Skip to content

Digia on Microsoftin vuoden kumppani Power Platform -alueella

Digia sai Microsoftilta Vuoden kumppani -tunnustuksen nyt jo kolmatta vuotta putkeen. Kahtena aiempana vuonna tunnustus on myönnetty Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kategoriassa. Power Platform -tekemistä on Digialla kasvatettu viime vuosina määrätietoisesti.

”Power Platform -kategoriassa palkitsemme kumppanin, joka on kehittänyt asiakkailleen innovatiivisia ja liiketoiminta-arvoa tuottavia ratkaisuja Power Platform -alustalle, sekä kasvattanut omaa Power Platform -liiketoimintaansa”, sanoo Katarina Engblom, Microsoft Oy:n kumppaniliiketoiminnasta vastaava johtaja.

Digia on viime vuosina määrätietoisesti vahvistanut Power Platformin eli Microsoftin low-code-alustan roolia osana tarjoamaa

”Asiakkaiden keskuudessa on jatkuvasti kasvavaa kysyntää vähäkoodisille ratkaisuille. Olemme satsanneet Power Platform -tekemiseen ja näemme siinä selkeää kasvupolkua. Power Platformin etu on sen joustavuus: sillä voi tehdä hyvinkin spesifejä täydentäviä ratkaisuja asiakkaiden täsmätarpeisiin, mutta yhtä lailla se taipuu laajoihin järjestelmäratkaisuihin”, sanoo Samuli Forsman, D365 Customer Apps & Power Platform -yksikön liiketoimintajohtaja Digialta.

"Microsoft Power Platform -ratkaisut tuovat erinomaisesti lisäarvoa ja mahdollisuuksia myös toiminnanohjausratkaisuiden täydentämiseen. Toiminnan- ja taloudenohjauksen prosessien osia voidaan näppärästi jakaa näillä työkaluilla sopivalla tavalla organisaation eri henkilöille. Kaikin puolin ratkaisuidemme keskiössä on asiakkaan entistä älykkäämpi liiketoiminta, ja Power Platform on yksi keskeinen elementti tämän tavoitteen edistämisessä", kertoo Microsoft Dynamics 365 -toiminnanohjausratkaisuista vastaava liiketoimintajohtaja Jarkko Savolainen.

”Moni asiakkaamme miettii nyt tekoälyn hyödyntämistä. Power Platform helpottaa AI-ratkaisujen kokeilua ja käyttöönottoa, sillä siihen on todella helppo soveltaa Microsoftin AI-ratkaisuja. Näin pystymme madaltamaan asiakkaillemme kynnystä AI-maailmaan”, sanoo Sami Paihonen, Digital Solutions -palvelualueen johtaja Digialta.

Tutustu asiakastarinoihin, kuinka Digia ja Microsoft ovat auttaneet asiakasyrityksiä kehittämään toimintaansa Power Platform -työkaluilla:


Lisätietoja:

Samuli Forsman
Johtaja, Microsoft D365 Customer Apps & Power Platform, Digia Oyj
p. 040 709 2521, samuli.forsman(a)digia.com

Jarkko Savolainen
Johtaja, Microsoft D365 Unified Operations, Digia Oyj
p. 0405796370, jarkko.savolainen(a)digia.com

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com