Skip to content

Digia valittiin kolmannen kerran peräkkäin Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon

Inner Circle -verkostossa mukana oleminen mahdollistaa Digian vahvan Microsoft-osaamisen kehittämisen ja uusien ratkaisujen tuomisen suoraan asiakkaiden hyödynnettäväksi. Kumppaniverkostoon valinta on merkittävä, sillä mukaan otetaan globaalisti vain noin prosentti Microsoftin strategisista kumppaneista, joista Digia on yksi harvoista suomalaisista itsenäisistä IT-yhtiöistä.

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digia on kutsuttu jälleen mukaan arvostettuun Microsoft Business Applications 2023/2024 Inner Circle -kumppaniverkostoon. Jäsenyys ryhmässä perustuu myyntisaavutuksiin, jotka asettavat Digian Microsoftin maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kärkeen. Verkostoon kutsutut jäsenet ovat kasvattaneet vahvasti omaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa Microsoft-tuotteiden avulla ja toimittaneet asiakkaille korkeatasoisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita menestymään.

”Olemme olleet Microsoftin Inner Circle -kumppanijoukossa mukana jo useita vuosia ja sisäpiirin edut ovat kiistattomat. Digialla on verkoston kautta suora yhteys Microsoftin ylimpään johtoon ja myös muihin globaalisti arvostettuihin Microsoft-kumppaneihin”, kommentoi Digian Microsoft Dynamics 365 -toiminnanohjausratkaisuista vastaava liiketoimintajohtaja Jarkko Savolainen.

”Muun muassa tekoälyn tuomat mahdollisuudet tulevat mullistamaan liiketoiminta-alustoja entisestään, ja Digialle on ensiarvoisen tärkeää kuulla Microsoftin uusimmista kehityssuunnitelmista hyvissä ajoin, osana pientä valikoitua kumppaniryhmää. Näin asiantuntijamme voivat ohjata asiakasratkaisuidemme kehitystä edistykselliseen ja pitkäikäiseen suuntaan – siten hyödyt verkostoon kuulumisesta siirtyvät suoraan laajan asiakaskuntamme eduksi”, Savolainen jatkaa.

Digia on yksi Suomen suurimmista Microsoft Dynamics 365 -toimittajista ja yhtiössä työskentelee noin 300 Microsoft-teknologioiden osaajaa yli 1400 digialaisen joukosta.

Ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista innovaatioista

Sisäpiirin jäsenet kutsutaan keväällä 2024 pidettävään huippukokoukseen sekä kuukausittain järjestettäviin virtuaalitapaamisiin. Tapahtumissa kumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella ja verkostoitua Microsoftin johtajien ja muiden kumppaneiden kanssa sekä jakaa parhaita käytäntöjä ja saada ensikäden tietoa tulevista innovaatioista.

Business Applications Inner Circle -kumppaniverkoston lisäksi Digia valittiin jo aiemmin Microsoftin vuoden kumppaniksi Power Platform -alueella Suomessa.

Lisätietoja:

Samuli Forsman
Johtaja, Microsoft Dynamics 365 Customer Apps & Power Platform, Digia Oyj
P. 040 709 2521
samuli.forsman(a)digia.com

Jarkko Savolainen
Johtaja, Microsoft Dynamics 365 Unified Operations, Digia Oyj
P. 0405796370
jarkko.savolainen(a)digia.com

Inner Circle 2023-24_long_3

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com