Skip to content

Digiä ja kyyneleitä -podcastissa käsitellään johtamista, digihankkeita ja niihin liittyvää tunteiden kirjoa

Uuden podcastin ensimmäinen jakso on julkaistu 14.4. Uusi jakso julkaistaan kahden viikon välein. Podcast on kuunneltavissa muun muassa Soundcloudissa ja Spotifyssa.

Digiä ja kyyneleitä on Digian podcast, jossa etsitään suomalaisten johtajien kanssa tyhjän pöhinän ja IT-jargonin takaa aitoa tunnetta ja arvoa digitaalisuudesta. Ohjelmassa käsitellään digipäätöksiin liittyvien tunteiden kirjoa uskosta toivoon ja herkkyydestä epävarmuuteen.

Keskustelemassa ovat OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio, Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura, DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen, Valtion kehitysyhtiö Vaken toimitusjohtaja Paula Laine ja Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne. Sarjan avausjaksossa äänessä on Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta.

Vertaistukea johtajilta johtajille

Digitaalisuus on useimmissa yrityksissä aivan liiketoiminnan ytimessä. Samalla digikehittäminen on noussut IT-osastolta johto- ja hallituskeskusteluihin – vaikka moni johtaja ei ole IT-asioiden substanssiosaaja. Johtajat joutuvat tekemään isoja, mahdollisesti koko liiketoiminnan tulevaisuuteen liittyviä digitalisointipäätöksiä.

Podcast tarjoaa vertaistukea johtajilta johtajille digihämmennykseen.  

”Näitä asioita käsitellään usein teknologiakulmasta, mutta johto on vähän kauempana teknologiasta. Toivon, että johtajat huomaavat, että he eivät ole yksin tässä digitalisaatiomaailmassa. Digitalisointi on välttämättömyys liiketoiminnan kehittämiselle, ja siinä on asioita, joihin hekin voivat tarttua ja osallistua, eikä näitä asioita tarvitse pelätä. Kaikilla on tunteita pelosta, toivosta, epätoivosta – onnistumisia ja iloa. Itseni mukaan lukien”, Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta sanoo podcast-sarjan avausjaksossa.

Podcastissa suomalaiset johtajat kertovat omia esimerkkejään johtamisen ja digikehityksen haasteista ja niihin liittyvästä tunteiden kirjosta.

Tutustu Digiä ja kyyneleitä -podcastiin ja kuuntele ensimmäinen jakso >>

Digiä ja kyyneleitä -podcastin löydät myös seuraavilta alustoilta:

Spotify
Soundcloud
Apple Podcast
Acast

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com