Skip to content

Digialle kansainvälinen ISO 27001 -tietoturvasertifikaatti

Sertifikaatti on osoitus kansainvälisen ISO 27001 -standardin mukaisesta tietoturvahallinnasta sekä Digian pitkäjänteisestä tietoturvatyöstä ja sen kehittämisestä.

”Sertifikaatti on meille upea tunnustus pitkäjänteisestä työstämme. Se on osoitus siitä, että olemme aidosti sitoutuneet tietoturvallisen toiminnan ja palveluiden kehittämiseen, ja olemme myös luotettu kumppani, sanoo Digia Oyj:n toimitusjohtaja Timo Levoranta.

Digia on tehnyt jo parinkymmenen vuoden ajan tiivistä yhteistyötä turvallisuuskriittisten toimijoiden kanssa ja sitoutunut toimimaan korkeiden tietoturvastandardien mukaisesti.

”Sertifikaatti on jatkumoa systemaattiselle työllemme. Nyt työmme on myös virallisesti auditoitu kansainvälisen standardin mukaisesti aiempien kansallisten auditointien lisäksi. ISO 27001 -standardi antaa hyvän viitekehyksen jatkaa kehitystyötämme. Panostamme jatkossakin turvallisuudenhallintaan”, kertoo Digian turvallisuusjohtaja Mikko Jylhä.

Standardi kannustaa jatkuvaan parantamiseen

ISO 27001 on kansainvälinen tietoturvahallinnan standardi, joka tarjoaa organisaatioille toimintamallin tietoturvahallinnan toteuttamiseen, ylläpitämiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Sertifikaatti myönnetään organisaatioille, joiden toiminta on auditoitu standardin mukaisesti. Sertifikaatti kattaa ensimmäisessä vaiheessa Digian Secure and Scalable Solutions sekä Managed Services -liiketoiminta-alueet, mutta koko Digian tietoturvanhallinta on päivitetty noudattamaan ISO 27001 -standardia. Ulkoisen sertifiointiohjelman kattavuutta laajennetaan vuoden 2023 aikana.

“Turvallisuuden merkitys on kasvanut ja tulee kasvamaan entisestään. Palvelumme ja toimintamme ovat jo hyvällä tasolla, mutta työtä tullaan jatkamaan ja vahvistamaan. Standardi ohjaa ja kannustaa jatkuvaan parantamiseen ja tavoitteenamme on, että noin puolet Digian liiketoiminnoista on vuoden 2023 aikana auditoitu osaksi sertifikaatin laajuutta”, Jylhä jatkaa.

Lisätietoja:

Mikko Jylhä
Turvallisuusjohtaja, Digia Oyj
p. 010 313 3000, etunimi.sukunimi(a)digia.com

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka yhdistää teknologian mahdollisuudet ja ihmisten kyvykkyydet älykkäämmän liiketoiminnan ja yhteiskunnan sekä kestävän tulevaisuuden rakentamiseksi. Tehtävämme on pitää asiakkaamme digievoluution kärjessä. Meitä digialaisia on yli 1500 ja toimimme globaalisti asiakkaidemme kanssa. Digian liikevaihto vuonna 2023 oli 192,1 miljoonaa euroa. Yhtiö on listattuna Nasdaq Helsingissä (DIGIA). digia.com