Skip to content

Digia mukana #Koeaika-kampanjassa

Näin joulukuun kunniaksi saamme kuukaudeksi Digialle uuden työntekijän, kun joukkoihimme liittyy #Koeaika-kampanjan merkeissä organisaatiopsykologi (PsM, DI) Jaakko Sahimaa. Jaakko on kirjailija, tutkija, somevaikuttaja ja valmentaja, joka vaikuttaa aktiivisesti suomalaiseen työelämään useilla eri foorumeilla. Jaakko tulee työskentelemään meillä kuukauden aikana osana Duunitorin kanssa yhteistyössä toteutettavaa #Koeaika-kampanjaa, jossa Digia sai kunnian edustaa suomalaista ohjelmistoalaa.

#Koeaika on tutkimusmatka suomalaiseen työelämään. Jaakko tutustuu 12 kuukauden aikana 12 erilaiseen työpaikkaan ja toimialaan Suomessa. Matka kulkee Digian ja IT-alan lisäksi esimerkiksi rakennustyömaalle ja opetustehtäviin. Jaakon ja #Koeaika-kampanjan tavoitteena on selvittää, mikä tekee työstä tekijöilleen motivoivaa ja merkityksellistä ja toisaalta tarkastella, mikä on yrityksen edustaman toimialan merkitys laajemmin yhteiskunnassa.

Meillä Digialla Jaakko, Senior Trainee -asenteella, tutustuu useiden eri yksiköidemme kautta digialaiseen elämänmenoon ja työntekoon. Luvassa on vilauksia niin ohjelmistokehittäjän, data-analyytikon kuin Digian johtoryhmän työarjesta ja Jaakko vierailee digialaisten kotitoimistojen lisäksi Jyväskylän, Tampereen ja Helsingin toimistoillamme.

Jaakon matkaa voi seurata viikoittain Digian, Duunitorin sekä hänen omassa sosiaalisessa mediassa. Koeajan päätteeksi kerromme myös Jaakon mietteitä Digialla työskentelystä laajemmin.

Tervetuloa Jaakko Digialle oppimaan!

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com