_brändikuvat_Tampere_2560x1440-1005

Näkemyksiä ja tukea konsultoinnista toteutukseen

Me voimme auttaa uudelleenmuotoilemaan yrityksellesi uuden, digiajan ansaintalogiikan, kysynnänluonnin, asiakaspalvelun, palveluntuotannon ja tuotekehityksen.

Yhdistämällä yrityksesi liiketoimintatavoitteet ja eri käyttäjäryhmien tarpeet sekä teknologioiden tuomat mahdollisuudet saamme aikaan voittavia palvelukonsepteja. Trendianalyysin ja tulevaisuustutkimuksen avulla tunnistamme jopa aivan uudenlaisia palvelumahdollisuuksia.

Käyttäjätutkimuksen ja -testauksen avulla voimme tunnistaa myös uusia keinoja luoda lisäarvoa jo olemassa oleville palveluillesi. Vain ennakkoluulottomuus ja näkemyksellisyys auttavat synnyttämään tuntuvia innovaatioita. 

Saimme erittäin hyvän käsityksen digian konsulttien ammattitaidosta. Olemme tyytyväisiä siihen, miten workshopit vedettiin ja miten tulokset raportoitiin. Nyt meillä on selkeä suunnitelma useamalle vuodelle: tiedämme mitä kannattaa tehdä ja missä järjestyksessä. Digian konsulteille voi antaa kiitettävän arvosanan.

Sami Packalén, Stalatube Oy

Pohditaanko asioita yhdessä?

Jos haluat keskustella asiantuntijoidemme kanssa, voit jättä meille yhteydenottopyynnön alla olevan painikkeen kautta.

Esimerkkejä asiakastarinoistamme

Tutustu myös muihin palveluihimme

Nostimme alle liiketoimintakonsultointiin liittyviä palvelukokonaisuuksia, joista saatat olla kiinnostunut.
light_lime_square

Muutosjohtaminen

Strategisesti merkittävissä muutoshankkeissa on tärkeä varmistaa, että henkilöstö ymmärtää ja hyväksyy muutoksen. Vahva ja houkutteleva muutosvisio saa ihmiset parhaimmillaan jopa innostumaan muutoksesta.

Lue lisää >

light_lime_square

Palvelumuotoilu

Jos olet kiinnostunut käyttäjälähtöisten, positiivisesti erottuvien palveluinnovaatioiden kehittämisestä, kannustamme ottamaan avuksi palvelumuotoilun. Sen avulla saavutamme ihmisten ja teknologian onnistuneen symbioosin. 

Lue lisää >

Kiinnostaako lukea lisää? Tutustu blogeihimme

Niko Grandell

Delivery Group Director

niko.grandell@digia.com
Niko Grandell, Delivery Group Director