Skip to content

Digia valittu toistamiseen Microsoftin globaaliin Business Applications Inner Circle -kumppaniverkostoon

Verkostossa mukana oleminen mahdollistaa Digian vahvan Business Applications -osaamisen kehittämisen ja uusien ratkaisujen tuomisen suoraan asiakkaiden hyödynnettäväksi. Huomio on merkittävä, sillä verkostoon otetaan globaalisti mukaan vain noin prosentti Microsoftin strategisista kumppaneista ja Digia on suomalaisista itsenäisistä IT-yhtiöistä ainoa.

Ohjelmisto- ja palveluyritys Digia on kutsuttu arvostettuun Microsoft Business Applications 2022/2023 Inner Circle -kumppaniverkostoon. Jäsenyys ryhmässä perustuu myyntisaavutuksiin, jotka asettavat Digian Microsoftin maailmanlaajuisen kumppaniverkoston kärkeen. Verkostoon kutsutut jäsenet ovat kasvattaneet vahvasti omaa ja asiakkaidensa liiketoimintaa Microsoft-tuotteiden avulla ja toimittaneet asiakkaille korkeatasoisia ratkaisuja, jotka auttavat organisaatioita menestymään.

- Verkostoon mukaan pääsy jo toisena vuotena peräkkäin osoittaa, että määrätietoinen panostuksemme Business Application -asiantuntemukseen on tuottanut tulosta, sanoo Digian toimitusjohtaja Timo Levoranta.

Digia on yksi Suomen suurimmista Microsoft Dynamics 365 -toimittajista ja yhtiössä työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. 

- Meillä on yksi Suomen suurimmista D365-osaajayhteisöistä, ja olemme erittäin ylpeitä siitä. Tällä suomalaisella asiantuntijajoukolla olemme pystyneet toimittamaan asiakkaillemme heidän liiketoimintaansa tukevia vaativia hankkeita onnistuneesti. Vahvuutemme yhdistellä Microsoftin eri palveluita turvaa asiakkaillemme menestyvän ja kehityskykyisen kumppanin tulevaisuuden muutoksissa, sanoo Digian Business Platforms -liiketoimintayksikön johtaja Jukka Kotro

Uusia innovaatioita ja osaamisen kehittämistä

Sisäpiirin jäsenet kutsutaan keväällä 2023 pidettävään huippukokoukseen sekä kuukausittain järjestettäviin virtuaalitapaamisiin. Tapahtumissa kumppaneilla on ainutlaatuinen mahdollisuus keskustella ja verkostoitua Microsoftin johtajien ja muiden kumppaneiden kanssa sekä jakaa parhaita käytäntöjä.

- Verkoston myötä olemme ensimmäisten joukossa kuulemassa Microsoftin tulevaisuuden suunnitelmista. Näemme uusimpia tuoteinnovaatioita ja voimme ennakoida tulevaa kehitystä. Näin voimme myös kehittää osaamistamme ja tuoda uusia ratkaisuja suoraan asiakkaidemme hyödynnettäväksi, Kotro sanoo.

Business Applications Inner Circle -kumppaniverkoston lisäksi Digia valittiin jo aiemmin Vuoden Älykkäät liiketoimintaratkaisut / Dynamics 365 -kumppaniksi Suomessa. Digia on myös Microsoftin Cloud Business Applications Gold kumppani.

Lisätietoja:

Jukka Kotro
liiketoimintajohtaja, Business Platforms
P. 0400 497 886
jukka.kotro(a)digia.com

 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com